מה דעתכם?

astral tal

New member
פשששש.....איזה כתב מופרע

כתב כלבבי
אני אכן חפץ לנתח אותו במועד כלשהו - אבל לא עכשיו, עכשיו אני הולך להתקלח ולקנות עם חבר שלי גיטרה בשבילי שאני יתחיל לנגן... בקשר לכתב - הדבר הראשון שכזה עלה לי לראש כשראיתי ת´חתימה - וזה עלה לי ממש בכזה הרף עין בלי לחשוב - היה של זרע שמנסה לחדור לבייצית מממ...מעניין ואם זיכרוני אינו מטעני גם היה קטע עם ה-ג´ כמדומני, אבל לא בטוח ואם היה...אז אוליי יש פה משהו ? בכל מקרה - התעמקות מצידי תבוא מאוחר יותר

astral tal

New member
דרך אגב מה דעתכם על ה-ג´ של תותית ?

נראית לי מעניינת.... - אתם יכולים לתת לה משמעות משוערת ? (נגיד משוכללת עם נתונים אחרים...) אסטראל "קנה היום גיטרה קלאסית ב-750 שקל והחל את המסע להתהוות השילוב בין ג´ימי פייג´ לסלאש"

astral tal

New member
אה וואי צודק - ברח לי מהראש

אבל שמע - מה שרשמת לא כל כך מספיק - כמו שאתה רואה שהאחרים עושים - צריך לכתוב דף שלם ולא כמה שורות... אז שמע תכתוב דף נוסף - אבל שלם ושלח לי שוב ואני מבטיח שאיך שאני מקבל את זה אני שם את זה בפורום לילה זך ומזוכך

tutitotit

New member
אפשר לקבל התייחסות רצינית ולא

העלבות? אני אשמח לשמוע מה יש למומחים של הפורום להגיד על כתב היד שלי והמילה מופרע היא לא אמירה של מומחה היא בעצם אמירה מעליבה ופוגעת.

עטרה ב ט

New member
תותיתותית יקרה ../images/Emo13.gif no harm feelings

בשביל אסטראל שלנו להגיד על מישהו שהוא מופרע זה אהבה אמיתית. לא כל יום הוא מוצא מישהו שהוא מעניק לו את הכבוד הזה. אם היית רואה את הכתב שלו, היית מבינה..... בכל אופן, כדי לפייסך, הא לך כמה מילים: את בחורה מאוד מאוד מאוד אינטלגנטית. מאוד משקיעה באיך שאת נראית, כלומר חשוב לך להיראות טוב לעשות רושם טוב לעשות כל דבר בעצם על הצד הטוב ביותר. את מתוחכמת ויחצנית מאוד טובה של עצמך. אבל מה, את גם קוצנית. כלומר, חבל על הזמן למי שיוצא נגדך או למי שפוגע בך או למי שבכלל מנסה להתעסק איתך. אני צופה לך הצלחה רבה בחיים בכל התחומים ובעיקר בתחום הקריירה. אמנם העפתי בינתיים רק מבט חטוף בכתב ידך, אבל נראה לי שעם שלל כשרונות כזה, את צפויה לגדולות. אם תלטשי את קוצייך, אפילו עוד יותר. ובינתיים אני משאירה אותך בידיהם המסורות של החבר´ה. ושוב - אסטראל בטח יכנס ויכתוב את זה עוד מעט, אבל בשבילו להגיד מופרע זה מחמאה ענקית. וכמובן, הוא חובבן ולא מקצועי כמו רבים בפורום הזה. תסתכלי בבקשה בהערה שכתובה בראש הפורום, אז תביני לאן נקלעת.

אריק!

New member
את לבטח תקבלי התייחסות רצינית

והמלה של אסטראל היתה מיותרת, אבל אין צורך לשחק את הנעלבת כאשר את לא! מעלותיך מרובות אבל אם להיות כנים, עפי"ר אחרים נעלבים יותר ממך מאשר להיפך. נהיה בקשר. אריק.

tutitotit

New member
דווקא לא שיחקתי

בהחלט חשבתי שהיא היתה חסרת טעם ומעליבה. אשמח לשמוע מה דעתך ולא רק את הרמיזות למעלותיי הרבות ודווקא באמירה הארחונה מאוד לא קלעת אבל אני אשאיר את הניתוח לגביי השאלה למה לא קלעת לאחרים.

ליטן א

New member
עדיין לא הסתכלתי על הכתב

אבל רק מהתוכן של השיחה פה, אני יכול לנחש שמדובר בפיל-בחנות-חרסינה, אולי? לא במובן של הפיל, חס וחלילה (
), אלא במובן ה"מטאפורי" של המילה.. שתמות המורה לספרות, איזה מילים מסובכות היא מכניסה לנו לראש.. גרררר... אההה, ומוות לאנטיגונה ולמחזות היוונים...

למעלה