מה דעתכם

מה דעתכם

א. אם נפסיד להפועל פ``ת רוני לוי יתפטר או לא ב. מי אתם רוצים שתיקח את האליפות חוץ ממכבי חיפה שעליה נאמר אתה יכול לרצות עד מחר אבל זה כבר מאוחר

אני חושב

שרוני לא יתפטר בהפסד של הפרש שער 1 אלא רק בהפרש 2 ומעלה וזה גם לא בטוח. לגבי האליפות רק לא ביתר

נִיסוֹ

New member
לדעתי...

רוני לוי לא יפוטר בשום מצב עד סוף העונה אני לא רואה את זה קורה... ואם לא אנחנו אני מעדיף שהפועל ת"א תיקח את האליפות, מכל האופציות זו הכי נורמלית

ARIS BOCH

New member
חס וחלילה

אני לא רוצה שאוהדים ששרים שירי שואה ומלמדים את הילדים שלהם להצדיע במועל יד כמו נאצים יחגגו אליפות!! בשום פנים ואופן לא!!! לא משנה לי מי תזכה באליפות, רק לא הפועל ת"א!!!

lemmacantor

New member
לא הייתי מאמין שזה אי פעם יקרה

אבל , בהנחה שחיפה איבדה כל סיכוי, הייתי רוצה לראות את הפועל ת''א זוכה באליפות(כמובן לא בגלל ההנהלה הגועלית שלה), אלא בגלל שהשנה לפחות המאמן ניסה שמה לשנות את האופי ההגנתי והמשעמם של הקבוצה(ופוטר), והיא מנסה יותר לשחק התקפי (וכמובן שיחקה טוב מאוד באירופה). מה שחסר להם זה סקורר ליד ברדה. רק שבית''ר לא יזכו. לא רוצה שגיידמאק יצליח. הוא מפיונר שמשתמש בחולשתה של המדינה שלנו בשביל להתחמק מהכלא. גם לא רוצה לראות את הברברים מבית''ר חוגגים. גם לא רוצה לראות אותם מתבזים במוקדמות האלופות.

adiryosef

New member
לוי לא יפוטר בכל מקרה

ובקשר לאליפות אם לא חיפה אז או הפועל או אחת הקבוצות הקטנות.

אם לא אנחנו

רק לא בית``ר!!!(עדיף הפועל) ורוני לוי גם אם נרד ליגה אני לא רואה מתי הוא יתפטר...=\

eran 89

New member
אני לא מסוגל לרצות שהקבוצה שלי

תפסיד. אין מצב בעולם. לא איכפת לי מי תיקח אליפות כל עוד זו לא בית"ר או מכבי ת"א.

Paste inside

New member
בפעם ה-5000

רוני לוי לא יתפטר ולא יפוטר העונה ממכבי חיפה ואין שום קבוצה שהייתי "רוצה" שתיקח אליפות חוץ ממכבי חיפה.

רוני לוי לא יעזוב עד סוף העונה

וגם אם הוא ירצה שחר לא ייתן לו. האמת שעדיף ככה כי עזיבה שלו עכשיו תיצור בלאגן גדול . לגבי האלופה הבאה- ממש לא אכפת לי, מצידי שתהיה בית"ר. כל עוד לא אנחנו האלופים לא משנה כבר מי .

למעלה