מה דעתכם?

yenergy

New member
מה דעתכם?

שמתי לב למשהו. מי שהנטייה שלו היא לגברים (גם עבדכם הנאמן) נורא עסוק בזה כל הזמן. אני לא חושב שמישהו שנמשך לנשים משקיע הרבה זמן בחשיבה למה זה וכולי. אני חושב שאנחנו מגדירים את עצמנו על פי המשיכה שלנו. סטרייט לא צריך להכריז לכל העולם שהוא שוכב עם נשים. אנחנו משום מה מרגישים צורך עז לשתף את העולם במה שקורה (או היינו רוצים שיקרה) בחדר המיטות שלנו. מה זה אומר עלינו?

Carmen Sandiego

New member
מדובר כאן על מצבים שונים

מי שנמשך לנשים לא משקיע בזה מחשבה כי הוא נחשב נורמלי. המצב שבו הוא נמצא הוא "ברירת המחדל" אז אין לו שום סיבה להתעמק בזה יותר מידי, לצאת מהארון או להצטרף לקבוצות תמיכה. לא יתייחסו אליו חרא, הוא לא יסבול שנאה על רקע נטייה מינית וכ"ו וכ"ו. כל החברים שלי, סטרייטים או לא, תמיד מספרים לי מה קורה אצלם בין ארבע קירות. מה זה אומר עליהם? באמת צריך להסביר את המצב?

SimsY

New member
זה אומר עלינו שאנחנו לא מתחבאים

בחורים מפחד אלא מראש לא מוכנים שיתנהגו אלינו כאל "תקלה מצערת" או דברים כאלה. מעניין שמי שיהודי בחו"ל מנפנף בכח בדגלים של מדינת ישראל ומרגישים שגרירים וכו' וכו' - למה אנחנו עושים את זה? למה אנחנו מרגישים צורך עז לשתף את העולם בכך שאנחנו יהודים ? מה זה אומר עלינו ?

Yuval Y

New member
שבני האדם הם יצורים חברותיים,

שאוהבים להיות עם עוד אנשים, ובעיקר עם כאלה שדומים להם...?

יודיX3

New member
בת"א זה לא issue בכלל

ולכן אניגר שם. נכון יש מצעד הגאווה שאז באמת יוצאים בקולי קולות, אבל יש גם 355 ימים אחרים בהם אם שני גברים יחזיקו יד ביד לאורך הטיילת או 2 בנות יתנשקו בכיכר רבין- אף אחד לא יעשה מזה עניין. אני באופן אישי לא מכריז על כלום. אם מישהו שואל אותי- אני אומר לו. הסיבה בה אני מתעסק בעניין כאן בפורום היא התנדבותית בלבד.

dkey

New member
כל אדם עוסק במיניות שלו

הומואים ולסביות עוסקים יותר לא במיניות שלהם אלא באפליה ובטאבו נגדם ובסטיגמות חברתיות מופרכות מהיסוד. השיתוף אינו במה שקורה בחדר המיטות. אני תוהה בעיקר מה הודעה זאת אומרת עליך...

dkey

New member
תודה מותק ../images/Emo13.gif

ההתעסקות שלנו היא בהתחלה התמודדות פנימית (מהסתרה עד הקבלה העצמית) ואח"כ רצון ודרישה שיראו בנו בני אדם כמו כולם. תהליך ארוך ומתסכל שיגמר רק כשהחינוך לכולם מגיל קטן יהיה לסובלנות, תמיכה ושיויון וכשהחוקים ישונו. בשביל זה בדיוק נועדו המצעדים!

SimsY

New member
אין שום ספק

אתה מאה אחוז צודק - כל ההומופוביה העצמית הזאת של אנשים מאיתנו (בין אם פותח ההודעה הוא כן או לא) רק הורסים לנו ומונעים מאיתנו להגיע לשיוויון. הדברים צריכים להיות גלויים לאור היום ולא יעזור כלום.

yenergy

New member
לא הבנתם אותי.

זו בדיוק הנקודה. מעבר לאפליה ולחוסר הזכויות. אני מרגיש שכמה שהעולם מקבל היום את הנטיות ההומוסקסואליות עדיין הומו/לסבית נתפסים כחריגים. עברי לידר התראיין לתכנית ילדים וראו שם קטע שבו הוא מתנשק עם בן זוגו. כשהוא נשאל על זה הוא ענה בשיא הטבעיות זה בן זוגי. באולפן השתררה דממה מביכה למשך כמה שניות (אגב עברי הוא דוגמא מצוינת להומו שלא עושה מזה עניין ובלי קשר - עברי המלך!). וכל פעם הומו שנהיה מפורסם תמיד יתעסקו בזה. לאף אחד לא אכפת אם אמן הוא סטרייט. זה לא יעלה בשום ראיון. אבל אם הוא הומו... ועוד משהו. אני חשבתי שזה פורום שנועד לעזור לדתיים או כאלה שבאים מרקע כזה. נעלבתי והתאכזבתי מהרמיזות השונות על בסיס אישי. שאלתי שאלה שמציקה לי אישית בתור הומו דתי שמנסה לשלב את שני הדברים הכה מנוגדים האלו. ובמקום לקבל תשובות רציניות התנפלו עלי כמו עדת כלבים משוטטים (לא כולם. רק מיעוט) ואני תוהה. מי שמרגיש שמתקיפים אותו גם שלא, מה זה אומר עליו?

dkey

New member
למה זה בעיה?

אני שמח שדנים עם עברי לידר על בן הזוג שלו. זה בדיוק כמו שדנים עם ריטה על רמי או עם בוסקילה על מליץ. נורמלי והגיוני. לידר הוא הומו ולכן דנים גם בזה אבל בהחלט לא רק. אני חושב שהבעיה והרגישות היא אצלך. אני רוצה שידברו כמה שיותר על הומואים. זה רק מראה כמה רגילים וכמו כולם אנחנו. תמו הימים בהם היו רמיזות שזה או אחר הומו. כן, אני לא כמו כולם סטרייט אבל בזה מסתיים העניין. כן, אנחנו גם מתנשקים. ולא מספיק בפרהסיה. זאת הדרך הטובה ביותר לחנך.

1mOsHiKo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה אומר עלינו שקיבלנו סוף סוף את עצמנו
אם מראש הסביבה לא הייתה שופטת אותנו, לא היה צורך במצעד גאווה, בהכרזה וכו'. אל תשכח שיש כאן התמודדות שמתחילה בגיל צעיר וברגשות שנחשבים כלא מקובלים בחברה (על אף הפתיחות כיום).

למעלה