מה דעתכן? חוו דעה על הכלי שלי...
L L o n e R i d e r New member 7/4/06 #3 חאאאמוד אתה תאמין לי ../images/Emo24.gif תזהר רק שלא אשים תמונה של שלי.... לידו שלך נראה כמו של תינוק.... מת עליך, אבל תראה לאיזה שרשור דרדרת אותנו
חאאאמוד אתה תאמין לי ../images/Emo24.gif תזהר רק שלא אשים תמונה של שלי.... לידו שלך נראה כמו של תינוק.... מת עליך, אבל תראה לאיזה שרשור דרדרת אותנו
B BodyCount40 New member 7/4/06 #6 בוקר טוב קושקוש ! עזוב אותך אחי זה לא נושא השרשור - זה האנשים שכותבים בו !
א אלופה אחת New member 7/4/06 #16 ../images/Emo201.gifלטעות זה אנושי! למצוא את מי להאשים-זו אסטרטגיה!
א אלופה אחת New member 7/4/06 #21 לא מאמינה בעונשים../images/Emo4.gif תאלץ לבדוק עם מישהו אחר את הנושא הזה ....
B BodyCount40 New member 7/4/06 #22 אסור לספוג ולקבל הכל את יודעת ולא שצריך לצאת למסעות צלב על כל דבר אחר מנגד אבל צריך למצוא איזה איזון לא ?
אסור לספוג ולקבל הכל את יודעת ולא שצריך לצאת למסעות צלב על כל דבר אחר מנגד אבל צריך למצוא איזה איזון לא ?
א אלופה אחת New member 7/4/06 #23 אויש זה ממש לא מה שאני אומרת! אני לא בעניין של עונשים, כללים , חוקים וגבולות וכ'ו. אני בעד העמק השווה ללא צורך בתמרון מסוג כלשהו! רק מציאות ואמת בד בבד ....
אויש זה ממש לא מה שאני אומרת! אני לא בעניין של עונשים, כללים , חוקים וגבולות וכ'ו. אני בעד העמק השווה ללא צורך בתמרון מסוג כלשהו! רק מציאות ואמת בד בבד ....
B BodyCount40 New member 7/4/06 #24 מהמ אויש ? אם אני אסכים איתך על כל דבר (לא שאני לא מסכים נכון לעד לעכשיו) אז תהיה לנו שיחה ממש משעממת, את לא חושבת ?
מהמ אויש ? אם אני אסכים איתך על כל דבר (לא שאני לא מסכים נכון לעד לעכשיו) אז תהיה לנו שיחה ממש משעממת, את לא חושבת ?
א אלופה אחת New member 7/4/06 #13 ואתה../images/Emo152.gifכל כך היית רוצה !!! שאני אתערבב לכם בעיניינים אבל אני לא למה ? ככה !