מה דעתכן על זכרים ההולכים ברחוב בגופיה?

מה דעתכן על זכרים ההולכים ברחוב בגופיה?

אותי זה דוחה ברמות, אלא אם כן המעורטל הוא חתיך אמיתי, מראה נדיר במקומותינו.

GreenMamba

New member
אני, אישית, די אדישה לזה

לרוב אני לא שמה לזה לב, אלא אם מדובר על מקרי קיצון (לשני כיווני האסתטיקה)- ובכל מקרה זה לא מספיק מפריע לי בכדי שאחשוב לכפות על מישהו את טעמי בעניין.

שילבשו מה שהם רוצים.

אבל כמובן שלא לכולם זה מחמיא.
בכלל יש כאן בארץ נטייה לא להבין את מבנה הגוף ולהתלבש בצורה
חסרת טעם. הן גברים ונשים.
&nbsp

catchet

New member
אני רואה שאת מבינה באופנה :)

לי למשל זה ממש לא ברור מה צריך ללכת עם מה. מבחינתי לנעול נעלי ספורט עם שמלה (לצורך העניין). בגלל זה אני תמיד מצמידה אלי חברה כשאני הולכת לקנות בגדים, ככה נמנעים המון צירופים בלתי סבירים

האמת שזה די אופנתי עכשיו-

שמלה עם נעלי ספורט:)
&nbsp
אני מאוד אוהבת "להתלבש" ולייעץ גם לחברות שלי,
אבל אין לי סבלנות להתעסק בזה יותר מדי (עיון בבלוגי אופנה, ערוצי אופנה, שופינג מטורף וכו').
&nbsp
&nbsp
&nbsp

jfk16

New member
פנתרית דיברה על "זכרים"..

האם לדעתך זכרים וגברים הם אותו הדבר ? ..

catchet

New member
זה לא מפריע לי

שכל אחד ילבש מה שעושה לו טוב (ולא מסב נזק לסובבים :))

מילקי 555

New member
ומה עם סנדלים וגרביים ??

אנחנו חיים במדינה חמה כך שטבעי שאנשים ילכו ע"פ גופיות
עם זה מישהו חתיך אז סבבה .
גם נשים מתלבשות בצורה לא מחמיאה .יותר חמור גברים שרואים
אישה כחור

catchet

New member
מה הבעיה??

אני לא חושבת שרק חתיכים יכולים ללכת עם חולצות קצרות. שכל אחד ילבש מה שנוח לו, ומי שזה לא נראה לו פשוט שלא יסתכל.

למה החזה השטוח של הזכר לא נחשב במקומותינו לאיבר מיני

והחזה שלנו הנשים כן?
כשאת חושבת על כך, הלא הכל זו נורמה שרירותית.

catchet

New member
למה לא?

לדעתי זה איבר מאוד מיני.
זה נכון, הנורמות באמת שרירותית. תחשבי למשל על הבחור מהאירוויזיון, שנראה לגמרי כמו בחורה, רק שיש לה זקן... זה מגניב לדעתי.

Berethor

New member
לדעתי ההפך הוא הנכון, אם כבר, החזה הוא לא איבר מיני מטבעו

משום שהוא לא נחוץ לשם קיום יחסי מין, ואצל בעלי חיים רבים מתעלמים לחלוטין מהחזה מבחינה מינית, והוא משמש אך ורק למטרות הנקה, וכמובן שאצל לא בעלי חיים שאינם יונקים, החזה אפילו לא קיים. אבל יחד עם זאת, חזה בגודל מכובד אצל אישה בדרך כלל מעניק מראה יותר נשי, אבל זה לא אומר שיש צורך בניתוחים.

A לוןA

New member
ברור

באנגליה הויקטוריאנית, היו סיפורים ארוטיים שהתמקדו בתיאור העקב של האישה, מאחר וזה היה חלק שתמיד היה מכוסה, בניגוד לחזה הנשי שהיה מאוד מובלט ומוחצן.
ארוטיקה היא בעיקר עניין של תרבות, ומה שארוטי באחת יכול להיחשב לתמים או דוחה באחרת.

קראתי שהויקטוריאנים כיסו רגלי רהיטים, "מחמת צניעות"... חחחח.

אכן כמה טוב שהמאה ה20 שחררה את כולנו (לפחות החילונים המערביים )מ"גדרי הצניעות" החמורים . עדיין אני תוהה אם צריך לדחוף את הגבול עד כל קצה אפשרי.נערות (בעיקר מלאות ושמנות) שהלכו בחולצות קצרצרות במכנסים צמודים המגיעים מתחת למותן, אשר חשפו את הבטן ואף גלשו מעל האחוריים וחשפו מה שחשפו, האם הן היו מראה אסתטי לרואיהן? ובכלל, מה נתנה להן החשיפה הזו?
והזכרים ההולכים חצי ערומים בחוצות, ואלו אשר רוכנים מתחת למכוניות ומכנסיהם גולשים מעל עכוזם וחושפים את החריץ - האם אינם משתייכים לרובד חברתי נמוך במיוחד? האין צורך בנורמה אשר תרסן אותם?

A לוןA

New member
מי שנוח לה ללכת כך

מי אני שאשפוט אותה?
לי, אישית, המראה הזה לא מפריע. אבל אני מבין קטן מאוד באופנה, ודברים שנשים מסביבי פוסלות מטעמי אסתטיות נראים לי בסדר לגמרי (אם כי "חריצי אינסטלטור" מציקים גם לי בעין). בקשר לרובד החברתי- קטונתי.

catchet

New member

קוד לבוש זה וצווי אופנה זה כזה בעעעעע. אני בעד טעם איניבידואלי לכל אחד, משוחרר מכל נורמה.

A לוןA

New member
אני הכי נגד

מישטור של אנשים ע"י "זה לא יפה" מישהו שנראה כמוך אסור לו ללכת עם..." וכל היתר.
זה לא רק מישטור אופנתי- זה גם מישטור הגוף, וזה יכול להיות מאוד מאוד טראומתי להרבה מאוד אנשים.
&nbsp
(במאמר מוסגר- מישהי שאני מכיר מתה מאנורקסיה. רק כשמצאו אותה מחוסרת הכרה והפשיטו אותה הבינו עד כמה רזה היא היתה. היחס שלי למישטור שכזה הוא מאוד בעייתי)

למעלה