מה האלטרנטיבה?

מה האלטרנטיבה?

בעוד 30 שנה 12 מיליון פלשתינים ו8 מיליון יהודים? אין אלטרנטיבה.זה או הם או אנחנו. חרבון אוסלו לנו ולדורות הבאים אחרינו הציע להם הצעה שאין לה שום תקדים של שום עם משחר ההיסטוריה לחלק את ארץ ישראל לשתי מדינות בעד שני ויתורים. האחד הפסקת הטירור. השני הויתור על זכות השיבה. הם לקחו את התמימות שלנו הנובעת מחולשת הדעת והרוח וראו בה כניעה ותבוסתנות והביאו לכאן טירור רצח חסר אבחנה והסתה נוראה נגד העם היהודי. הגיע הזמן ללמד אותם לקח בלתי חזיר לקח שלא ישכחו לעולם. הגיע זמן הנאכבה השנייה.

setonr

New member
לניסים-המפחידן הלאומי- הרי אתה

קורא למלחמת השמד- רד מזה - אפילו הימנמנים המופרעים רואים בזה שטות...

מפחידן? סתם

עלוב נפש שאפילו את שירותו הצבאי לא סיים. לפי מה שהוא משפריץ כאן אתפלא אם בכלל התחיל אותו... העיקר שהוא מזיז כוחות שולח למלחמות ומלא ברוח פאטריוטית.... עלאק

זאת כבר הכפשה.

את שירותי הצבאי המלא סיימתי בכבוד תוך השתתפות בשתי מלחמות ופעולות רבות. תשתדלי להתייחס לגופו של העניין ולא לגופו של הכותב כי את עושה בושות לעצמך וממציאה המצאות שלא היו ולא נבראו. את לא חייבת להסכים עימי אבל רצוי וכדאי שתרגיעי את עצמך ותשתלטי על החימה שלך למקרא כתבי אחרת אאלץ לפנות למנהל הפורום כדי שירגיע אותך ויסביר לך את מקומך. לקללות התרגלתי אבל להמצאות ולשקרים שלך לא אתן יד. ראי הוזהרת.

אתה כתבת זאת פה בפורום!

בענין ההוא שלא לחץ את יד הרמטכ"ל... שכחת? אלא ששם ניסית להראות כמה אתה גבר
הסתבכת. ובאיומים שלך אתה יכול להתנגב. קללות? הבא קישורים. עד אז אתה שקרן.

בבקשה קיויתי.

לדעתי החייל המצטיין עשה טעות.ו ניסיםקיויתי ו 15:17 | 15/05/06 הוא היה צריך לעשות מה שאני עשיתי. אמנם זה כבר היה בזמן שרות המילואים שלי אבל אני סרבתי לקבל אות הצטיינות על משהו שעשינו בלבנון והודעתי שלא רק שאין אני מוכן לקבל שום דבר מהצבא אלא שאני מתכוון להשתחרר משרות מילואים ולסיים את דרכי בצבא מתוך מחאה עמוקה על התנהלות מדינת ישראל וצבא ההגנה לישראל במקרה ספציפי מסויים שקרה בלבנון שאותו אני לא רוצה עכשיו לפרט. מתנצלת שלא ציינתי שזה היה שירות מילואים. עכשיו הבא בבקשה קישורים לקללות.

שאפילו את שירותו הצבאי לא סיים.

יחי ההבדל הקטן. יש הבדל בין שירות צבאי לבין שירות מילואים וגם את של"ג עשיתי כמילואימניק .

עלוב נפש - קללה?

זה תיאור מצב ולא "איחולים" לעתיד. קללה - נוגעת לגבי עתידו של המושא. נסי שוב.

גאיה111

New member
חחח תיאור מצב! כמה חלשה בעברית

שאת... בבקשה עוד אוסף של "תיאורי מצב" שהפנית לקיוויתי: בער, אהבל, עיוות של הטבע, איוולת, טימטום, רמה של דביל, מומחה בסטיות, לכל גור בבונים יש איי קיו גבוה יותר ופחות סטיות, לך- כל קללה היא שידרוג! מצידי תקראי לך ברכות, או זר שושנים. אגב אם תרצי שאסביר לך מה זה תיאור מצב פני אליי במסר פרטי.

זאת קללה? מפיה של יעליק זאת מחמאה.

ראית פעם כשהיא באמת מתעצבנת איך היא מקללת?
אם היא לא כותבת לי עלוב נפש אני מתחיל לתהות מה לא בסדר איתי?

אין כאן שום עניין של הפחדה.

יש מציאות יש כבר היסטוריה אמנם קצרה אבל מאוד עובדתית ולא יעזור לכם המדיניות של השמאל היא מסוכנת לעם היהודי למדינת ישראל. ברור שהפלשתינים כרגע אינם מהווים איום קיומי מיידי אבל בהחלט הם סכנה להמשך ההתיישבות היהודית בארץ ישראל. צריך לחשוב מה יהייה מחר לא רק מה קורה היום וצריך להביט אחורה לראות ולבחון מה היה לפני 15 שנים ומה קורה היום כדי להבין את העתיד.

גל ים..

New member
האלטרנטיבה פשוטה ביותר..

ראה ערך מתנחלים שעושים ילדים ולהביא עוד ילדים לעולם ולהגדיל את הישוב היהודי,זה האלטרנטיבה הטובה ביותר. אי אפשר להרוג ערבים ואי אפשר להרוג יהודים,יש להתחיל לחשוב אחרת,ההצעה שלי הפשוטה ביותר היתה מזמן לנפץ ולרסק את כל אלו שמשלחים את המפגעים.. כמו ויזנטל ז'ל שצד את הנאצים כך יש צורך להתחיל לצוד ולא לתת לנסראללה ולדומיו את הכוח להמשיך ליצור פחד וטרור בכנופיות שלהם. ברגע שראשי הנחש יתפסו ויועמדו לדין או יעזבו את עולמנו לא כשהידים ולא כקורבנות כישו,אלא להעמידם לדין ולשלחם למותם על ידי גזר דין מוות יבוא השקט לעולם. יש להראות לעולם את מעשיהם וכמו שצדו את הרודן צ'אוצ'סקו ואת היוגוסלבי כך יש להתחיל במצוד אחרי ראשי הכנופיות,ברגע שהעולם יבין שהם הסכנה האמיתית אולי תתקרב הגאולה..

סוהי

New member
ההגזמה היא בתקופת הזמן...

אבל אם נחשוב קדימה עוד 2-3 דורות - הבעיה הדמוגראפית תהיה בעיה של ממש.

למעלה