מה האופק שלי?

peaches

New member
מה האופק שלי? ../images/Emo64.gif

נולדתי בתאריך 31.10.80 האם מישהו יכול לאמר לי מהו האופק שלי?

אופק קשת ../images/Emo36.gif

עם מאדים עליו...
מה שהופך אותך לאדם עם הרבה "אש" בעצמותיו. מאוד נלהבת ליזום, לפעול ולחקור כמה שיותר גבולות חדשים. הרפתקנות זו מילת המפתח ולא פעם פלטת מילה או שתיים לא במקום. מעניין לציין שהירח באריה (עוד מזל אש) מה שמחזק את תכונות האש למיניהן: מוחצנות, מרץ, התלהבות ושמחת חיים. רק שהאש, בנוסף להיותה מחממת ונעימה - לפעמים היא גם שורפת. סתם הערה לא קשורה לעניין - מאזניים אצלך מודגש כי ארבעה כוכבים (לא פחות, לא יותר) החליטו להתמקם בו. זה קצת ממתן את תכונות האש (מאזן לפחות), ומוסיף קצת יותר דיפלומטיה ועדינות... ואולי הכוויה מהאש לא כל כך נוראה. גם עקרב מודגש (עם 3 כוכבים, ביניהם השמש) ומדגיש את יסוד המים... לכן יש גם צד רגשי מפותח (דווקא החשיבה שלך, בגלל מרקורי, נוטה להיות "רגשית"). אך אין לך שום דבר ביסוד האדמה... כלומר האש שחייב לחוות כמה שיותר, עם אוויר שתמיד "מעופף" לו... ומים שסוחפים בזרמם החזק ללא שום יסוד אדמה - משאירים אותך בלי רגליים יציבות על הקרקע. חסרות לך תכונות של ביטחון ויציבות, ותעשי בחוכמה אם תחפשי אותם אצל בני הזוג. שלך, שבי

שבי, ומה האופק שלי?

שבי היקר/ה תמיד רציתי לדעת מה האופק שלי נולדתי ב- 26 לפברואר 65 בבאר-שבע תודה מראש בת מזל דגים

למזל דגים ../images/Emo76.gif ...

האופק שלך טלה. לך אין שום דבר מעניין על האופק, אבל ברום השמיים (הנקודה הגבוהה ביותר), עומד לו הירח, וביחד עם מזל דגים מודגש (ארבעה כוכבים!!) יש לנו אדם מאוד רגיש ואינטואיטיבי, למרות שהירח "גדיי" ורציונאלי, ובכל זאת אמוציונליות היא מילה חשובה מאוד לגבייך. האופק בטלה גם מוסיף רגש "חם", למרות שהוא מתקרר קצת ע"י הבתולה, שם נמצא מאדים, שליט טלה ושליט המפה. בגלל שבנוסף אליו יש עוד 2 כוכבים, את אדם מאוד רציונאלי, מעשי והגיוני. אני מניח שבגלל הדגים והירח את די נקרעת בין הרציו לאמוציונלי. את אדם מאוד רגיש ואינטואיטיבי, אז אל תהססי להקשיב לרגש לפעמים, ולתת לדגים שבך להשתחרר... אל תתני לבתולה ולגדי הקרירים להשתלט עלייך
שלך, שבי

תודה שבי ../images/Emo24.gif

שבי היקר המון תודה יש המון הגיון בניתוח שלך אכן אני אדם אמוציונלי לחלוטין שדי נאבק בכך (המחיר על זה הוא די יקר)הייתי רוצה קצת מהבתולה והגדי בחיי. בכל מקרה כולי התפעלות והאמת שהייתי שמחה לרכוש קצת ידע בתחום. אשמח לקבל הכוונה של אפשרויות הלימוד באסטרולוגיה. ושוב תודה בת מזל דגים.

איך ללמוד אסטרולוגיה?! ../images/Emo22.gif

ישנן כמה דרכים שבהן את יכולה לרכוש את הידע על תורת האסטרולוגיה. (1) קורס. ידוע לי שיאיר, מנהל הפורום, נותן קורסים ליחידים. שמעתי עליו הרבה מילים חמות מתלמידיו בפורום.... לשיקולך. (2) ספרים. אם ברצונך ללמוד מספרים (בזמן הנוח לך ובקצב המתאים בשבילך), את מוזמנת להתחיל לקרוא (לפי סדר) את הספרים הבאים; * סימני שמש, לינדה גודמן (ספר קצת יקר בגלל שהוא רב מכר. הוא מציג בצורה נרחבת קלילה ומשעשעת את אופיים של כל בני המזלות... מומלץ לתחילת הדרך, לא חובה). * קורס אסטרולוגיה, גידי גלבוע (ספר המלמד בצורת קורס, הוא מצויין למתחילים אך לוקה בחסר. הייתי מציע לך להתחיל את צעדייך איתו, ולהרחיב עם הספר הבא, אך את יכולה גם לדלג עליו, כי הספר לוקה בחסר...). * אסטרולוגיה וההרוסקופ שלך, טלילה סטן (לא מזמן ראה הוצאה חדשה. הוא עולה כ- 118 ש"ח, ומציג את כל התורה כולה, לפחות את ההתחלה שלה, בצורה מסודרת ומאורגנת). * אסטרולוגיה למתקדמים, רימונה כהן (ספר למתקדמים. מרחיב את הדעת על נושאים שכבר מוזכרים בספרים קודמים. מתעמק בעיקר בפן הפסיכולוגי של האסטרולוגיה, ומלמד דברים שלא מוזכרים בשאר הספרים למתחילים). (3) הדרך הנוספת, היא הכי זולה, היא ללמוד און-ליין מהאתר שלי! את תמצאי שם כל מה שיש בספרים למתחילים, מתקדמים ואפילו יותר... ואם את לא מבינה משהו - תמיד תוכלי לשאול בפורום!
אז איזו דרך הכי נוחה לך?! שבי

peaches

New member
וואו תודה רבה רבה על המידע ../images/Emo24.gif

המורחב ואתה לא מאמין כמה שהוא נכון בדיוק אני

למעלה