מה דעתכם

נו, ולמה זה קרה?

הרימהלך העניינים היה צריך להיות כזה: וולדמורט הרג את ג'יימס. התווכח עם לילי. הרג את לילי. *הרג את הארי- השתבש. (כי הוא הרג את לילי שהקריבה את חייה) הקללה ההורגת חזרה אל וולדמורט- * וולדמורט נהרג- השתבש. (כי היו לו הורוקרוקסים שמנעו ממנו למות) איפה עניין האישיות נכנס כאן? מתי, למה ואיך חלק מכוחותיו עברו אל הארי?

הנה הסיפור האמיתי....

מה באמת קרה בלילה במכתש רמון אופסי גודריק
מאת עידו פורום הארי פוטר לבוגרים (**אם שינויים קלים שלי מסומן ב*) **לילה חשוך ואווירה של מתח ודרמה שניתן לקטוע בסכין מטבח פשוטה גבר חתיך מביט במקרה לחלון ורואה איש בגלימה שחורה עם עיניים אדומות הגבר צועק רוצי לילי תרוצי זהו הוא רוצי!! הגבר דחף עצמו אל הדלת*** שלום לילי פוטר שמי וולדמורט את אולי מכירה אותי אני מסתובב פה באיזור כבר כמה שנים והורג אנשים, אה כן אופס, בטח שאת מכירה אותי... את ובעלך נלחמים בי כבר כמה שנים לא? נחמד שמכירים סופסוף. את יודעת מה, יש לי הצעה לא רעה בשבילך, אבל קודם תרשי לי שנייה. קודם כל אני יש לי משהו להגיד לתינוק שלך שצורח שם... הוא מכיר את השיר הנחמד והמקסים "אבדה קדברהלא? אז אני אדקלם לו אותו ברשותך, ככה תוכלי להתפנות לסדר קצת את הבית. הוא די הפוך ובמסדרון זרוק איזה גבר מת. נדמה לי שהוא בעלך או משהו כזה לכי, לכי, לילי תעשי בינתיים כלים או משהו כזה. אפשר קפה (*עם חצי סוכר אני אוהב שחור ומר*) אני בינתיים אעסיק קצת את הילד *מבט חמדן ומאושר וחיוך עילאי על פניו מחזיק בידו את השרביט פונה אל תינוק חמוד.* הנה זהו שלום הארי הקטן איזה תינוק מתוק "אבדה קדברה" איזה תינוק שקט.... איפה היינו לילי? אהה כן הילד שלך חיסלתי אותו, אין לך בעיה עם זה נכון? אוקיי, תשמעי מאמי שלי אני הרגע חסתי על חייך אז מה דעתך לשתף פעולה. שמעתי עלייך רק דברים טובים מצויין תחתמי לי פה. ***ואז לילי חתמה לו אבל לפני שהוא הלך היא שלפה סכין מטבח עם שיקוי מוות והחלה תוקעת אותו בגבו האחורי. זה חתיכת מקולל על הכל והיא שפכה את עצמה עליו ודרך האהבה שהיה לה על הארי ואהובה היחידי ג'ימס היא שפכה עליו את כל אהבתה הוא נשרף מזה והיא נשרפה ממנו והבית נשרף בצבעי אדום וירוק לולאות ריחפו בבית הזה בינתיים בא האגריד עם המטריה הוורודה שלו ואמר משהו אשר כיבה את הבית. פוקס ריחף מעליהם וניסה לחפש מישהו שיכול לשפוך את דמעות ריפוי שרצה מזמן לעשות בין כל המקומות הוא ראה את לילי הוא התעופף אל לבה של לילי והחל לבכות לילי נשמה נשימות ארוכות וכבדות היא החלה ללחוש הארי ג'ימס. ואז קרה משהו מדהים... הארי ואביו התעוררו אף אחד לא יודע מה קרה זהו תעלומה.... אבל מה שאף אחד לא שיער או אפילו שמץ של ניחוש הוא שוולדמורט לא מת הוא בעצם מאותגר קיומית על ידי הורקרקסים. וכאן המסע של לילי והארי רק מתחיל אהה וכמובן לא לשכוח את ג'ימס האביר על האייל... ומכאן מתחיל סיפורם של משפחת פוטר שמתמהמים כל הזמן..****

הו כן, זו תהיה החתימה החדשה!

טום רידל המבוגר - אין לו נשמה - הוא רק מאותגר קיומית על ידי הורקרוקסים!

yakovf2

New member
עם קראת את הספרים.

אז את\ה אמור לדעת את התשובה. במיוחד בפרקים האחרונים של הספרים, כשהארי ודמבלדור משוחחים בניהם.

אני בת :)

ואני לא זוכרת שענו על זה ממש: איך ולמה הכוחות של וולדמורט עברו להארי. רק ציינו שהקללה שלא הצליחה להרוג את הארי, יצרה בניהם איזשהוא קשר. אתה יכול בקשה להביא ציטוט/ עמוד מדוייק?

yakovf2

New member
תראי עם הארי

היה הורוקרוקס אז לוולדי לא היתה שום בעיה לחדור לגוף של הארי ולהשאר שם.כפי שהוא ניסה לעשות בספר החמישי וניכשל אחרי התעוררות הרגשות אצל הארי.כיוון שעם טענתך נכונה. הרי זה כמו לשים כלב בבית של תילאנדי מבלי שהוא (התילאנדי) יוכל אותו.(את הכלב). כלומר נשמתו (או חלק ממנה) של וולדי לא יכולה לסבול את הבכי, הצחוק,ואת חיי האהבה של הארי.לכן אני חושב שזה בלתי אפשרי שהארי הוא הורוקרוקס.

קקטוסץ

New member
היא לא שאלה על הורקרוקסים.

אלא שאלה איך חלק מכוחותיו של וולדמורט עברו להארי. (אגב, כותבים אם ולא עם. ונכשל ולא ניכשל. ויאכל ולא יוכל).

yakovf2

New member
תודה למורה

ללשון.וסליחה על הטעות באי הבנת השאלה. תשובתי המנוסחת מחדש היא: בספר השני אחרי שהארי וידידו הנועז רון,וארוסתו לעתיד.(של הארי)ג'יני יצאו מחדר הסודות לדמבי ולהארי היה שיחה פרטית קטנה שבה הארי שאל את דומבילדוררר איך קרה שלו ולוולדי יש כל כך הרבה דברים משותפים.(כולל כוחות משותפים שלזה לא התיחסו אז אבל התשובה שהארי קיבל מתאימה גם לשאלה שלך)דמבי ענה כשוולדי ניסה להרוג את הארי ובדרך מיסתורית(שכבר ידועה לנו)הקללה חזרה לוולדי וכנראה באותו זמן בדרך מיסתורית נוספת, (שלא ידועה עדיין)וולדי העביר בטעות להארי חלק מכוחותיו.(ואולי גם חלק "מהקריזות" שלו.לדוגמע התקפי העצבים של הארי בספר החמישי.)

קקטוסץ

New member
תגובה

ייתכן וכתוצאה מהשתבשות הקללה הארי קיבל חלק מכוחותיו של וולדמורט. אך ורק השתבשות הקללה אחראית לכך וההקרבה של לילי, לדעתי. ייתכן וקיים קסם כלשהו שאף-אחד לא היה מודע אליו והשפיע על כך. כמו-כן וולדמורט לא יכול לעמוד בזה שהארי מרגיש אהבה או רגשות כלשהם כי נשתמו של וולדמורט חצויה והוא מעולם לא הבין אהבה מהי.

yakovf2

New member
גם לפני

שהוא נהפך "ללורד וולדמורט",הוא לא ידע אהבה.(כנראה שמע הרבה מוזיקה מזרחית כבדה ששברה את ליבו.)

black robe

New member
אי אפשר לעשות הורקרוקס בטעות../images/Emo63.gif

(אני לא רוצה לספור כמה פעמים כבר אמרתי את זה, אני פוחדת שאגמור מחר
) הורקרוקס הוא קסם רב שכבתי ומורכב להחריד ואפל מאוד, אי אפשר לעשות שום קסם אפל וחזק כלכך (ובפרט הורקרוקס) בטעות. צריך להתכוון לזה ולהיות מוכן לזה. קסם ה'אבדה קדברה' כשפגע בהארי הסתבך וחזר אל וולדמורט בגלל ההגנה של לילי. וולדמורט נקרע מהגוף שלו אך הוא לא מת בגלל שהיו לו הורקרוקסים, וקשר מוזר נוצר בינו לבין הארי בגלל הקסם שהסתבך. זה לא אומר אם הארי מרגיש כל מיני דברים שוולדמורט מרגיש אז הוא הורקרוקס. הקשר הזה נוצר מקסם ה'אבדה קדברה' שהסתבך.

למעלה