מה דעתכן

מי שמכירה? חח

אוקיי, אז הייתי שם בערך 8 שנים. גדלתי אצל זהר בסטודיו. זהר היא בן אדם נורא. ואני יודעת שכל המורים הבאמת טובים שהיו אצלה בסטודיו עזבו. אין לי שמץ כרגע מה הרמה שם בסטודיו. פעם היא היתה טובה אך ורק בזכות המורים שהיא החזיקה שם, למודרני,לג'אז ,לקלאסי ופלמנקו. כל המורים, עזבו. אני באמת באמת לא ממליצה ללכת לשם אלא אם כן בכוונתך לקחת איזה שיעור או שתיים. אבל את מתכוונת ממש להיות בלהקה בתוך הסטודיו. אז את תהיי במגעים עם זהר, והיא האישה הכי דוחה ולא נכונה שפגשתי. היא מנהלת את הסטוידו שלה על סמך הקשר שלה עם ההורים. והיא פשוט זוועתית. סליחה על החפירה, פשוט האישה הזאת כל פעם שאני שומעת את השם שלה אני רוצה לראות אותה ולצעוק עליה את כל מה שאני חושבת עליה חח. אבל אם את צריכה המלצה על סטודיו טוב באיזור, יש את אליברה, ברעננה, סטודיו מדהים, משפחתי. בהנהלת אלינור דרוקר. את יכולה למצוא פרטים בגוגל וזה.. בהוד השרון בתכלס אין סטודיוים כל כך טובים אבל מה שנחמד, יש את קרן אור. אני אישית גרה בהוד השרון ונוסעת כל יום לרעננה בשביל ללכת לסטודיו טוב. אם את צריכה עוד המלצות וזה את יכולה לשלוח מסר
.

../images/Emo210.gif וואי אתם יודעים..

בדיוק אמרתי לעצמי שכשאני אפתח סטודיו יקראו לו "סטודיו זוהר". (קוראים לי זוהר. איזה צירוף מקרים
)

למעלה