מה דעתכן ??

TIFS

New member
מה דעתכן ??

אני וחבר שלי מתחתנים וחשבנו כחודשים לפני החתונה להתחיל לנסות להיכנס להריון. האם כדאי או לא? האם זה יכול לעשות בלאגן עם המחזור, מקווה וכו´ במידה ולא ישר ילך לנו? חברה שלי גילתה (כשבועיים אחרי החתונה) שהיא הייתה בתחלית ההריון בחתונה ושתתה הרבה - האם זה משפיע.?

danonit

New member
כמה נקודות (........)

ואם תצליחו ותהיי עייפה או יהיו לך בחילות, יש כל מיני תופעות והן יכולות להתחיל גם בשלב די מוקדם. מקווה וזה אני לא יודעת - אם זה חשוב לך אז אין הבטחה שתוכלי לחשב בדיוק מתי המחזור, יכול לקחת זמן עד שהוא יסתדר לגמרי. אם זה לא חשוב לך אז תמיד אפשר להגיד את "התשובה הנכונה", לא? לגבי השתיה, אומרים שכוס יין פה ושם לא עושה נזק, אבל אם הייתי בתחילת ההריון בטח לא הייתי רוצה לשתות כמה ששתיתי בחתונה שלי, ולא יודעת אם היה לי כוח לקפץ ולהשתולל כמו שהשתוללתי שם
וקצת את דעתי בעניין, אז למה לא לעשות את הדברים פרה פרה? מדובר רק בחודשיים...מה את צריכה את ההריון על הראש כשאת מתעסקת בחתונה וההפך, מה את צריכה את החתונה על הראש כשאת בהריון (הריון נראה לי הרבה יותר מרגש...)

danonit

New member
אז ככה...

ואם תצליחו ותהיי עייפה או יהיו לך בחילות, יש כל מיני תופעות והן יכולות להתחיל גם בשלב די מוקדם. מקווה וזה אני לא יודעת - אם זה חשוב לך אז אין הבטחה שתוכלי לחשב בדיוק מתי המחזור, יכול לקחת זמן עד שהוא יסתדר לגמרי. אם זה לא חשוב לך אז תמיד אפשר להגיד את "התשובה הנכונה", לא? לגבי השתיה, אומרים שכוס יין פה ושם לא עושה נזק, אבל אם הייתי בתחילת ההריון בטח לא הייתי רוצה לשתות כמה ששתיתי בחתונה שלי, ולא יודעת אם היה לי כוח לקפץ ולהשתולל כמו שהשתוללתי שם
וקצת את דעתי בעניין, אז למה לא לעשות את הדברים פרה פרה? מדובר רק בחודשיים...מה את צריכה את ההריון על הראש כשאת מתעסקת בחתונה וההפך, מה את צריכה את החתונה על הראש כשאת בהריון (הריון נראה לי הרבה יותר מרגש...)

הילית*

New member
שאלה קצת מבולבלת

בואי נעשה סדר בדברים: א. לגבי להיות בהריון בזמן החתונה- יש לי שתי חברות (אחת חברה מאוד טובה) שנכנסו להריון לפני החתונה (לא בכוונה) וההריון היה הזרז לחתונה. שתיהן רקדו והשתוללו כל הערב ויש להן בנות מקסימות ב. לגבי שתיה בחתונה- בלי קשר להריון לא מומלץ לשתות הרבה בחתונה ולהגיע לשכרות. בהריון בטח שלא מומלץ. אני בחתונה שלי חוץ מטקילה ואיזה קוקטייל קטן בהתחלה לא שתיתי כלום והייתי עם שתי הרגליים על הקרקע כל הערב. אם הייתי בהריון לא הייתי שותה כלום. ג. לגבי החברה שלך- אין לי מושג אם זה השפיע. רצוי להגיד את זה לרופא. אין לי גם מושג מה זה "שתתה הרבה" ג. בלגן עם המחזור- כן, הפסקת גלולות יכולה לגרום לבלגן כי הגוף מתרגל מחדש לביוץ נורמלי אבל לא תמיד יש ממש שיבוש. את יכולה להפסיק את הגלולות ובחודש של החתונה לקחת ארגסט לסידור המחזור כדי שלא יפול על המקווה (לוקחים 5 ימים בסה"כ- שימי לב שצריך לכך מרשם רופא) תעשו מה שנכון לכם ודרך אגב לדעתי גם אם רוצים מיד ילד עוד חודשיים המתנה לא ישנו במידה ויש בעיה (ואל תכניסי לך רעיונות לראש שיכולה להיות בעיה !
בהצלחה !

rinutza

New member
אותנו ניסו לשכנע להתחיל לפני החתונה

ואני סרבתי מכמה סיבות: 1. את לא יכולה לדעת איך תרגישי כשתהיי בהריון, ויש בנות שמקיאות מהבוקר עד הערב ומרגישות ממש רע, זה לא נראה לי כיף גדול בחתונה. 2. גם בלי הבחילות, בשבועות הראשונים מאד מאד מאד עייפים כל הזמן, וגם זה יכול להרוס את הכיף בחתונה. 3. לא מומלץ לשתות. כוס יין בטח לא תזיק אבל לשתות הרבה לא כדאי ולפעמים זה חלק מהכיף. בכל מקרה, אני טענתי שלחכות עוד חודש חודשיים עד אחרי החתונה כבר לא ממש משנה ולא הפסקתי גלולות אלא ממש כמה ימים לפני החתונה. בכל מקרה, מה שלא תחליטי, מאחלת לך חתונה נפלאה, וכניסה מהירה להריון.

avital60

New member
עייפות עייפות עייפות

זאת היתה התחושה העיקרית שלי בתחילת ההריון. למה להרגיש ככה ביום החתונה? מזל טוב, והרבה אהבה, ומה שלא תחליטו- בהצלחה.

למעלה