מה דעתכם??..

graphein

New member
ההתייחסות הקצרה אומרת

שאי אפשר לקבל שום התייחסות לכתב שאין אישור של בעליו לנתח אותו. מי כתב, בן כמה הוא,מה שפת אימו, מה מצב בריאותו או לחילופין מה השכלתו?

mikeyy

New member
אהה אוקיי סליחה - הנה - בבקשה תנתחו

סבא שלי, בן 78 כותב ביד ימין שפת אם: רומנית - כפי שגם כתוב שם, (למי שמבין רומנית חח) מצב בריאותו: בסדר גמור. תפו תפו תפו. השכלתו: 4 שנים ביסודי, 4 שנים בתיכון מיוחד בו למד ניהול, מכירות וכו'. בעל עסק- יש לו חנות בגדים- 24 שנים כבר.

graphein

New member
כדי לנתח כתב לא צריך לדעת את השפה

אלא את התקן באותה מדינה ובאותה תקופה. אבל, בגלל הקושי וחוסר המיומנות הניכרים בכתב ובגלל שאני גם מבינה רומנית (חחח) ויש בטקסט מספר שגיאות כתיב (+ מילה שכתובה לא בכתיב הרשמי אלא לפי הגייתה העממית באזור מסויים) והוא נראה כמו תערובת של הכתבה של מישהו שחמד לצון וקטע אותנטי של סבך, שאלתי את כל מה ששאלתי. עכשיו אני מניחה שכנראה הסיבות אחרות. בכל מקרה, הכתב לא עומד בתנאים שמאפשרים ניתוח. ואם בבחינת יכולות הגרפולוגיה עסקינן, מדוע שלא תעשה זאת עם כתב ידך לפי ההנחיות בהודעת המנהל?

mikeyy

New member
חחח איזה נחמד

שאת יודעת רומנית אז בכלל...... וכן...באמת חוסר מיומנות, הוא לא כתב איזה...כמה שנים טובות. בגלל זה השגיאות כתיב... וזה לא הכתבה...הוא דווקא כתב את זה לבד לבד.. מה לגבי העץ הוא לא אומר כלום? ורגע, אי אפשר להבין כלום מהכתב???ממש כלום??...משהו? קמציץ? חח... תודה בכל זאת

shon86

New member
העץ מגלה הרבה יותר מהכתב שניכר

ניכרים בו אותות הגיל מה שמעניין בעץ היא מה אין בו !!!! תגלו בעצמכם ןתחשבותרגיל קבוצתי

ורד9

New member
יש חסימה בין הגזע לצמרת../images/Emo26.gif

משהו חסום ,לכוון השאיפות שלו מענין הענפים יוצאים מתוך העץ מאד מוזר???????????

למעלה