מה דעתכם?

מה דעתכם?

איך הייתם מפרשים את השילוב הזה? "תוצאות הפסיכומטרי ל- X" עשר הגביעים + נער הגביעים יותר מדי גביעים/רגש לנושא פרקטי כמו לימודים.... בסופו של דבר X הפסיקה את הלימודים כי התקשתה מאוד במתמטיקה

starot

New member
הצעה

עשרה גביעים יכול לבטא אולי שמחה מוקדמת מדי ונער הגביעים (מזל דגים) מתואר ע"י יואב בן דב בין היתר: "השואל אינו מצליח לחדור לעומק רגשותיו שלו- עצמו, והוא נסחף אחריהם ללא שליטה. התקדמות מהוססת ומלווה במעידות". יתכן ולאחר שניגשה בהתלהבות ובבטחון נתקלה בפחד או רגש דומה שלא איפשרו לה להמשיך (מתימטיקה).

יפה ../images/Emo13.gif

באחד האתרים קראתי סיפור שמישהו מתאר אודות עשר הגביעים, איך שהוא והמשפחה שלו עברו מדירה מפוארת בעיר הרועשת אל דירה יותר צנועה בכפר - והוא לעולם לא היה כל כך שמח! נדמה לי שבין השאר הקלף מדבר על הליכה אחר הלב ואחר השלמות הרגשית, גם אם זה בא על חשבון ויתורים חומריים....

רשף כשף

New member
דרך אגב זה גם יכול להצביע

על כך שמתאים לה ללמוד מקצועות הומניים ולא ריאליים

starot

New member
נראה לי שאנחנו כאן בכיוון הנכון אבל

אני שואלת איך כשאנחנו פותחים בקלפים לפני שאנחנו יודעים מה קרה כמו במקרה הנ"ל - איך היינו מתמודדים עם שני הקלפים האלה כתשובה על שאלה בקשר להצלחה בקורס? 10 גביעים ונער הגביעים?

רשף כשף

New member
אני חושבת שהשאלה פתוחה מדי

צריך להגדיר שאלה כזו שהקלפים יהיו מסוגלים לענות עליה. האם השאלה היתה על סיכויי ההצלחה בקורס? כנראה שהיה פוטנציאל חיובי אך הבחורה בחרה לא לממש אותו.

דווקא במקור קראתי את זה נכון

הפריסה הייתה יותר לימודית/קוריוז - אחרת הייתי פורס פריסת שאלה מה עליה לעשות כדי להצליח... כמה זמן לפני זה עוד כשהיא חשבה אם ללכת לעשות פסיכומטרי שלפתי עבורה קלף ויצא שמונה הגביעים - ראיתי את זה או שהיא תוותר על הכיוון בכלל או שהיא לא תהיה מסופקת מהתוצאות. כשבאתי לפרש את הקלפים הללו יצאתי מתוך הנחה שבגלל ריבוי הגביעים, שאני מודע לנקודת הקונפליקט שלהם עם סדרת המטבעות, זה לא ממש ייצא לפועל.... אם לא היה לי כבר את הקונטקסט של שמונה הגביעים הייתי מוציא עוד קלף שלישי על מנת להסביר את השילוב הזה. עם ההבנה שלי היום, הייתי מתרגם את זה כך - הרגש והרצון של השואל להרגיש טוב ושלם עם עצמו יבואו לפני הכל, גם אם זה ידרוש הקרבות בשטח - יהיה יותר מדי רגש, חוסר בהירות, חוסר בטחון עצמי ובאופן כללי חוסר בשלות לקחת אחריות מלאה בנושא המדובר. מה דעתכם?

אופס סליחה על הבילבול

היא הלכה לעשות קורס הכנה לפסיכומטרי, ואז שאלתי לגבי התוצאה הסופית שתתקבל כבר בקורס היא מאוד התקשתה במתמטיקה, "לא הבינה שום דבר" וגם מאוד התביישה מכך (סרטנית
) בסוף החליטה להרים ידיים ו"לנשור" מהמסגרת

רשף כשף

New member
אה

אז נער הגביעים במקרה הזה בצירוף עם 10 גביעים אכן מצביעים על כך שהמחשבות שלה היו במקום אחר.

למעלה