מה דעתכן

שמופי2

New member
מה דעתכן

הי בנות, היום אני ביום ה- 31 של המחזור וכלום ... זה החודש השני מאז שהפסקתי לקחת גלולות. בחודש הראשון המחזור הגיע כמו שעון אחרי 28 יום והיה די עלוב (בקושי 4 ימים). מה שמוזר שביום חמישי כאבו לי השדיים והבטן התחתונה והייתי בטוחה שהינה המחזור אוטוטו מגיע... אבל כלום. אני חייבת לציין שהתחלתי לעשות פעילות גופנית שבוע שעבר אחרי בטלה של חצי שנה ואני יודעת שזה עלול להשפיע הורמונלית. מה אתן חושבות? תודה שמופי

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פּוֹנְג

New member
הכל יכול להיות

בואי נתחיל בלהיות אופטימיים ולצפות שאת היא מאלו שהגלולות לא חירבשו להן את המחזור וזה שהמחזור לא מגיע זה בגלל הילד שגדל לך בבטן. אבל זה גם יכול להיות שהמחזור מאחר באמת בגלל שהגוף צריך קצת להתנקות מהגלולות.
אז מה דעתך לעשות בדיקת הריון בשביל להשקיט לעצמך את המתחים? מחזיקה לך אצבעות לתוצאות רצויות.

פוקית27

New member
שמופי,מצטרפת למלצתה של פונג לעשות

בדיקה. אם באמת הביוץ היה בזמן אז בדיקה תראה שיש הריון כי כבר צריכה להיות כמות מספקת של ההורמון בדם. אם חס וחלילה הבדיקה שלילית(אבל לא נראה לי
)אז אמורים כל שלושה ימים לחזור על הבדיקה אלא אם כן מקבלים קודם מחזור. המון בהצלחה,אני מחזיקה לך את כל האצבעות שזה זה.

פוקית27

New member
מצטרפת להמלצה של פונק לעשות בדיקה

אם הביוץ היה בזמן אז אמורה להיות בגוף כמות מספקת של ההורמון בדם ובשתן ואז גם בדיקה ביתית תוכל כבר לזהות. אם חס וחלילה הבדיקה שלילית(למרות שיש לי הרגשה שהיא תהיה חיובית
)ההמלצה היא במידה ולא מגיע המחזור שלושה ימים אחרי לבדוק בשנית. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק שזה זה

פוקית27

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo43.gifהשתגע קודם הוא בולע את

ההודעה ואחרי שה מעלה את שתיהן.

פּוֹנְג

New member
יש/הייתה בעייה עם משלוח הודעות

אל תקחו את זה ללב. הוא מקבל את ההודעה גם בפעם הראשונה, רק מראה את זה מאוחר יותר מוזר... ומעניין

שמופי2

New member
עדכון

טוב, בנות, כעצתכן הלכתי וקניתי שתי ערכות בדיקה של קליר בלו (האם זו ערכה טובה?) והבוקר עשיתי את זה (כמובן אחרי לילה של נדודי שינה וחלומות על פסים...) אבל, כמובן שהתשובה שלילית (למרות שבזוית מסויימת מול האור יש קצת ...) אני היום ביום ה- 32 והחלטתי שאם בעוד שבוע אני באותו מצב - כלומר עדיין לא קיבלתי אני אבדוק שוב (יש לי חברה שרק בבדיקה ה- 3 קיבלה חיובי). אז תודה לכולכן על התמיכה ואני אעדכן בהמשך ... שמופי

פוקית27

New member
מחזיקה לך אצבעות שזה יהיה זה../images/Emo24.gif

אומרים בדרך כלל שפס זה פס,אז עוד קצת סבלנות והרבה מחשבות חיוביות.

טאיה1

New member
מנסיון - גם פס חלשלוש, שבקושי

רואים הוא פס. גם אני לא ממש האמנתי שיש שם משהו, ולכן עשיתי גם בדיקת דם שהוכיחה שהפס הבלתי נראה הוא פס. בכל מקרה, אם יש לך סבלנות, עוד כמה ימים הפס יתחזק (הלוואי. טפו טפו טפו)

למיטב זרוני, קליר בלו מראה הריון

רק מהיום הראשון לאיחור - מכיוון שרק הפסקת את הגלולות, יכול להיות שהמחזור שלך עדיין לא סדיר ואת עדיין לא באיחור ויכול גם להיות שעוד יום יומיים כבר כן תהיי באיחור, בקיצור - שום דבר עוד לא ברור. במקומך, הייתי מחכה עוד יומיים שלושה ועושה את הבדיקה השניה ואח"כ - אם עדיין יש פס "מכובס" - הולכת לעשות בדיקת דם.... והכי חשוב - לא משנה מה את עושה - העיקר שיהיה חיובי!!!!! מחזיקה לך אצבעות.

למעלה