מה דעתכן?

מה דעתכן?

איזו פטתית אני... אבל בכל זאת: עשינו הזרעה (רביעית!) הזרע לא היה משהו, אבל בכל זאת חשבתי שהפעם זה הפעם. לפני כמה ימים התחילו לי כאבי רגליים שמבחינתי מסמלות את אתן יודעות מה. חוץ מזה, לא כואב לי החזה ולא כלום. כל אלו שכבר היו בהריון פעם- לאלו סימנים לצפות, אם בכלל? אין לי שום כוחות יותר!

טלי אבג

New member
אין לי דעה בענין סימפטומים

של הריון. אבל לא מזמן, בערך לפני חודש פתחה כאן מישהי הודעה ממש באותו סגנון כמוך עם כאבים שמעידים על תחילת מחזור אצלה. והיא גם שאלה אם מישהו יודעת מה זה אומר. ול'משנה שהשרשור אז שינה קצת את המטרה שלו ודיברו על נושא אחר. בפועל, כמה ימים אח"כ היא הודיע על הריון. אז קדימה...................... ב ה צ ל ח ה!!!!!!!1

mor mor

New member
לא רוצה לאכזב אותך

גם לי היו התופעות האלו...בנוסף לכאבי הרגליים גם בחילות,הקאות... והמכשושה הגיעה....

בוליקי

New member
קשה לדעת../images/Emo4.gif

כמו כולנו, גם את מחכה ומנסה לפרש כל סימן, אבל... האמת שאי אפשר לדעת עד בדיקת הבטא. הרבה סימנים מורגשים באופן דומה לפני מחזור ולפני הריון, לכן, למרות שזה הכי מעצבן בעולם - עלייך להמתין בסבלנות למה שיבוא קודם, הבדיקה או המחזור. בכל מקרה

עינת ב6

New member
להישאר אופטימים.

טפו טפו פעם רביעית ואחרונה...
אני חושבת שזה בעייתי לדבר על סימנים כי הם כ"כ לא צפויים ומשתנים אפילו ממחזור למחזור, אז הרבה אי אפשר להסיק מכאב הרגליים (אולי הן פשוט יודעות שמעכשיו הן יצתרכו לסחוב עוד משקל וכבר עכשיו הן מרגישות מסכנות להן...
) בכל אופן אני מאחלת לך המון בהצלחה!

נועם@בת

New member
להיות אופטימים עד סוך חודש תשיעי

סימני הריון צעיר זהים לסימני קדם וסת. זה לא פתטי, זה רק נכון ורצוי להאמין כל הזמן בהכי טוב שיש
. מזחיקה לך אצבעות נועם

למעלה