מה דעתכם??

עינב20

New member
מה דעתכם??

ידיד שלי טוב התקשר הוא בחור שתמיד צוחק ולא רציני ואחרי שאמא שלו נפטרה אני עודדתי אותו ושואלת לשלומו אם הוא אכל ודברים כאלה כי אם לא אני אף אחת או אחד לא תשאל אותו.. בקיצור היום דיברנו וכו´ והוא שאל אותי אם אני בקשר עם חבר שלי לשעבר אמרתי לו שלא ואז הוא שאל אותי ולאמיר ( זה ידיד שלי) אמרתי לו שלעיתים קרובות. ואז הוא אמר לי שיש לו מישהו להכיר לי והוא רוצה לדבר איתי שיחה רצינית היום בערב ולא עכשיו. אני בטוחה ב90 אחוז שהוא רוצה להציע לי את עצמו כי לפני זה היו לו כל מיני רמזים שהוא מעונין בי. מה אתם אומרים מה הוא רוצה לומר לי? תודה לכל מי שיענה!

mariana

New member
היי עינב

רשמתי לך הודעה ארוכה והיא נמחקה לי. אז ככה אני חושבת שאת צריכה להיות סבלנית ולראות מה יקרה, אולי הידיד הזה היתבגר אחרי פטירת אימו ויכול להיות שעכשיו הוא יותר בנוי למערכת זוגית. אבל ישנם כאן שאלות פתוחות שאני לא יודעת איך לזרום. כמו את עדיין אוהבת את חברך לשעבר? האם את רוצה שיצא משהו בינך לבין הידיד? אם כן אז סבלנות מתוקתי ואז תדעי איך לזרום אם הכל. מקווה שעזרתי מחכה לתגובה בחזרה מרין

mariana

New member
היי עינב

רשמתי לך הודעה ארוכה והיא נמחקה לי. אז ככה אני חושבת שאת צריכה להיות סבלנית ולראות מה יקרה, אולי הידיד הזה היתבגר אחרי פטירת אימו ויכול להיות שעכשיו הוא יותר בנוי למערכת זוגית. אבל ישנם כאן שאלות פתוחות שאני לא יודעת איך לזרום. כמו את עדיין אוהבת את חברך לשעבר? האם את רוצה שיצא משהו בינך לבין הידיד? אם כן אז סבלנות מתוקתי ואז תדעי איך לזרום אם הכל. מקווה שעזרתי מחכה לתגובה בחזרה מרין

למעלה