מה דעתכם

sela v

New member
מה דעתכם

על יהודי לא ישראלי, ושלא יודע עברית. האומר שכל המוסלמים הם חיות ללא יוצא מן הכלל?

masorti

New member
הוא כסיל בלי קשר למוצאו.

ואם הוא היה יודע עברית, זה אמור לשנות משהו בתשובה?

sela v

New member
השאלה כמה אנשים כאלה יש

לגבי ידיעת העברית, הבאתי את זה, כי אולי יהודים שלא גרים בארץ מכירים פחות ערבים.

masorti

New member
אז מה הפואנטה שלך?

שיש הרבה כסילים ביקום, ושחלק מהם הינם יהודים?

sela v

New member
מוזר אבל

שרק אתה ענית, וכל השאר פה בפורום שותקים כמו דג.

לא מוזר בכלל

נניח שהייתי שואל פה "מה דעתכם על פולני שאומר שכל הטורקים הומואים?". האם היית עונה? מה יש כבר להגיד?

anti is gone

New member
בחיאת רמת

היה כזה תענוג להסכים לשם שינוי עם כל מילה שלך ושל מסורתי, ואז היית מוכרח לדפוק לי את שלוות הנפש עם החתימה המחורבנת הזאת? ואגב, אני אמנם שוכרת בשנים האחרונות דירה ב(מרכז) ת"א, כדי להיות קרובה לאוניברסיטה, אבל את שאר שנות חיי, מר רמת השרון, העברתי דווקא בחולון, בימים שחוב"תים עוד היה כינוי גנאי רווח. אז יאללה, צא מהסטריאוטיפים.

קשה להתמודד עם המציאות?

זה נתון שנחקר כבר עשרות שנים, נתונים דמוגרפים נחקרים בכל מדינה, הרכב אוכלוסיה זה לא מילה גסה, זו המציאות, אנחנו אכן בדרך להפוך למיעוט במדינתו ללא הפירדות אמיתית מהעם הפלשתיני, מה לעשות? זו האמת. זה ששלא אכפת לך להיות מיעוט זה כבר משהו אחר... יש אנשים שאכפת להם, בטח כאשר ישנה אפשרות ממשית שיכולה למנוע מצב כזה, פתרון שיכול להבטיח קיום לשני העמים, כל אחד במדינתו, זה כאשר מתרכזים במציאות, במצוי ולא ברצוי, לא בצדק אלא בפתרון הוגן שניתן לחיות איתו. "שיוויון", "צדק", "דמוקרטיה" אלה מילים, יפות, השאלה היא מה עומד מאחוריהן.

../images/Emo19.gif

מה אתה כבר רוצה שנאמר? מסורתי אומר כאן משהו שהרוב המוחלט כאן מסכים איתו אז למה שנוסיף?

lightflake

New member
הוא גזעני עלוב ולא חסרים כמוהו גם

בין היהודים וגם בין המוסלמים.

ט ל ו ש1

New member
מה זה משנה

אם יהודי ולא ישראלי שלא יודע ערבית
למה ציינת את זה|? ואת דעתו עליו, אני אשאיר אצלי בראש.

אישלום

New member
תגובה ל SELA

האם התגובה שאתה מצפה לה אמורה להיות כלפי אדם בגלל שהוא יהודי לא ישראלי שלא יודע עברית, או בגלל שהוא אומר שכל המוסלמים חיות?

למעלה