מה דעתכם

חי בר

New member
מה דעתכם

הלכתי לייעוץ בדבר אישיותה של החברה, (כמובן אצל גרפולוגית שאין עוררין כי היא מקצוענית , ןאותה גרפולוגית אמרה כי בדרך כלל זה לא מעניינה ל התערב ולא מתפקידה אולם במקרה דנן ככל שאני יתנתק מהחברה מהר יותר כך יוטב לי בעציד . ואכן כך עשיתי. מעוניין לשמוע דעות בעניין כי הלב מדמם.תודה

ליטן א

New member
לא יודע להגיד לך

כי אין מספיק פרטים. עצה ידידותית, לא קשור לגרפולוגיה - למה אתה מקשיב לאחרים? אם הלב מדמם, למה עשית את זה? אתה צריך אחרים שיגידו לך מה לעשות? מצד שני, אם כבר הלכת, אז היית צריך לשמוע לעצתה של הגרפולוגית. מזכיר לי את ישראל כהן, השחקן כדורגל שנאשם במכירת הדרבי החיפאי, שהוא שכר עו"ד, בשביל שיגיד לו מה לעשות, וזה מה שהוא יעשה, גם אם זה לא נראה לו. בסה"כ אי אפשר להגיד כלום על העניין, כי לא נתת לנו שום פרט, כלום. לא סיפרת למה הלכת לגרפולוגית, לא הבנתי אם שאלת אותנו לדעתנו אם הגרפולוגית צדקה או טעתה (ובשביל זה אנחנו צריכים את כתב היד שלה ושלך), או ששאלת אותנו האם צריך היה להקשיב לעצה בכלליות של גרפולוגית.. ליטן

חי בר

New member
ליטן א

קודם כל אתה צודק מפאת הבילבול אני מבין שאכן קשה להבין רציתי. ה שאלה היא האם הייתי צריך לשמוע על פי דעתה היחידה בכלליות לעצת הגרפולוגית . כמובן שהסיבה שהלכתי לגרפולוגית זה חוסר השלמות שלי לגבי אישיותה של החברה כמו כן ברצוני לציין שאין שום קשר לזה שהבחורה מקסימה .אולם היו לה כל מיני דברים שאני לא יכולתי לרדת לסוף דעתה וזה מה ששיגע אותי , והגרפולוגית רק השחיזה את דעתי. בכל אופן תודה על האיפוס.

אריק!

New member
שלום לך מר חי בר.

בלי קשר למקצועיותה של אותה גרפולוגית שלא עומדת כאן למבחן יש משהו לא אמין ומשכנע בהתיחסותה. לדעתי כמובן. שכן, מצד אחד זה לא מענינה להתערב אבל מצד שני היא מתערבת גם מתערבת, בעיצה נחרצת למדי "להתנתק". ואם הכתב היה משדר לה תקינות היא לא היתה מתערבת ? לדעתי מוטב היה לו היתה הצהירה לכאן או לכאן ונוהגת בהתאם. לגופו של ענין, ייתכן מאד שהיא ראתה בכתב נתוני אישיות בעייתיים ונתנה לך עיצה הגיונית גם אם ´מדממת´. ואולי רק הצטרפה ללבטיך וספקותיך. כאן מתבקשת שאלה, האם קיבלת חוות דעת כתובה מפורטת על אישיותה של החברה ? שאז יכולת להשוות את שאר הנתונים הכתובים להכרות האישית שלך אתה, וכך גם לשפוט את מדת הדיוק בהערכות האחרות, או שרק קיבלת המלצה בע"פ לנהוג כך. בכבוד רב אריק - יועץ בכיר לזוגיות ויחסים במשבר.

חי בר

New member
תגובה לאריק

ראשית דבר תודה על ההתייחסות , כעת לגופו של עניין, אותה גרפולוגית אכן ציינה באותיות של קידוש לבנה כי במקרה דנן היא לא אובייקטיבית ןחורגת ממסיבת הגרפולוגית הקרה, ושלא יהיה לך ספק , השאלה הראשונה ששאלתי אותה לאחר שקיבלתי את הניתוח הוא "הסובייקטיביזציה" שלה והאם היא רואה את מה שרואה בעיניים סובייקטיביות עם כל מטען הערכים שהיא גדלה איתו והתחנכה לפיו. היא מהר מאוד הבינה שאני לא מקבל את הניתוח הגרפולוגי שלה היא אמרה לי שהיא מבינה שזה קשה , לא השתמשה במונח שאני מכחיש את מה שהיא אמרה אבל אני ברגע של הארה הבנתי או שרציתי להבין כך שזה מה שהיא רומזת לי.כעת לעניין הניתוח לא קיבלתי אותו בכתב, אך לדעתי לא היה צורך , כי ברגע שהיא התחילה לאבחן את מה שהיא רואה פשוט קפאתי מהדיוק הרב , כעת אסביר את דברי . הסיבה שהלכתי לייעוץ זה שפחדתי שהחברה שלי נושאת את אותם דפוסי ההתנהגות של האמא שלה , מחמת צנעת הפרט הרשה לי לא לפרט בנושא הנ"ל ואכן, הייתי המום פשוט הניתוח הגרפולוגי העלה תמונת ראי של האמא של החברה זה נשגב מבינתי. קשה לי עד עכשיו לקבל את זה וכל הזמן אני הולך בתחושת בטן, אולי בכל זאת טעיתי איך זה שאמהות גם אכלו בוסר ושיני בנותיהן תיקהיינה. שוב תודה על ההתייחסות ואשמח לתגובה חוזרת .

אריק!

New member
תשמע, כל העסק מסובך מדי ו´באויר´.

מצד אחד אתה מציין שנתת לה להבין שאתה לא מקבל את הניתוח, מצד שני הופתעת מהדמיון של הנתוח לאמא. מצד שלישי אתה עצמך באת עם כל מיני פחדים ודעות קדומות, כך שגם אתה לא ממש אובייקטיבי. גם המסר המרומז איך לנהוג יכול להיות פשוט דילמה שהיתה לך עצמך עוד קודם. גם השאלות שלך אליה עד כמה היא אובייקטיבית הן יותר שאלות רטוריות. תוסיף לכך את התסבוכת הרגשית והרי לך תמונה מסובכת שלא ניתן לפרק אותה במין התייחסות כזו או אחרת מעל שורות הפורום. אנחנו כאן מנועים מטעמים אתיים לנתח את כתב ידה של הגברת, בלי הסכמתה, ואולי להוסיף משהו על מה שנאמר לך אבל למען הסקרנות, היות שאנחנו כבר ממש מעורבים, אולי תסרוק לנו את כתב ידה, ואולי גם את שלך. להשתמע. אריק.

למעלה