מה דעתכן?

f e l i s a

New member
מה דעתכן?

שלום בנות (ובנים)

פתחתי את החנות. מעין תקופת הרצה...
אני אשמח ממש לביקורת בונה: איך התמונות? איך הSEO? וכולי. פריטים נוספים יעלו בקרוב.

המון תודות ללימיצ ורולי על הכל ולכולכן על הפורום המעודד הזה.

פליס-ה.

RolyzCreations

New member
חלק מהתמונות בסדר

הרוב טעונות שיפור.
מפריע לי שאין אחידות בתמונות - לא בסטייל ולא באיכות.

אין טעם לכתוב handmade בכותרות.
מה גם שלדעתי המוצרים שלך הם לא handmade אלא hand assembled, לא שזה אסור זה פשוט הגדרה שונה.

יש לך אפשרות ל 10 sections נצלי את זה. זה טוב ל SEO

יש לך פריטים שלא ברור ממה הם עשויים. את כותבת סילבר אבל לא ברור אם זה סטרלינג סילבר או סתם צבע סילבר. כנ"ל לזהב.
מאוד חשוב להיות ברורים כדי למנוע אכזבות (ופידבקים שליליים) מלקוחות.
גם הפריטים התפורים לא ברור מאיזה סוג בד עשויים.
ואין כזה דבר מידה סטנדרטית, מה שמתחבר לנקודה נוספת -
את כמעט לא מציינת גדלים. זה חשוב מאוד! וצייני גם באינצ'ים.

3-5 מילים ראשונות בכותרות צריכות להיות המילים שהכי סביר שלקוחות פוטנציאליים יחפשו.
גם התגיות שלך צריכות שיפור. תבדקי תגיות בחנויות מצליחות שמוכרות דברים דומים לשלך.

תוסיפי בתאור לפחות קישור אחד שמוביל חזרה לחנות שלך ו/או לקטגוריה רלוונטית. (קשור ל SEO)
מאמרים לקרוא:
רלוונטיות
https://www.etsy.com/blog/en/2011/make-your-shop-more-relevant/
SEO
https://www.etsy.com/help/article/247
ביקורת חנות
https://www.etsy.com/blog/en/2012/etsy-success-critique-your-shop/

חלק ה about בחנות אמור להיות אודות החנות ולא עליך (בשביל זה יש לך פרופיל).

באופן אישי לא אהבתי את הבאנר שלך.

המשפט הזה בעייתיIf you would like to have a fast delivery - convo me and we will find the right solution.
הוא מופיע גם במדיניות וגם במוצרים
לקוחה לרוב לא רוצה להתחיל בסידרת התכתבויות. יש לך מידע - תכתבי אותו. אז נכון עדיין יצטרכו לפנות אליך אם רוצים משלוח מהיר, אבל זו תהיה רק פניה אחת ולא 2-3.

נושא שאני כמעט אף פעם לא מתייחסת אליו אלו המחירים. אבל במקרה שלך חלק מהמחירים שלך נראים לי מאוד יקרים. במיוחד יחסית לחומרי הגלם הזולים (או לפחות נשמעים זולים - חרוזי פלסטיק למשל), וכמות/קושי העבודה שהיא לרוב רק הדבקה או רק השחלה על חוט.
אני מניחה שזה בגלל שאת מכניסה את מחיר המשלוח למחיר הפריט, אבל ההנחה הזו שהלקוח טיפש ולא יבין את זה ממש לא לעניין.
תני מחיר הוגן ומחיר משלוח הוגן.
אין לי מושג במחירי חומרי גלם אבל עדיין נראה לי שהפריטים היקרים שלך יקרים מידי.

שימי לב שיש לך שגיאות באנגלית פה ושם.

f e l i s a

New member
תודה רולי

תודה על הפידבק המעמיק. אני אעשה מקצה שיפורים. רק רציתי לציין שאני ךא חושבת שהלקוח טיפש - חס וחלילה. השרשראות היקרות יותר הן אך ורק מאבני חן וחומרי גלם ברמה הגבוהה בשווקים וכמובן לא צבועות, אבוי. אולי זה בעייתי שאני מערבבת דברים יקרים יותר ופחות. אני אעשה חשיבה בנושא. אבל השאךה היותר גדולה, אם הרבה מהתכשיטים שלי הם מעשה הרכבה, האם אין להם מקום באטסי? האם הם לא נחשבים לעבודת יד?

f e l i s a

New member
תודה רולי

תודה על הפידבק המעמיק. אני אעשה מקצה שיפורים. רק רציתי לציין שאני ךא חושבת שהלקוח טיפש - חס וחלילה. השרשראות היקרות יותר הן אך ורק מאבני חן וחומרי גלם ברמה הגבוהה בשווקים וכמובן לא צבועות, אבוי. אולי זה בעייתי שאני מערבבת דברים יקרים יותר ופחות. אני אעשה חשיבה בנושא. אבל השאךה היותר גדולה, אם הרבה מהתכשיטים שלי הם מעשה הרכבה, האם אין להם מקום באטסי? האם הם לא נחשבים לעבודת יד?

f e l i s a

New member
חוו"ד, מישהי?

עשיתי מקצה שיפורים בחנות, הוספתי קישורים לחנות עצמה, הורדתי משפטים בעייתים, והוספתי באנר חדש. התמונות נראות לי בסדר. אבל יש הרבה עבודה, כמובן, של להוסיף עוד הרבה מוצרים חדשים ולציין מידות באינטצ'ים.

יותר טוב עכשיו?
תודה רבה

פליסה

נ.ב.
אם מישהי מוכנה לעבור על האנגלית שלי ולמצוא טעויות כתיב (כי אני רואה את זה בעצמי כל כך הרבה פעמים וכבר "עיוורת" לזה), אני אשמח לפנק אותה באקססורי קטן ונחמד עד הבית.

משהו שקפץ לי ...

כשאת מצלמת ליד סרגל, צלמי ליד סרגל של אינצ'ים ולא סנטימטרים. זו יחידת המדידה הנפוצה בארה"ב ולא ס"מ.
בסרגלי המתכת הקטנים הפשוטים, לרוב צד אחד הוא באינצ'ים, עדיף לצלם לידו.

לימיצ

New member
יש מוצרים שלא ברור מה הם..

למשל זה.
גם בכותרת לא כתוב שזו קשר לשיער וגם מהתמונה חשבתי שזו טבעת...
אני לא זוכרת מה היו הצילומים קודם, אבל הם עדיין זקוקים לשיפור..

f e l i s a

New member
אוי! נכון!

תודה לך לימיצ (תוקן - ולגבי התמונות, תודה), ואשת החתולים - וואלה נכון! :)

למעלה