מה האופק שלי?

sharonp

New member
מה האופק שלי?

הי, אני כ``כ רוצה לדעת מה האופק שלי אחת ולתמיד, אז ככה: נולדתי ב- 7/10/76 בשעה 17:45 בכפר-סבא. יש לי עוד שאלה: את הירח אפשר לגלות רק ע``י מפה אסטרולוגית? והאם את מכין מפה? Thank you

אופק מאזניים :)

לא רק אופק מאזניים, אלא מאזניים מודגש עם עוד שלושה כוכבים (פלוטו שמש ומאדים) מה שמראה שאת ``חתיכת מאזניים`` הירח נמצא אצלך במזל הקוטבי טלה - וזה מצויין כי זה נותן איזון... בין הפסיביות לאקטיביות. את הירח ניתן לגלות כשיש תאריך לידה כאשר יש לוחות מיוחדים המראים את מיקום הכוכבים בימים השונים, מעין לוח שנה של מיקום כוכבים. זה נקרא אפמריס, וניתן להשיגו בחנויות ספרים.

sharonp

New member
``חתיכת מאזניים``

אני לא יודעת למה, אבל איכשהו אני נורא שמחה לדעת שהאופק שלי הוא מאזניים. למרות שזה עושה אותי די ``נקנקיה`` - יותר מידי הססנית, לא החלטית, To much דואגת לאחרים, איפשהו אני מרגישה יותר מידי ``נבלעת`` ברצונות האנשים ולא בשלי. כתבתי לך גם לפני כמה חודשים לגבי התקופה הרעה של מאזניים (היא עדין לא עברה אבל השמש עושה נורא טוב) שכוללת בתוכה ריב עם החברים הטובים שלי (מזל עקרב, תאומים, אריה וקשת) ואני חושבת שזה בעיקר בגלל שהחלטתי לדאוג קצת לעצמי ונורא קשה להם לקבל שרון יותר עצמאית ובטוחה בעצמה. להמשיך במאבק על עצמי? מה המשמעות של שלושת הכוכבים הנוספים? ואיך הם משפיעים עלי? הירח זו הפנימיות נכון? זה הרגשות, לא? ואם אפשר להצטרף לפורום? ככה אני יוכל לקטר באופן יותר שוטף . . . . תודה

להצטרף לפורום? את כבר בפורום!

ולענייננו... תמיד טוב להיות שמח בחלקך - ואני שמח שאת שמחה שאת אופק מאזניים ;-), אבל מה לעשות שאנו צריכים ללמוד לשמור על איזון בחיינו? ו- TOO MUCH זה אף פעם לא טוב, ולא משנה ממה הוא. אני שמח שאת מודעת לזה שאת ``נבלעת בתוך רצונותיהם של אחרים``, כי ברגע שמודעים לבעיה קל יותר לפתור אותה - והשרון העצמאית יותר כבר מראה על שיפור... אבל שלא תהפכי לי ל-TOO MUCH עצמאית, אה? תפשרי בין שניהם. אז מה שאני מנסה להגיד לך - שכן, תמשיכי במאבק על עצמך - אבל תקשיבי לחברים שלך, כי הם יכול להיות שיודעים טוב ממך...אף פעם אל תהיי עצמאית מדיי או כנועה מדיי. ובקשר לירח - הוא מראה הרבה דברים, ובין היתר גם את ה``אני הפנימי`` שלך. בכלל מזל הירח לרוב דומיננטי באישיותנו - כי בגלל שהוא הקרוב ביותר לכדור הארץ הוא הכי משפיע עלינו. הוא משפיע על מצבי רוח ובריאות. כמו חן, הירח מסמל את האמא ואת הבית או המשפחה ועל כן גם מה שנוח לאדם לעשות או אמונות ומנהגים שהביא מהבית. ותמשיכי ``לקטר`` כמה שבא לך. אני אשמח לענות ל``קיטורים שלך יותר :) שבי

sharonp

New member
יש לי המשך . . .

אז אני שמה לב שני מדברת עם שבתאי, אז שלום לך ! ועכשיו אחרי שדיסקסנו קצת על האישיות וטיפל`ה על הפנימיות יש לי עוד כמה דברים שאני רוצה לדעת. אני עובדת שנתיים בחברת היי-טק די גדולה, אני לא מתעסקת במחשבים אלא בתחום האדמניסטרטיבי (והשחיקה היא אותה שחיקה). אני נורא רוצה לשנות מקצוע ויש לי כבר כיוון אבל הייתי רוצה לדעת אם מבחינת הכוכביםזהו זמן טוב בשבילי לשינוי (אני מדברת על יוני-יולי). ושאלה אחרונה ודי חשובה מה קורה אם איזה אהבה חדשה, קצת חסר לי, ונורא משעמם לי. בתור מאזניים טיפוסית אני רגילה לחיות ביחד בשותפות וכבר שנה שאין כלום. טוב, נו יש חיזורים ויש ענינים אבל שום דבר רציני, רק משחקים שזה אחלה כשלעצמו אבל מתחיל להמאס ולשעמם. מה הכוכבים אומרים? ת`אמת יש לי חלום שחוזר על עצמו (רק 3 פעמים בינתיים) שיש מישהו שיושב ומחכה וכל פעם בגלל סיבה אחרת אני מתעכבת ומאחרת אבל הוא עדין שם מחכה. יפה לא? אז מה יש מישהו אי שם שמחכה? אז מה יש לכוכבים להגיד? תודה רבה,

למעלה