מה דעתכם ?

silverpunk

New member
מה דעתכם ?

מה דעתכם להקים אתר רציני לבלינק שלנו בעברית. אני לדוגמא יודע שפת html אבל אני לא יודע הרבה פרטים על הלהקה עצמה. והמטרה תהיה להביא אותם לארץ אם נפעל ביחד זה יכול לעבוד אם לא אז חרא! אשמח לשמועה תגובות במיוחד מרן.

Ran-182

New member
כן. Blink-182 IL

לא יודע אם שמעת אותי מדבר על זה. אבל אני עובד כבר מהחופש הגדול על אתר (די גדול) ללהקה. הינה הפרומו. האתר עצמו הוא באצם כמו מין עמוד בית כזה לפורום שלנו, והפורום הזה יהיה הפורום של האתר. באתר יהיו חדשות שותפות על בלינק, ובכלל, בעולם הפאנק. יש אפשרות לכל אחד לשלוח חדשות, לא כל חדשות כמו "מארק שתה קוקה קולה" יתקבלו, אלה אני מקווה שהבנת את הרעיון. יש גם רשימת תפוצה, שזה באצם יהיה "מגזין בלינק-182 ישראל" שיצא פעם בחודש וישלח לכל אחד שמנוי (שנירשם לרשימת תפוצה). בא לך להקים אתר לבלינק? :)

Ran-182

New member
אה, ובקשר להביא אותם לארץ

חשבתי על זה. אבל זה סתם פנטזיה. רוצה לשמוע? יופי :) לחכות בערך שנה אחרי שהאתר יפתח, ויפעל טוב, שהרבה יכירו אותו, ויתצרו מעריצים לבלינק, להקים עוד מין פרויקט קטן שלנסות להביא אותם לארץ. אבל זה סתם חלום. תן קודם כל ליגמור עם האתר. :) להית´

adibb

New member
>>>

אם אתם צריכים עזרה בבניה אני יכולה לעזור [קצת כי אני לא ממש מוכשרת...]

silverpunk

New member
אני מבין אותך.

אבל בכל זאת אם אתה בונה את האתר בעצמך ואתה צריך עזרה כמו איפו לאכסן קבצים איפו המקום הכי טוב לאכסן את האתר וכו אז אני יכול לעזור לא סתם עזרה עזרה די מקצועית. אני בתכום זה כבר כ3 שנים ויודע כמה דברים.

אני יכול לעזור :)

יש לי מלא חומר שייכול לעזור אם אתם צריכים עזרה תפנו אליי :)

Ran-182

New member
כן.. אבל...

בלי להעליב או משהו, אתה פשוט לקחת את החומר מאתרים אחרים, בלי לערוך אותו בכלל, כל הטאבים, הביוגרפיה, הפרטים על חברי הלהקה, הכל באנגלית, ואתה התקוות לעשות "אתר בעברית", לא? אני לא בא בתלונות, אבל אני פשוט אומר לך. אני קצת יותר השקעתי, תירגמתי את הגיורפיות של חברי הלהקה, עשיתי ממשק נוח לטאבים וכו´... אבל תודה בכל זאת על העצה (האמת, גמרתי כבר את האתר, רק צריך מקום איכסון לוידאויים, לשפץ עוד כמה דברים, וזהו

Ran-182

New member
אבל לפחות התוכן הוא טוב.

זאת הכוונה, לא? :) בקשר להופעות החיות וכל הוידאוים, גם לי יש, אבל אני רוצה לאכסן את זה במקום משלי (לא אוהב "לגנוב" לינקים, אחרי הכל, יש אנשים אחרים שמשלמים על השרתי איכסון שהם מאכסנים, וסתם לבוא ולקחת את הקישור בלי רשות מהם... ט, ט, ט,... לא יפה).

Ran-182

New member
תודה, אם תוכל לתת לי מקום איכסון

גדול מאוד לקבצי ZIP זה יהיה ניפלא

מה שיש באתר זה כלום...

מה שיש לי באתר זה עוד כלום ממה שיש לי באמת.. כי יש לי איזה אלף תמונות בלי הגזמה ומלא מלא הופעות חיות ומלא דברים קשורים אז לא לזלזל :)

silverpunk

New member
תיצור אתי קשר

צור אתי קשר נדבר על כמה דברים וכן יש לי מקום לכל סוג של קובץ שלח לי הודעה נדבר

למעלה