מה האבן השלישית

יובלון9

New member
מה האבן השלישית

יש שלוש אבנים אבן אחת זה האבן של הרוח שנמצאת אצל לאנה והסמל שלה מופיעה אצל קלארק על החזה יש את אבן המים שהיא אצל ג'יסון ומופיעה ללאנה על הגב אבל יש עוד אבן לקלארק שאני לא יודע איך היא נראית וגם אני לא יודע למי יש את הסמין שלה (הסימן שלה עדין לא הופיע על אף אחד נכון?)

0popoup0

New member
ועוד אחת

ניראה לי שהיא אצל אישתו של ד"ר סוואן או משהו כזה שאותו בחור הביא לה מהכלא באותו יום שאבא של לקס החליף את הגוף שלו בשל קלארק בסוף הפק הוא יצא מהכלא וניכנס למונית עם האבן... (השניה אצל לנה ועוד אחת בתוך המערה כבר)

SharoNofit

New member
אחת נמצאת במערה,

השנייה מסין (אם אני זוכרת נכון עם הסמל שיש לקלארק על החזה) נמצאת אצל לאנה, והשלישית שגרמה לקלארק וליונל להחליף בינהם בגוף (עם הסמל "שינוי", הקעקוע של לאנה על הגב) הייתה אצל קרוסבי ומהפרק הזה אצל ג'ייסון.

יובלון9

New member
האבן שהייתה אצל הפרופסור היא לא אבן

האבן שהיתה אצלו היא מפתח לא? או שהיא גם אבן כי פספסתי את הפרק שבו קלארק נכנס לאיזה עולם של אבא שלו.

יובלון9

New member
thanks../images/Emo45.gif

אני גם חשבתי על הרעיון של cant אם ל עד שראיתי את החתימה שלך nice!

../images/Emo9.gif תודה לך אבל...

זו החתימה של הפורם- החלטנו על זה לפני כמה ימים (שבת שעברה?). נראה לי תוכל למצוא את זה דף או שניים אחורה. ולא אני המצאתי את זה אלא מישהו אחר בפורום (מי שחשב על זה שיסלח לי שאני לא זוכרת
)

יובלון9

New member
עשיתי משתמש רק ביום שני...

הכוונה בחתימה של הפורום זה רק לגבי ה449 אבני קריפטונייט?

יובלון9

New member
אני יודע הכוונה שלי אחרת

הכוונה שלא כל החתימה שלך היא של הפורום רק הקטע על קלארק שיכול להחזיק 449 אבני קריפטונייט זה של הפורום נכון?

אני רואה שהוספת../images/Emo8.gif

ולשאלתך- כן. רק החלק של הקלארק קנט הוא מהפורום. מה שקשור למוח של הגבר והחיים לפני המוות מצאתי בכל מני מקומות באינטרנט. אם זה מוצא חן בעיניך את מוזמן לקחת (אפילו לא לשאול
)

למעלה