מה דעתכם?

על עצמי? חוץ מזה שנשארתי נורמלית?

אמממ.... בת 24, גרה במרכז, משתדלת להנות, רווקה כבר 8 חודש אחרי קשר של שנתיים שהיה קשה לי לצאת ממנו.... לא יודעת מה יש לספר, ת'שאל אני אענה. עכשיו ספר לנו אתה על עצמך

החזרת לי באותו מטבע../images/Emo3.gif

אממ... אני לא כל כך טוב בלספר על עצמי - תשאלו שאלות. הי.... מה דעתך שנעשה שרשור שבו בוחרים מישהו (או מישהו מציע את עצמו) וכולם שואלים אותו שאלות והוא עונה?

אז, המנהלת, אני מתנדב

לעלות לבמה ולענות לכל העולה על רוחכם. רוצה לפתוח שרשור נפרד?

ira87

New member
בהצלחה בארגון המפגש ../images/Emo39.gif

מקווה שיצליח לצאת לפועל... ובהזמנות (אם המנהלים לא יהרגו אותי על זה) אני מצרפת הודעה נוספת: בעמותות השונות ובהסגרים השונים הכלבים והחתולים זקוקים לשמיכות, שקי שינה (אם אפשרי לארגן כאלה) מזרונים, מגבות וכל דבר חם אחר יתקבל במקומות האלה בברכה. בהודעה אני מצרפת רשימה שכוללת הסגרים, עמותות ומוסיפה בנוסף לרשימה הזו אחת נוספת: הרשימה הראשונה - כוללת עמותות למען חיות מחמד וחלק קטן מההסגרים. ברשימה השניה (מצורף קובץ WORD) - ניסיתי להקיף את מה שיכולתי בעניין הזה של עמותות, הסגרים וכדומה. אם יש לכם דברים לתרום כמו שמיכות ישנות, מצעים, בגדים חמים שאיש לא צריך אותם וכדומה, הכלבים והחתולים שקופאים בחורף על בטון קר ישמחו לכך מאוד, מאוד, מאוד. תודה בשם חסרי הקול ההולכים על ארבע.

מותר לי

New member
הסתבכת קשות! ../images/Emo201.gif

עם מנהל צמחוני אחד ומנהלת שאם היתה יכולה היתה מאמצת את כל החיות המסכנות
כרגע אין לי ממש מה לתרום (רווקה שגרה לבד שנה וקצת... עדיין לא הספקתי לצבור "שמעטס"...) אבל בהחלט אבדוק עם ההורים... (הם גרים בבית יותר משנה! נשבעת לכם!
) תודה ששירשרת את עצמך לאנשהו, ופעם הבאה תוכלי לשלוח מסר כדי שננעץ את ההודעה
וכל הכבוד על היוזמה!

extream

New member
עכשיו אני ?

אני גם לא טוב בלספר על עצמי ו"לנדב מידע"
אם תרצו תשאלו אז אני אילן מקיבוץ בגליל בן 36 תקוע ב 21 וזה סיפור ארוך , ביישן (וזו לא מעלה) , פוקד את הפורום פעם ב... לא מגיב הרבה אבל משתתף (בדרך כלל זה קורה בשעות מוזרות ) אני הנדי אז לא אפרט כל מה שאני עושה כרגע אני עובד בבר קטן ומדהים בגליל ובהמון פרוייקטים נוספים ולכן אני לא מצליח לשלב אישה בחיי (אז יש סיכוי שאני אלווה את הפורום זמן רב
) למפגש אין הרבה מה לבנות עליי אלא אם כן זה יום כיפור (יום חופשי שלי ) או הרבה מזל וזה יהיה בצפון

למעלה