מה דעתכן על הfeeldoe??

Hastelloy

New member
מה דעתכן על הfeeldoe??

הינה הסבר על הfeeldoe בויקיפדיה , הפילדויי זה כמו סטרפ-און רק כזה שמתחבר לוואגינה במקום לאגן עם רצועות, ומעניק גירוי לדגדגן ולנקודת הג'י בזמן שהבחורה דופקת את הפרטנר, קראתי אפילו על מישהי שאוננה עם זה כמו שגבר עושה עם הזיין שלו וגמרה ככה חזק ובאופן כללי אני שומע ביקורות דיי חיוביות על זה.

הייתי רוצה לעשות את זה כמעט קבוע עם בת זוג או בסטוצים אבל אני לא יודע איך נשים מגיבות לדברים כאלה וזה נראה לי נורא מביך להציע את זה בסטוץ במיוחד עם הבחורה מסרבת... בחורות זורמות עם דברים כאלה בדרך כלל?? מה אתם אומרות?

מה הכוונה לא עובד בחדירה אנלית?

אם זה חודר אנלית לגבר או לאשה?
נשמח לשמוע תגובות למי שהתנסה

אדהקרח

New member
לי ולאשתי יש כזה

היא זיינה אותי עם זה כמה פעמים.

זה טוב עבורה, כי היא נהנית מהגירוי בכוס.
אבל קשה להסתדר בלי רתמה. היא צריכה להחזיק את הזין כשהיא מזיינת אותי.

זה באמת מעט מסורבל

ומניסיון שלי מחייב רתמה טובה גם עם נשים וגם עם גברים.

זה היה לי כבד נורא והיה לי קשה לכוון לזוית המתאים לפרטנר/ית.

Hastelloy

New member
זה בעיקר עניין של ניסיון לפי מה שקראתי

ולא חייב רתמה עם זה. מה שאני שואל זה מה דעתן של הנשים פה על זה, במיוחד אלו שעוד לא ניסו את זה ואיך הן היו מגיבות עם מישהו היה מציע להן לעשות את זה בסטוץ בדרך למיטה במקום סקס רגיל.

לשאול נשים בפורום סקס

זה לא יגיד לך כלום לגבי "נשים בסטוץ".
כשאתה מגיע לסיטואציה הזו נסה לברר עם הבחורה כמה הראש שלה פתוח לנסות דברים שונים. אם היא שמרנית בנוגע לתפקידים במיטה- נראה לי שעדיף לא להציע..

Hastelloy

New member
בקשר לבעיות אחיזה שמיצי קפיצי הזכירה

יש סוגים שונים שחלקם נתפסים ממש טוב ונותנים גירוי לדגדגן ולנקודת הג'י בכל תנוחה בלי צורך להתעסק עם הפילדוי באמצע

זה מסוג הדברים שכדאי לברר ולעשות תיאום ציפיות

לפני הסקס, אם זה סטוץ אז אין הכרות מוקדמת יותר מידי ולא יודעים על העדפות לטוב ולרע, לכן הרוב מצפים או מצפות לאקט שגרתי או בגבולות מסוימים, מה שאתה מציע בצדק או לא חורג מאותו סטנדרט רגיל, לכן אולי יהיה לך מזל שאחת בקטע ואוהבת אבל ברוב המקרים זה יצור מפח נפש ולא יעבוד.
לכן אולי לגבי זה כדאי לך לברר קודם מה היא אוהבת ורוצה, מה הגבולות שלה ולהציע לפני ולכן להתרכז בהיכרויות לסקס במקומות שאפשר להתכתב לפני למשל ולא בפאב.

seymore butts

New member
גם אני שאלתי את עצמי. אני הייתי פותר את זה עם

דילדו מגנטי חזק שהבחורה תכניס לתחת וימנע מההתקן הזה לעוף לה מהכּוּס ברגע האמת. כמובן שהוא חייב להכיל מתכת שנמשכת למגנט.

seymore butts

New member
נראה באמת אחלה דבר

אין ספק שזה הבדל עצום אם הבחורה מרגישה גירוי פיזי תוך שהיא דופקת את הגבר, עם סטראפ-און מן הסתם אין אפקט כזה.

הבעיה לדעתי בסטוץ היא שהבחורה עלולה לתהות בכמה כּוּסים הדבר הזה ביקר לפניה והאם עשית לו חיטוי כמו שצריך. מנסיון שלי נשים לא מתלהבות מ"יד שניה" באביזרי מין, ועוד כאלו חודרניים.

dare devil ית

New member
מה רע בריטמה?

אני אף פעם לא הבנתי את היתרון של הדילדואים האלו ללא ריטמה.

הם מאד נחמדים כשהריטמה עוזרת להחזיק אותם במקום.

למעלה