מה דעתכן/ם על...?

לא.

האישה מבוגרת מהבחור. מדובר בחבר טוב שהתחיל לצאת לפני שבועות מספר עם בחורה מקסימה, הוא ממש בשמיים אבל חושש קצת לעשות צעד מחייב. ניתחנו ביחד את הסיטואצייה ואמרתי לו שב"מצב הרגיל" הוא יכל למצוא בחורה צעירה ממנו ב3-5 שנים...מה שהופך את ההפרש בין הקיים לבין המצב "הרגיל" להפרש של 8 -10 שנים. זה אומר למשל.. שכשהוא יהיה בן 43 אשתו תהיה בת 48 כאשר במצב הרגיל יכל להיות עם בחורה בת 38-40... כדי לחדד את השאלה אומר שההפרש היום של 5 השנים בינהם אינו מורגש..(היא יפייפיה ונראית צעירה מגילה), אולם קיים החשש שעם הזמן (גיל הבלות וכו') ההפרש יהיה בולט יותר ויגרום לפערים... אז מה דעתכן/ם?? עד כמה הגיל מהווה גורם קריטי ביחסים בין בני זוג?

אם את שואלת את דעתי...

אז הפרש של כמה שנים לטובת הגבר נראה לי המצב הקלאסי... ככה הגבר טיפה מבוסס יותר ובשל יותר, אין לחץ של גיל (שעון ביולוגי וכו'), יש סיכוי טוב יותר לשימור המשיכה המינית וכו'... המצב ההפוך שונה ופחות נפוץ..

Tully Is Here

New member
../images/Emo12.gif

תלוי בעונה ובטיב השכנה.... אם שניהם באותו מקום וטוב להם, אז למה לא??? ורק דרך אגב, גיסתי מבוגרת באחי ב- 9 שנים והם נשואים כבר 6 שנים ויש להם ילדה מקסימה וטוב להם. אז זה בהחלט תלוי בנפשות הפועלות

ובעלי מבוגר ממני ב-8 וחצי שנים

ומעולם לא היתה בעיה עם נושא הגיל. אבל משום מה יש סטיגמה שהאישה תמיד צריכה להיות צעירה מהגבר. אם רואים גבר בשנות החמישים עם בחורה בשנות ה-30 אומרים כל הכבוד לו. אבל אם זה להפך אז ישר אומרים שבטח יש לה הרבה כסף

אשת מים

New member
מתכון להצלחה

רוב חברותי נשואות לגברים הצעירים מהן ב 4-5 שנים .אז מה ?הן מגדלות עוד ילד בבית . קטן עליהן. רק אני בחרתי גבר גבר -מבוגר ממני ב- 9 שנים .

habubnik

New member
מה זה משנה?

זוגי צעיר ממני בשנה...אמנם זה לא נשמע הרבה, אבל בעבר לא יצאתי אפילו עם בני גילי, אלא תמיד מבוגרים ממני בכמה שנים. זה לא הגיל, זה האנשים. אם טוב לו כמו שאתה מתאר, אז שילך על זה. אישה צעירה לא מבטיחה נישואים מוצלחים.

הכל יכול להצליח או שלא

תלוי בנפשות הפועלות.... גם ביני ליהלום יש הפרש לא מבוטל של שנים וחברים התערבו המון בתחילת הקשר במסווה של הצעות ידידותיות מלב אל לב כדי להזהיר אותנו (כל אחד וחבריו הוא) ותודה לאל...

סביר , גיל טוב רק לתעודת זהות

גילנו לא קובע את בגרותנו. יש בני 30 ילדותיים ויש בני 18 בוגרים ובשלים. התאמה תלויה באישיות של בני הזוג. לא נראה לי מתכון לצרות !!! האם כשהגבר בוגר מהאשה הכל אידאלי???? רוב הזוגות האשה צעירה מהבעל אז אין צרות? מי שמיחס חשיבות להפרשי הגילים הוא בעל דעות קדומות.

t o t a l

New member
לאהבה אין גיל

יודע משהו.... היה לי מעט עצוב לקרא את הניתוח הרציונלי שעשית על הכדאיות שביצירת קשר כזה. וכאשר הסברת שלמעשה ההפרש ביניהם כפול, מאחר שבמצב נורמלי הגבר "אמור" להיות מבוגר מהאישה בכמה שנים, ממש חייכתי לעצמי. חושב שהניתוח שעשית, ממחיש עד כמה אנשים נוטים לטעות בבחירת בני הזוג שלהם. מנסה להסביר לך את הנקודה ולמעשה מדבר גם אל עצמי. תחשוב על הזוג שאתה מנתח. תחשוב שהם מאושרים יחד. תחשוב שטוב להם. שהם מצליחים להכיל אחד את השני. שהלבבות שלהם מחוברים. תחשוב שהם הזיווג המושלם. אז מה? איזשהו פרט טכני חסר חשיבות צריך להעיב על כך? אהבה אמיתית. חיבור אמיתי זה מצרך נדיר מאוד. העולם שבו אנחנו חיים הוא כזה שלפעמים נותן הרגשה שיש שפע בלתי נדלה של בני זוג פוטנציאלים. חושב שלאינטרנט יש תרומה רבה לכך. נדמה לנו לפעמים שאפשר בקלות לדפדף הלאה. לחפש את הבאה בתור. את המושלמת. זאת מבוגרת מידי. זאת החזה שלה לא מספיק יפה. להוא אין מספיק כסף (או קריירה מבטיחה) וכדומה.. מעניין את התחת הפרש הגילאים ביניהם...

תודה לכל המגיבים..

אני אעביר לו את המסר החיובי שקיבלתי כאן.. ואני חייב לציין שגם אני חושב שבסוף האהבה היא הדבר החשוב ביותר, ועשויה לנצח את כל היתר...

יערית 1

New member
לגיל אין משמעות...העיקר הנפש של

האדם, אחי נשוי באושר לאישה שמבוגרת ממנו ב 6 -7 שנים... כבת זקונים, שמעתי שדיברו על זה שכשהם יתבגרו יראו הבדלי הגילאים ביניהם, והשנים חלפו ואין בכך אמת..יש נשים מטופחות שבכל גיל יראו צעירות מכפי גילן...ואם טוב לחברך עם הבחורה שהוא פגש, כל היתר זה סתם מספר כרונולוגי אליו אין להתייחס בכלל... אגב, הייתי במערכת יחסים (קלה) עם גבר שצעיר ממני בשנים והרגשתי איתו הרבה יותר טוב משהרגשתי בחברת מבוגר ממני בשנים... תעביר לחברך בנימה הכי אישית שאפשר : גיל הוא רק מספר..לא יותר!

ענתי 10

New member
אני מכירה זוג שהאישה מבוגרת מהבעל

ב-11 שנים. היא היתה המורה שלו בבי"ס. היום הנכדה שלהם כבר בת 20 בערך והלוואי על כולנו זוגיות כזאת!

מטפל

New member
על הפרשי גילאים

בעניני זוגיות אין חוקים. כנ"ל בכל האמור לגבי הפרשי גילאים בזוגיות. יש הפרשים שונים לכאן ולכאן - אבל זה אחד מהמשתנים המשפיעים! זכורים המון מקרים שהפרש גילאים "הפיל" קשר אפשרי, בגלל שכל אחד מאיתנו מגיע עם עמדה מסוימת. חששות של אנשים לגבי תפקוד בעוד עשרים שנה למשל, חששות "ממה יגידו" ההורים, החברים וכו. ויש אנשים שנפגשים ומתחברים וזה כלל אינו משנה להם המשתנה הזה. אלון

alophind

New member
אישה היא תמיד מתכון לצרות ../images/Emo70.gif

אבל אין מה לעשות , גם אנחנו לא נשמה טובה
. בהפרש גילים 29/34 אין משמעות לדעתי (צביקי פיקי ?! יצחק מרדכי וכוכי!?) השאלה היא מה יש על הכתפיים , קפיש ?

למעלה