מה דעתכם?

מאמישלי

New member
מה דעתכם?

אני מחוץ לארון כשלוש שנים וחיה חיי משפחה עם אישתי. מאוד הייתי רוצה שאמא שלי תכיר אנשים נוספים עם ספורים דומים שונים לשלי על מנת שלא תהיה לבד במחשבותיה. אמא למרות הקושי קיבלה ומקבלת אותי ואת אשתי יפה. הצעתי לה ללכת לתהלה והיא יצרה קשר טלפוני אך לבסוף לא הלכה למפגש. האם לנסות לדבר על זה איתה? האם אפשר בפעם הראשונה ללכת איתה? אמא חשובה לי מאוד ואין לי ספק שיעזור לה להכיר עוד אנשים ... בקיצור מה דעתכם? לעזוב אותה לנפשה או להציע לה לבוא איתה למפגש הבא שיהיה?

שרון653

New member
אני חושב

שאסור לך ללחוץ עליה. אולי היא עדיין במצב של לקבל את זה עם עצמה. נסי להציע לה ללכת ותצטרפי אליה למפגש אבל אל תלחצי עליה... אני חושב אם תבואי בגישה נכונה אליה היא תסכים לבוא איתך למפגש.

n666w

New member
שרון.. חמוד.. תנוח!!!

שרון653.. יא מושפע! קורע אתה הא?? חכה חכה אני אתפוס ת'ך מחר בבעסיס.. פחפחפחחחחחחחחח.. מה קורה יא הומו? אין לך מה לעשות בסופ"ש תגיד לי??? במקום לשבת על תוכניות איך לפנצ'ר ל _ _ _ _ ת'אוטו.. (מה שאני עושה.. או שכבר עשיתי..) אתה יושב פה? צ צ צ.. הידרדרת! חחחחחחח.. סתם סתם אנשים.. תהיו גאים! מי שלא מקבל אתכם כמו שאתם, שלחו אותו קיביניבלאט! (ודימה.. שוב.. תנוח!) חי חי חי :)

שרון653

New member
אני חולעעע עלייך

אוחצ' פריקי חמוד לכי תנוחי את יא מושפעתתת!!! מת עלייך! חבר'ה תהיו גאים כמוני וכמו פריק הזאת שכותבת פה! לא ידעתי שאת עד כדי כך אוחצ' כדי לכתוב פה! חוץ מזה אם את חושבת שאני מפחד ממך אז מה לא!!!! תעשי טובה לכי לבעלך!! ואני לא רואה תוכניות שלך!יש לי היום ארוויזיון עזבי אותי באמא ש'לך!

שרון653

New member
רוצים?

קבלו!!!!המון המון אהבה וגאווה!!!!!! חיבוקים נשיקות!!!! המון המון המון!

טליאמתי

New member
מאמישלי...לדעתי להציע לה לבוא אתך

למפגש אחד. אולי קשה לה ללכת לבד למקום בו אינה מכירה אנשים והנוכחות שלך תשבור את הקרח של הצעד הראשון. אמא חשובה לך....אל תוותרי. אם כי הצד השני של זה הוא לזרום אתה ובלי לחץ מסיבי. אם היא מקבלת אותך (למרות הקושי) זה כבר צעד גדול קדימה. עכשיו נותר להקל עליה ואני חושבת שהיכרות עם עוד הורים תקל את הקושי. לעתים, כשאנחו נתקלים באנשים שמשהו בחייהם משותף וחופף לחיינו אנו, יש הקלה כשאנחנו נוכחים שאנו לא לבד בקושי. נשמע לי מומלץ.

למעלה