מה דעתכם !!

salt of earth

New member
../images/Emo45.gif לא רק נכון גם רצוי מאוד מה שאתה עושה

בהצלחה שיהיה לך במבחנים. אגב אתה לומד במכללה, כלומר לא הספקת בטח לסיים תיכון

nOway1

New member
ל salt of earth תודה

לא ... הספקתי מזמן ....... סיימתי כבר ביכון ב קיבלתי את התעודה גם בהצלחה שיהיה לך במבחנים. אגב אתה לומד במכללה תודה לך . כן נכון אני לומד במכללה ו אני לומד עיצוב גרפי ו כרימונולוגיה ו סוציולוגיה ו רפואה משלימה : קשה :D

lion 7

New member
החיים יפים יותר עם ישוע

כתוב ששמחת האדון , היא החוזק שלנו (פרח אלרב קואותאכום) , כאשר האדם מאמין בישוע בו , ענין הכאב והצער על איבוד אהובינו , מנחם אותו אבינו שבשמיים , גם אם האב היקר הארצי (שגם אני עברתי בגיל מבוגר ממך אותו צער על אבידת האבא והחבר ) בוא נזכור שגם ישוע היה כמונו , איש שידע מה זה חברים , ומה זה לאבד חבר יקר כמו אליעזר , ישוע גם חש בכאב שלך , הוא רוצה לנחם אותך ואותי ,הוא אמר לי : אני הולך אל אבי וביכם , אצל אבי הרבה בתים (מנאזיל) , ומתי אחזור אלך להכין לכם .. אז אני התחלתי לחשוב שברגע שהאבא עזב . אני אפגוש אותו מחדש שוב בעתיד . עד אז הוא עם ישוע , ואנו כרגע עם ישוע שמתנחמימ בקרבתו היומיומית . תקרא את הברית , פסוק אחד או כמה , זה מנחם , ותמשיך לשאול את החבר לידך ישוע , לעזרה ולנחמה , וגם לידידות שאין חבר כזה בעולם הדואג מלבדו .. על המקינטוש לא התמחיתי , אולם ראיתי ועסקתי קצת בגרפיקה .. אני מקווה שתהיה לך עוד ימים של אושר , ושישוע ינחם וישמח אותך .. אחת מפרי הרוח היא : שמחה , ישוע בודאי ירצה אותנו שמחים , העולם מסביבנו תמיד מדבר על אושר דרך הכסף, מעמד חברתי , וחושב שזה האושר והשמחה , אולם אפשר לעשות הכל בתנאי שהחבר ששמו ישוע יהיה מעורב ותמיד יעזור לנו , כי הוא מושלם וידע בעבר מה זה להיות אדם כמונו .. (סליחה על הצפיפות בהודעה , תשים על הסקינר ותפריד אחי) יום טוב

nOway1

New member
תודה לך lion

באמת אתה lion ... שרק טוב יהיה לך בכל ימי חייך ו רק שמחה ואושר ו עושר "באהבה ובהרבה דברים טובים " מכל הלב מאחל לך <<מ ג'ורג' ל LION >>

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבתור מי שדיי אוהבת עיבודים ופוטושופ

אני אומר לך שהתמונה מאוד יפה
הראשונה יותר! ואולי אם יעלה פה חלק חובב עיבודים כאלו..שנעשה תחרות בכל מיני נושאים והגולשים היקרים יבחרו

למעלה