מה דעתכן??

anat i

New member
מה דעתכן??

עידו היום בן 12 שבועות בדיוק (וואו... איך שהזמן רץ...). בימים האחרונים הוא מסתפק ביניקה של 2 דקות מצד אחד ועוד כמה מציצות מצד שני וזהו! אם אני מנסה להתעקש שימשיך לינוק הוא פשוט כועס! הוא רגוע, לא נראה רעב ולא שינה את דפוסי האכילה והשינה (ממשיך לישון 6-7 שעות בלילה רצוף!), כלומר, לא נראה שהוא לא שבע. אבל מה שמטריד אותי בעצם זה, האם הוא לא מפסיד רכיבים איכותיים מחלב האם? האם הוא לא שותה רק את החלב הקדמי ומפסיד את החלב האחורי? מה דעתכן?

Shellylove

New member
תסמכי עליו שהוא דואג לספק את

צרכיו ותשמחי שבשלב כה מוקדם יש לך לילות שקטים יחסית. מה שכן, דפוסי ההנקה משתנים כל הזמן, אז תקחי את זה בחשבון.

הי ענת ,

גם שחר ינק מעט מאוד וזה די הדאיג אותי. הוא נהג לינוק כשתים שלש דקות מכל צד ו ז ה ו ! כנראה שזה הספיק לו. אני לא חושבת שיש מקום לדאגה. טל (שרודפת אחריך עד לכאן)

meira

New member
יש ילדים שלומדים מהר מאוד

איך לקבל את המקסימום מהציצי במינימום זמן... תהני מהלילות. זה לא תמיד ככה

ענתי - הילדון שלך קרא את הספר ../images/Emo13.gif

בסביבות גיל שלושה חודשים (ובגיל הזה כבר אפשר לספור בחודשים..
) משתנה דפוס היניקה. השינוי הוא מה שאת מתארת, והוא נובע שהסתגלות הגוף שלך להנקה ובעיקר מהסתגלות עידו ליניקה - היניקה שלו עכשיו היא הרבה יותר אפקטיבית, בזמן הקצר הזה הוא מפיק את כל הכמות שהוא זקוק לה. מבחינה פיסית - בשלב הזה החלב "מאוכסן" יותר אחורה בשד, יש פחות טפטופים והיניקה היעילה של עידו מעודדת את הגוף שלך תוך שניות להוביל את החלב קדימה, אליו. בקיצור - אין סיבה לדאגה!

anat i

New member
תודה לכל המגיבות ../images/Emo24.gif

שלא תבינו אותי לא נכון, אני ממש לא בלחץ! ואני כל כך נהנית מזה שהוא ילד רגוע ושליו ובסך הכל זה מאד נוח שהיניקות קצרות כשיש עוד ילדים בבית שזקוקים לתשומת לב. אבל אני שומעת על כל כך הרבה יונקים בגילו וגם גדולים יותר, שנצמדים לשד למשך חצי שעה ויותר וזה עורר אצלי ספקות האם עידו לא מפסיד משהו. ו... כן, אני יודעת שבגיל הזה כבר אפשר לספור בחודשים, אבל... אתמול כל כך הייתי עסוקה במחשבה שהיום (כלומר אתמול) הייתי צריכה לחזור לעבודה....

גם איתמר מספתק כ 5 דקות מציצי אחד

וזה אחרי שהוא עד גיל חודש וחצי הוא אכל שעה כל ארוחה... אז אמנם הלילות שלנו לא כאלו ארוכים אזל יש לו הפסקה של 5-6 שעות בתחילת הלילה אחרי המקלחת... וביום הוא אוכל לעיתים יותר תכופות כל שעתיים וחצי 3... אז שיהנה הוא יודע הכי טוב...

למעלה