מה דעתכם

מה דעתכם

על התחפושת הבאה(תעשו לי קצת טוב על הנשמה כי שוב ביטלתי ת'מסיבה
אבל הפעם סופי..): אני מלכת סאזו מאזו ומישהו שיהיה העבד שלי. יש לי מחוך שחור, אבל הקשירה שלו מקדימה, לא מאחורה. עם זה אני אלבש איזה מכנס שחור או ג'ינס(כי אין לי חצאית שחורה ואני לא בחצאית טוב...) ומגפיים. וכמובן ששוט, איפור שחור, לק שחור, אזיקים(אחותי יכולה לסדר לי משהו מהמשטרה) וכל מיני צמידים שחורים... ואני אחפש מישהו שיהיה לי עבד. לא בא להתחפש עם שאר הבנות בשכבה לצבעיות. וגם הייתי צריכה להביא להן כסף לזה.... נו, איך זה נשמע? מקורי?...

לא ממש

כאילו הבגדים לא.... זה לא שאני אבוא עם מכנס ממש קצר או משהו ממש חושפני... הנה תמונות של המכנסיים(שאני מתלבטת ביניהם) והמחוך

../images/Emo4.gif

טוב, אני לא מנסה לחקות באמת את האלה בסאדו-מאזו... אני גם אמורה ללכת עם זה ברחוב...ואני לא אלך לבושה כמו איזו זונה. יש את הג'ינס השני, האפור שחור, נראה לי שאולי זה יותר יתאים. וזה גם כולה פורימון בבצפר... גם אמרתי שאני לא רוצה להשקיע בזה יותר מידי

VInterrupted

New member
WOW

אני לא מאמינה שאת מתחפשת לזה... (לא שיש לי משהו נגד)..זה פשוט וואו אמא שלך הולכת לראות אותך עם זה?

תראו את הבגדים

ואז תגידו.... וגם אם היא תראה.. אלו בגדים שכבר לבשתי.. את המחוך לבשתי לחתונה של בן-דוד שלי ואת המכנסיים.. טוב, אני לובשת אותם לבצפר. אני לא רוצה להשקיע הרבה בתחפושת, שיהיה משהו כזה מצחיק. היום כשחשבתי על מה להתחפש ודיברתי עם ידידים שלי על זה הם אמרו שממש יתאים לי(מסיבות ששמורות עימנו..) ורק צחקנו על זה

VInterrupted

New member
זה דווקא

בכלל לא מה שדמיינתי חחח מחוך שחור וג'ינס?אני בספק אם מישהו יבין למה התחפשת... לפחות שיהיה מכנס עור או משהו כזה (עד כמה שזה מכוער) נ.ב-המחוך ממש יפה ואני רוצה לגנוב לך אותו.תודה,ביי,שלי

תודה

קניתי אותו איזה 3 חודשים לפני החתונה ונורא התאפקתי לא ללבוש אותו עד אז. והצלחתי... תכל'ס, לא משנה לי אם יבינו לפי הבגדים למה התחפשתי, יבינו נראה לי לפי השוט והאזיקים. אני גם לא דיימנתי את זה ככה, אבל אני עושה את זה בשביל הכיף. ומכנס עור? :|

גדול....

לדעתי זאת תחפושת מגניבה ביותר.. אממ ככה- - המכנסיים נראה לי ייראו די מוזרים עם זה..אם לא בא לך מכנס קצרצר או חצאית לפחות תשיגי מכנס שחור... - אין לך מה לחשוש מלהיראות כמו זונה כשאת הולכת מחופשת ברחוב. זה פורים, והתחפושת הלאומית היא פרווה עד הברכיים, מכנס-דפוק-אותי/חצאית קצרה במיוחד וגופייה(ככה רוב הבנות נראות בפורים עם אביזרים וצבעים שנותנים וריאציות שונות: פרפר/דבורה/נסיכה/טינקרבל/שפן וכו' וכו'.. אני לא מכלילה אבל לפחות בתיכון שלנו הן הרוב..). - אני בספק אם למישהו יתחשק להסתובב בפורים מחופש לעבד.. בקיצור שיהיה בהצלחה.. מקורי. פורים שמח!

:)

אז ככה: בשנים האחרונות לא התחפשתי והברזתי מכלל החגיגות האלה לשופינג עם חברות ובגלל זה השנה, שהיא האחרונה בבצפר ויהיה נורא כיף(כי י"ב הולכים לעשות בלאגן), אני מתחפשת למשהו שיש לי בבית. או יותר נכון עם מה שיש לי בבית. אני לא לובשת את כל מכנסי הדפוק-אותי וזה... וגם אצלנו עושים את הפורימון יותר מוקדם, מה שאומר יום רביעי(28.2) כי יום חמישי יש מבחנים להרבה שכבות ויום שישי חצי בצפר לא לומד ועוד כמה סיבות(לא הבנתי ת'בצפר הזה. אל תנסו גם אתם להבין...). בקיצור, יהיה מוזר ללבוש משהו זנותי כזה וללכת איתו ברחוב כשזה יום שלא אמור להיות בו משהו לפורים... אה.. גם ידידים שלי חושבים שזה מתאים לי. אני סדיסטית כזאת....

iti4

New member
הממ...

לא!! אני אוהב את הנשים שמרניות.. חחחחח צוחק..דווקא נשמע מגניב אבל כדאי שבאמת תשיגי איזה מכנס עור ומגפיים גבוהות וזה יהיה מושלם.. מאחל לך בהצלחה עם זה....

חשבתי על עוד משהו

מגפיים יש לי, מכנסי עור - לא... אם לא יזהו אותי אני בטוחה שיחשבו שאני גותית או פריקית או אחד הכינויים שיש לי בבצפר. אבל לא משנה.. בעיקר שאחרי כמה שנים אני אהנה מזה

למעלה