מה "האסים" שלך?

מה "האסים" שלך? ../images/Emo127.gif

כנשאלנו בקורס האימון שעברנו מה "האסים" שלכם, זה ממש עשה לי טוב, והתעצמתי מאד מרישום האסים שלי. מזמינה אותכם גם לענות לעצמכם או בכתב, לצורך העצמה. לא הכוונה לכתוב תחומי אימון או משהו כזה. אלא כלים או דברים שאתם מחשיבים ל"אסים" שלך, לנקודות החוזק שלכם. מקווה שהשרשור הזה לא יהפוך לשרשור פרסום עצמי
אלא באמת יהיה שרשור של גילוי

ה"אסים שלי"

אתם יודעים מה? אני אמצא את הדף ואעתיק לכאן את מה שכתבתי אז. . . . הנה זה: -דמיון מכוון -הרפייה ונשימות את הגוף -נתינת מרחב להיות וקבלה מלאה -ביטוי בקול או בתנועה -היכרות עם עצמנו - מחשבות, רגשות, גוף -יצירת מציאות - התמקדות בכן, דמיון מלא ורגשי, הכרת תודה -להביא את המצב המוגשם להוויה הפיסית -הילינג: ריפוי חזק ועוצמתי -שלווה, קבלה, חיוביות, אמון, חיוך, אהבה - נוכחים באימון -ראייה מלאה ושלמה של האחר ומתוך זה יצירת תרגול ספציפי עבורו/עבורה במקור עשינו טבלה. בצד ימין רשמנו מה לרוב אנו עושים באימון (כמאמנים) ובצד שמאל מה ה"אסים שלנו" זה עזר להרבה מהאנשים לגלות את שיטת האימון שלהם, האיכויות שלהם ועוד.

isaacm

New member
האס שלי

איכשהו ההודעה שלך גירתה אותי לחשוב. ניסיתי לחשוב מהם האסים שלי. התייאשתי מהר מאד. החלטתי לחפש מה אני תורם לאימון ולמי שעובד אתי. לא הצלחתי להגדיר. ברור לי שאני נותן ערך ממשי מאד. לא כל כך יודע איך להגדיר את זה. מה שאני עודה זה לתקשר מהבטן - מה שאני מרגיש שעולה - אני משתף. חוץ מזה אני סקרן וזה המקור לשאלות שלי. מרגיש כאילו בתוך אימון - רגע לפני "אהה" גדול. מעניין לי. שבוע טוב איציק

משהו חזק שזיהיתי

אינטואיציה ברמה מאד גבוהה, ממש יכולת להרגיש אנשים לעומק. וגם הקשבה עמוקה כזאת. שקט פנימי עמוק שיש בתוכך. אני בטוחה שיש לך "אסים" מיוחדים, ומחכה שתזהה אותם ותרשום לנו ולעצמך

tlingit

New member
אני מוסיפה

סבלנות יש לך, איציק, סבלנות שמפתיעה אותי לפעמים ומיכל את פשוט מיוחדת

tlingit

New member
שאלה נפלאה מיכל ../images/Emo24.gif

אני כל כך אוהבת שאלות שגורמות לי לחשוב לעומק...
"האסים שלי": * יכולת הכלה - של אנשים ושל מצבים. בשבילי היא הבסיס לכל העבודה המקסימה הזו. * יכולת לזהות את לב העניין. הגעתי למסקנה שכדי לעשות את זה אני משלבת אינטואיציה ויכולת בירור, וזה אחד הדברים שמקדמים את האימון ביותר. הכי הרבה זמן לוקח לי ללמוד לסמוך על האינטואיציה הזו שלי, לאפשר לה לצאת... * שקט פנימי. * שמחה שקורנת ותופשת את האנשים. * הידיעה ששינוי פשוט הולך לקרות. (זה משהו שאמרו לי) איכשהו זה בפני עצמו גורם משמעותי באימון. * ההתנסות שלי בתהליכי שינוי פנימי - זה נותן לי המון עוצמה בזמן האימון. ההיכרות עם הקשיים, עם ה"תהליכיות" ועם התוצאות. * קולגות/חברים - הם תמיד שם כדי לעזור לי לחשוב ביחד, אין כמו צוות לעזרה
אל כל אלה אני רותמת את הכלים, האכפתיות, והדאגה

האלי

New member
האס שלי

היכולת שלי לשמוע מה אומר מי שמדבר איתי. היכולת לשמוע מה הוא (או היא) אומר ומה הוא לא אומר, מה הוא רוצה לומר ומה הוא לא רוצה לומר... היכולת לראות את התמונה כולה למלוא עומקה. אני חושב שעוד אס שאני מחזיק הוא החיבור החזק שיש לי לכל גווניו של נסיון החיים המגוון שלי. חיבור שמאפשר לי להתחבר ולו במשהו כמעט לכל סיטואציה שאני פוגש. עוד אס (אני חושב שזה האחרון להערב...
) שאני מחזיק הוא היכולת שלי להמנע לחלוטין מביקורת ומביקורתיות יכולת שנובעת ישירות מההבנה שלי שאין שום טוב בביקורת. יש עוד כמה, אבל ברשותך אשמור אותם לעצמי מיכל, תודה על השאלה.

אוריק3

New member
אשכרה ??? מה אסים ???

כל מה שציינתם לעיל יקיריי ומוכיריי זכרי..חלק ממש אינטגרלי מחווית והליך האימון היומיומי.. "אס" לטעמי הוא מהלך של מהפך...

Y A R A

New member
איזה כיף- עונה בשמחה

אינטואיציה חדה על גבול תיקשור הומור פרוע והומור עצמי סבלנות אין קץ ואהבת אדם מאמץ מתמיד להיות אותנטית ולא שיפוטית חיוכים גדולים בחינם לכל דורש (וגם לא לכל דורש) שייכות עצמית ותחושת ביטחון עצמי גבוהה סקרנות לכל מה שקשור לדברים שאין לי מושג בהם פתאום אני מגלה שיש לי המון וזו הרגשה נפלאה! תודה מיכל על ההזדמנות להעלאת המורל העצמי (ולא רק ללקוחות לשם שינוי) יערה

למעלה