מה האבדל בין 5710 ל 5940 ?

מיקי10001

New member
מה האבדל בין 5710 ל 5940 ?

שלום חברים ! אני אשמח לעזרה ! אני מחפש מכשיר וה-hp מצא חן בעיני. אני מעוניין במכשיר עם GPS ושיהיה לו אינטרנט אלחוטי. האם ל 5710 יש אינטרנט אלחוטי ? איפה כדאי לקנות ? האם בחנויות המחירים כמו באינטרנט? ושאלה אחרונה ? חבר שלי מגיע בחודש הבא מניו יורק האם שווה לבקש מימנו שיביא לי מכשיר משם או שלא שווה בגלל שאין אחריותעל המכשיר ובגלל שהוא מגיע באנגלית. תודה מראש לכולם !!

erezstr

New member
בעיקר ה- WI-FI

שלום לך ל- 5710 אין WI-FI יש "רק" 1 ג'יגה זכרון FLASH אין תוכנת ניווט מובנת (TOMTOM) זולה בארץ בכ- 750 ש"ח ארז

מיקי10001

New member
סליחה על הבורות ארז

אבל wi-fi זה האינטרנט האלחוטי? והיבנתי שיש לו gps מובנה , זה מה שהם רושמים לפחות.

erezstr

New member
בדיוק

ה- WIFI זה האינטרנט האלחוטי אבל- אל תבנה עליו יותר מדי, זה לא אינטרנט כמו שאתה מכיר ממחשב רגיל או נייד. הוא הרבה יותר מוגבל, לא כל האתרים נתמכים על ידו, זה יותר אינטרנט "חרום". מה שכן, אתה יכול להתקשר דרך סקייפ או מסנג'ר באמצעותו. אני תיקשרתי מחו"ל ככה לארץ (ביזבזתי זמן ואנרגיה לא מעטים כדי למצוא הוטספוט פתוח ללא תשלום). אני ממליץ לך לשקול את השימוש ב- WIFI לפני שאתה מוסיף עליו 750 ש"ח. נסה למצוא חבר או חנות לראות איך האינטרנט זורם. ארז

הגרגרן

New member
הבהרה לגבי ה-gps

מה שמובנה ב-57xx זו רק חומרת ה-GPS. אין בו את תוכנת הניווט TomTom לאירופה שמובנית ב-5940 (ותופסת 1.5GB מה-2.0GB שיש לו), כך שב-57xx תצטרך להוציא כסף נוסף על תוכנת ניווט. מצד שני, אם לא מעניין אותך ניווט באירופה, אז ממילא תצטרך לרכוש תוכנת ניווט לישראל, או לארה"ב לשני המכשירים.

למעלה