מה דעתכן ?

קליט

New member
מה דעתכן ?

זה רצוי/נורא אם אני מזכיר בפגישת הכירות עם בחורה, - על בחורה אחרת שפגשתי לצורך היכרות - ונגיד שהיא גם `מטפלת ברפואה משלימה` ועבדה בשיטה מסוימת, או שפגשתי בחורה אחרת שלמדה בסמינר `וולף` ? . . . כי יש אומרים שאיזכור שכזה מפריע לבחורות . . זה אכן ככה ? . . .תודה רבה, ושבוע נפלא !

זה................................

מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מפריע לבחורות!היזהר והשמר לך

קליט

New member
ושאלה כמו

מה ההורים שלך עושים לפרנסתם - זו שאלה לגיטימית ? . . . ואם אשאל זאת בפגישה השניה או השלישית ? . . . תודה :)

זה שאלה

שמתאימה רק לפגישה 4ומעלה...ובכלל עדיף שלא...כע לדעתי זה חדירה לרשות הפרט,כי אין קשר לסוג עבודת ההורים לבין הבחורה,וזה לא אמור להשפיע על ההחלטה הסופית.

קליט

New member
ומה תגידי אם את מגיעה לפגישה

ודי רועש במלון, ואז הבחור מציע שנחפש מקום מתאים יותר לשבת בו, אתם עושים סיבוב ברחבי המלון למשך כ 5 דקות, ואז עוברים למלון ליד וזה ענין של עוד 5 דקות די נעימות, אין מקום גם במלון השני כדי להתיישב במקום שיש `בית קפה`, אז אתם מתיישבים סוף סוף, ואחרי שעה שוב קמים יחד כדי לבדוק אם יש מקום לשבת ב`בית הקפה` ואין מקום, וחוזרים לשבת בצד . . איך תרגישי עם טירטור כזה ? . . אז היה כבר עדיף להשאר במלון הראשון שהיה די רועש, אבל היה משהו לשתות ? . . . איך בחורות מרגישות עם קצת הליכה שכזה ? . . . גם את זה הן לוקחות ללב הרך שלהן ? . . . או שבחורות יודעות "לשים פס" על מה שקרה, ולהגיד שהבחור בסדר גמור - אלא שלא הסתדרנו ? . . . תודה מקרב לב ! :)

זה מאד

משתנה בין בחורה לבחורה,אני אישית,אין לי בעיה עם טרטורים...כל עוד אני היוזמת(=...אם הבחור ישגע אותי,ויגיד לי שלא
נוח לו בכל מקום...זה יוריד לי מהבחור,כי לדעתי הבחור צריך לוודא שלבחורה טוב,ואיפה שטוב לה שיזרום...כי לבחורה יותר
קשה להפתח לשיחה במקום שלא נוח לה...

קליט

New member
חן חן לך ! :) עוד שאלה קטנה

זה בסדר קצת חפירות בקשר לעבודה/לימודים, כמו ; למה את לומדת את זה ? . . . ולמה את לא עובדת במקצוע שלמדת פעם ? . . . או שאסור לחפור וזהו זה !

זה גם משתנה

בין בחורה לבחורה ולא כולן אוהבות חפירות,הכי טוב דרך המיצוע....לשול אבל לא ממש לחפור אלא יותר שזה ישמע כמו התעניינות בלבד ולא חקירה...

קליט

New member
יפה לך על ההתמדה !

תגידי, מה גודל הענין לבחורה חבדניקית לקחת דווקה חבדניק ? ! . וגם בגיל 40 היא תחפש חבדניק עם פראק ! . זה החלום שלה, פשוט . . הרי לא כולם עושים `שליחות` בעולם ! . . חרדלניק חזק - זה לא מספיק טוב ? . . . ויש המון בנות תקועות בגלל זה . עדיף לא להתחתן ? . . . תודה

קליט

New member
אנא, ספרי לנו בבקשה

מה זה בית חבדי אמיתי ? . . . תודה רבה !

2ת Wל ר2

New member
לי אישית זה לא הפריע..

למה לא לדבר על זה בפתיחות? הרי ברור לי שאני לא הראשונה שלו...

2ת Wל ר2

New member
זה לא קשור לפגישה!

אבל אם זה עלה, אז כנראה משהו בפגישה הזכיר לו מקרה של פגישה אחרת..
הרי הוא לא יעלה את הנושא מעצמו. לא?

שיזכיר....

שיתאפק...לא כל מה שעולה בראש אומרים... גם אני מתאפקת...כל בחור אצלי הוא אחד יחיד ומיוחד ונדיר שאני מדברת על אחר בפגישה.

למעלה