איך ללמוד אסטרולוגיה?! ../images/Emo22.gif
ישנן כמה דרכים שבהן את יכולה לרכוש את הידע על תורת האסטרולוגיה. (1) קורס. ידוע לי שיאיר, מנהל הפורום, נותן קורסים ליחידים. שמעתי עליו הרבה מילים חמות מתלמידיו בפורום.... לשיקולך. (2) ספרים. אם ברצונך ללמוד מספרים (בזמן הנוח לך ובקצב המתאים בשבילך), את מוזמנת להתחיל לקרוא (לפי סדר) את הספרים הבאים; * סימני שמש, לינדה גודמן (ספר קצת יקר בגלל שהוא רב מכר. הוא מציג בצורה נרחבת קלילה ומשעשעת את אופיים של כל בני המזלות... מומלץ לתחילת הדרך, לא חובה). * קורס אסטרולוגיה, גידי גלבוע (ספר המלמד בצורת קורס, הוא מצויין למתחילים אך לוקה בחסר. הייתי מציע לך להתחיל את צעדייך איתו, ולהרחיב עם הספר הבא, אך את יכולה גם לדלג עליו, כי הספר לוקה בחסר...). * אסטרולוגיה וההרוסקופ שלך, טלילה סטן (לא מזמן ראה הוצאה חדשה. הוא עולה כ- 118 ש"ח, ומציג את כל התורה כולה, לפחות את ההתחלה שלה, בצורה מסודרת ומאורגנת). * אסטרולוגיה למתקדמים, רימונה כהן (ספר למתקדמים. מרחיב את הדעת על נושאים שכבר מוזכרים בספרים קודמים. מתעמק בעיקר בפן הפסיכולוגי של האסטרולוגיה, ומלמד דברים שלא מוזכרים בשאר הספרים למתחילים). (3) הדרך הנוספת, היא הכי זולה, היא ללמוד און-ליין מה
אתר שלי! את תמצאי שם כל מה שיש בספרים למתחילים, מתקדמים ואפילו יותר... ואם את לא מבינה משהו - תמיד תוכלי לשאול בפורום!
אז איזו דרך הכי נוחה לך?! שבי