מה דעתכן על

niya

New member
מה דעתכן על

סט המצעים הזה? קניתי אותו אתמול, אני אתחדש איתו רק כשהארון יגיע...

את יודעת שאני אוהבת לשאול לפני...

כמו יהודיה טובה אז... למה להתחדש רק כשהארון יגיע? מה זה הסגפנות הזאת? מה בדיוק את אומרת כאן, שלא מגיע לך לפני?

niya

New member
חס וחלילה!../images/Emo68.gif

בטח שמגיע לי!! (איך רואים שאני לא פולניה, הא?!)
מה שקורה זה מאד פשוט: מאחר ודירתי היא דירת חדר, קטנה ומתוקה, אבל מקום בה אין למכביר, אז - מחר יבוא גיסי כדי לפרק ולזרוק ולהשליך את הארון הקיים (המפלץ הזכור לא לטוב). אז - אני צריכה להוציא מהארון את תכולתו, שמה לעשות תהיה על המיטה שלי עד שיגיע הארון החדש - ואמנם הרבה דברים הועפו ויעופו, אבל עדיין - אי אפשר לישון על מיטה שיש עליה את כל הבגדים שלי, לא??? חוצמזה, אני לא ישנה עם מצעים שלא כובסו, גם אם הם חדשים דנדשים. אז יקר יום-יומיים עד שיכובסו וייובשו ובינתיים הארון החדש יותקן. כך ייצא שכמה דברים יתחדשו ביחד. סגפנות? לא בבית ספרי. נהפוך הוא! אני רק התחלתי להשתולל!!!

מה אגיד לך...../images/Emo68.gif

חמים ומזמין....עשה לי חשק מיידי להכנס לשם... גם יפה גם משמייח ובתור פולניה (אני לא!)אני אומרת לך שזה לא טוף להנות כל כך זה עלול למכר ולגרום לך להרגיש טוף! תזחרי!!!!!

niya

New member
../images/Emo8.gifאבל אני מכויירה כבר

ל"להרגיש טוב". באמת, מה יהיה על הפולניות?

שויין ../images/Emo24.gif

אם זה ככה אז בואי לפורום הנוסף שלי "להרגיש טוב" בטוחה שתוכלי להועיל שם...
מה יהיה על הפולניות? שאלה מצויינת הן תמשכנה לאיים וכולם מסביב ימותו ...
אל תדאגי אני מבטיחה לדאוג לפולניות טוב טוב... יש לי מאסטר בזה...

niya

New member
גם לאמא שלי (ולכמה חברות ועוד

מכרים/ות כאלה ואחרים) ישמאסטר בפולניות (חלקם משלימים בימים אלו ממש את הדוקטורט שלהם)!!!

נו, כיין...

הפרופסורה בדרך, זה ברור אני לא אסכים שילד שלי יהיה פחות מפרופסור! לא בשביל זה לא ישנתי 20 שנים עד שחוא גדל!

niya

New member
../images/Emo5.gifאת אמא שלי דווקא

משגע שאני לומדת יותר מדי... מתי תמצאי חתן, מתי?

niya

New member
מצידי?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

העיקר שאני עושה חיים ונהנית...

niya

New member
בכיתן. ומסתבר שיש להם מכירה

זולה יותר דרך האינטרנט (אולי עם דמי משלוח זה יותר יקר או אתו דבר, לא בדקתי). פשוט נכנסים לאתר של כיתן (משם גם הורדתי את התמונה של הסט..)

למעלה