מה דעתכן? אני נורא כעסתי....

פינקי33

New member
מה דעתכן? אני נורא כעסתי....

שלשום חברה שלי שילדה לפני שבועיים תינוקת שנולדה בעקבות הזרעה (שאת זה ידעתי...) סיפרה לי רק עכשיו, 9 חודשים אחרי, שהתינוקת היא בעקבות הזרעה שבוצעה שעה לפני החתונה שלי. חברה שלי עשתה הזרעה, ומשם נסעה לחתונה שלי שכנראה הביאה לה מזל... רקדה ופיזזה ובעקבות זה נולדה תינוקת מקסימה... לא מעצבן שהיא סיפרה לי רק עכשיו? הרי מגיעים לי 50% מהקרדיטים לא? ....

באאבו

New member
את רצינית שאת כועסת?

אם כן - סליחה שאני אומרת את זה - אבל הגזמת! זכותה של חברה שלך, הכי טובה שתהיה לשמור על פרטים כאלה לעצמה, ולספר לך ולמי שהיא רוצה מתי שבא לה. חליק - זה לא שהיא עשתה את ההזרעה בחדר הסמוך לחדר שבו נערכה החופה שלך. אין קשר בין השניים. החתונה שלך הביאה לה מזל? מגיע לך קרדיט? ומה תדרשי? 50% מהילדה? אם את לא רצינית - אז סליחה. ההודעה שלך נשמעת ממש כועסת. מאחלת לך המון הצלחה!

באאבו

New member
פינקי - מצטערת. לא התכוונתי להתנפל

אבל - נדמה לי שלפעמים, אנחנו מרשים לעצמנו קצת יותר מדי בזכות "המסכנות" שלנו. באמת מצטערת אם פגעתי.

פינקי33

New member
זה בסדר, ואני לא מרגישה מסכנה אלא

מיואשת... וגם החברה הזו עברה הזרעה והצליח לה אז יש סיכוי...אין לי סבלנות... אני גרועה בדחיית סיפוקים והסיפוק כי גדול בחיי מבושש לבוא...

באאבו

New member
לא התכוונתי חלילה שאת מרגישה מסכנה

- אבל זו תחושה שמגיעה עם הטיפולים - אצל כולנו. גם אצלי. והריון זה באמת סיפוק שקשה מאד מאד לדחות - מתפללת בשבילך שהוא יגיע ממש בקרוב.

ellieg

New member
אין מה לעשות

יש כאלה שלא מספרות לחברות הכי טובות זכותם. זה דרך אגב מה שאמרתי לאמא שלי שהתעצבנתי עליה, שגם לי יש זכות לפרטיות.

neta2

New member
לא מבינה למה הכעס.

שמה? שלא ספרה שעברה הזרעות? שעשתה זאת שעה לפני החתונה? תראי, כל אישה בהריון ברחוב עושה לי צביטה בלב, זה לא סוד. ואני לעיתים מקנאה בכל מי שמסביבי שבהריון, קנאה מהסוג האנושי. אני לא שוכחת לפרגן. והפעם,במקרה הזה אני ממש לא חושבת שיש מקום לכעס. החברה שלך באה לחתונה, רקדה , לא זנחה אותך, נכון, היא לא ספרה.. אז מה? יש כאלו שקשה להם לספר אודות הטיפולים לכולם, גם לא לחברות הטובות.. כן, זה עניין אישי וזה בסדר, ממש ליגיטימי. אז עזבי אותך מכעסים (זה גם עושה קמטים בפנים
)קחי ממנה כוח ועידוד למקרה של הצלחה.

נועה 35

New member
הייתי כועסת קצת אם זו חברה קרובה

אני מצפה מהחברות הקרובות שלי שיספרו לי דברים שעוברים עליהם, בדיוק כמו שהן מספרות לי. הייתי כועסת קצת ושואלת אותה למה היא לא סיפרה לי ואז משלימה איתה כי בכל זאת אין הרבה חברות טובות...

מה יש פה להתעצבן?

היא חייבת לשתף אותך בפרטי הפרטים של ההזרעה שבוצעה? נראה לי שאת במצב רגיש עכשיו (וזה מאוד ברור שבועיים אחרי שלחברתך נולדה תינוקת) ומחפשת במה להיתפס כדי לכעוס עליה. ואולי התינוקת הזו שלך, שנולדה (אולי) מהמזל של החתונה שלך, תביא לך עצמך את המזל שלך? מי יודע...?

פינקי33

New member
אוף, אתן לא מבינות, להיפך....

אני יודעת וידעתי על ההזרעה שהיא עברה ולא ידעתי שזה נעשה ביום של החתונה שלי. העניין הוא שהייתי שמחה הרבה יותר אם הייתי יודעת את זה קודם, זה משמח, זה כיף לדעת שזה נעשה שעה לפני החתונה שלי והצליח ואני מפרגנת לה מכל הלב. לא הבנתי למה היא לא סיפרה על העיתוי, זה הכל.ו-כן, זו חברה מאוד קרובה שידעתי על כל מה שעברה. טוב, לא משנה, בואו נסגור את הנושא.

לי מ ו ר

New member
לי נראה שזה כל כך אישי

שאין מה לעשות, לא תמיד קל לשתף אפילו חברה טובה בעיתוי ההזרעה. הזרעה כידוע מחייבת מתן זרע, אולי אפילו לאיש שלה לא היה נעים שתדעי מתי בדיוק הוא ...... אני כבר במצב שאני לא מספרת לאף אחד מהקרובים אליי, מתן בדיוק השאיבה או ההחזרה. שוב כי משהו באינטימיות נפגם, ויש גבול שצריך לשים. אם היא היתה נכנסת הלריון מסקס, שעה לפני החתונה, היית מצפה שהיא תספר לך? אני בטוחה שלא. תתיחסי לזה כאל דבר מאוד אישי שלהם, ובינך לבין עצמך את יכולה לשמוח שאולי את הבאת את המזל.

פינקי33

New member
כן אבל זה בדיעבד... 9 חודשים אחרי.

בכל מקרה לגבי לספר לאנשים-אני בהתחלה החלטתי שאני לא מספרת, אח"כ התחלתי לשץף, ועכשיו אני חוזרת לא לספר כלום כלום כלום, זה גם מכניס אותי יותר ללחץ כל הדיבורים האלה אז עדיף לשתוק ולא לטחון את זה כל הזמן. חוץ מזה שבדיעבד אני אשמח לספר הכל למי שרק ירצה, לא תהיה לי בעיה...רק שיגיע כבר הבדיעבד הזה...שיהיה מה לספר כבר...

פינקי33

New member
אוף, ביררתי על דיקור סיני אחרי

שאתמול שמעתי על מישהי שניסתה וניסתה ואז עשתה הפסקה ודיקור וישר אח"כ נכנסה להריון. ביררתי במכבי טבעי שמבקשים קודם שאקבע פגישה עם רופא מאבחן ואח"כ אם הוא מאשר אז אוכל לקבל טיפול בדיקור. מה זה החוצפה הזו? בשביל מה עשיתי מכבי-מגן-זהב? למה אני צריכה להוכיח שאני צריכה טיפול אלטרנטיבי?

טיפטיפ29

New member
אני יודעת, זה נורא מעצבן...

גם אני רוצה ללכת דרך מכבי, אבל קודם צריך להסביר לרופא (בטח עוד "פקיד" כזה) למה אני "ראויה" לזה.

זה לא נכון

הפגישה עם הרופא היא לא "לשכנע" אותו שאת ראוייה, להיפך, הם מאוד מנסים למכור את מכבי טבעי. אין סיכוי שתצאי ממנו ללא הפניה, אבל הוא שומע על הבעיה שלך, וממליץ לך איזה טיפול אלטרנטיבי כדיאי: דיקור, רפלקסולוגיה, שיאצו... כי יש הרבה טיפולים, וכל טיפול מתאים לבעיות אחרות. אני דווקא שמעתי שרפלקסולוגיה מתאימה לבעיות פריון, וזה גם הרבה יותר נעים...

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. ועכשיו לנשום עמוק, להכניס לגוף אויר נקי ולנשוף החוצה את כל הכעסים והמתחים שמשתוללים לך עכשיו בפנים. נשמע שהחיים שלך לא הכי מחייכים כרגע, ואת מוצאת את עצמך מוציאה את זה על כל העולם. חבל שתמשיכי להפגע ולכעוס, זה לא מוסיף לשמחת החיים ואפילו עושה קמטים ושערות לבנות
. את משלמת כל חודש ביטוח משלים, ולכן את זכאית לטיפול רפואה משלימה. זה לא אומר שאת יכולה על דעת עצמך לקבל כל מה שמתחשק לך כרגע. בדיוק כמו שאת לא יכולה להתייצב בבית חולים ולבקש טיפול X אם לא קיבלת התחייבות של קופת חולים. מה לעשות, תשלום ביטוח רפואי לא נותן לנו צ'ק פתוח לכל מה שמתחשק לנו. רופא מאבחן יבדוק את האפשרויות המוצעות לך ויפנה אותך לטיפול שלדעתו הטוב ביותר. ישנם רופאים מאבחנים שמבינים הרבה מאוד ברפואה משלימה, ואחרים רק פועלים על פי ההנחיות. זה עדיין לא עושה אף אחד מהם לחוצפן וחבל להתרגז על דברים שמובנים מאליהם.
נועם

פּוֹנְג

New member
את ממש לא צריכה לשכנע אף אחד, זה

סתם הליך פורמלי. לא יעשו לך שום בעיות.

למעלה