מה דעתכן...

מה דעתכן...

שנעשה החוליה החלשה של הסרטים של ג'וני? מי שבעד שכתבתוב
מי שנגד שתכתוב

סבבה אני אסביר../images/Emo9.gif

אני רושמת את רשימת הסרטים שלו וכל יום אתן מוציאות את הסרט שאתן הכי פחות אהבתן הסרט שהצביעו אליו רוב הקולות שייצא יוצא... כל יום נתחיל סיבוב חדש אם סרט שיוצא... הבנתן?

הגרול

New member
נראהלי שהבנתי...../images/Emo4.gif

אני קצת מבולבלת בזמן האחרון... אני יבין תוך כדי משחק... חחח

חחח אוקיי רק לפני שמתחילים...

אני רוצה לשאול אותכם כמה דברים... את הסיוט ברחוב אלם לשים במשחק? מה התרגום העברי של ... Private Resort וזה בכלל הגיע לארץ? מה התרגום העברי של...Arizona Dream וזה הגיע לארץ? בני וג'ון הגיע? מה התרגום העברי של...Donnie Brasco וזה הגיע לארץ? מה התרגום העברי של...The Brave וזה הגיע לארץ? מה התרגום העברי של...The Astronaut's Wife וזה הגיע לארץ? מה התרגום העברי של...Freddy's Dead: The Final Nightmare וה הגיע לארץ? Ils se marièrent et eurent beaucoup d'enfants בכלל הגיע לארץ? ו...The Libertine לא, נכון? Corpse Bride גם לא הגיע נכון? טוב בקשה תענו לי על זה לפני שאני אתחיל את המשחק... תודה!

הגרול

New member
אז ככה...(וזה ארוך אז שנסי מותנייך)

1. שימי את הסיוט שברחוב אלם במשחק 2. לגבי זה אין לי תשובה 3. התרגום העברי של Arizona Dream זה חלום אריזונה ואני חושבת שהוא כן הגיע לארץ 4. לגבי בני וג'ון גם אני לא יודעת 5. התרגום של Donnie Brasco זה דוני ברסקו והוא הגיע לארץ והיה אפילו בטלוויזיה... 6. The Brave לא הגיע לארץ, לכן גם אין לא תרגום 7. The Astronaut's Wife הגיע לארץ (אני חושבת) והתרגום הוא אשת האסטונאוט 8. לגביו גם כן אין לי מושג 9. Ils se marièrent et eurent beaucoup d'enfants לא הגיע לארץ (אני חושבת שהוא יצא רק בארצות דוברות צרפתית..) 10. לגבי The Libertine, מחפשים חברת הפצה שתפיץ אותו לכן הוא לא יצא בארץ וגם לא בחו"ל 11. corpse bride יצא בספטמבר 2005...

השלמות.

2. לא הגיע. 3. את צודקת. 4. בני וג'ון גם הגיע,אפשר למצוא אותו בספריות הוידיאו ובערוץ MGM ללא הפסקה.. 6. תורגם ל"דחף אמיץ",אפשר למצוא באוזן השלישית. 7. הגיע,תירגמת נכון. 8. תורגם כ"סיוט ברחוב אלם 6",לפי מיטב ידיעתי. 9. אין לי מושג. מקווה שעזרתי,יאללה,בואו נתחיל!

WallFlower

New member
אממ אני בעד...../images/Emo45.gif

למרות שאני לא ממש אשתתף אבל אני בהחלט אשתדל

למעלה