מה דעתכם? האם אתם מרגישים נחשקים בעבודה?
ס סמלת New member 1/3/06 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איפה התודות שלי?!!?!? ומה זה משנה אם אני נחשקת או לא!? אני לא חושקת!!! אנשים באים ומנשקים לי את היד, או מביאים לי טיפים למרות שלא שירתתי אותם בכלל וזה מבחיל אותי!!!!! אי אפשר לקנות אותי בטיפים
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איפה התודות שלי?!!?!? ומה זה משנה אם אני נחשקת או לא!? אני לא חושקת!!! אנשים באים ומנשקים לי את היד, או מביאים לי טיפים למרות שלא שירתתי אותם בכלל וזה מבחיל אותי!!!!! אי אפשר לקנות אותי בטיפים
פ פני בובה New member 1/3/06 #4 אולי אי אפשר לקנות אותך אבל את יכולה ככה לקנות הרבה יותר ממה שתכננת... תודי שאת שמחה על כל טיפ שנותנים לך. זו הסיבה שאנחנו עובדות במקצוע הזה, לא? קודם כל הכסף, אחר כך נחשוב על הלקוחות שחושקים בנו...
אולי אי אפשר לקנות אותך אבל את יכולה ככה לקנות הרבה יותר ממה שתכננת... תודי שאת שמחה על כל טיפ שנותנים לך. זו הסיבה שאנחנו עובדות במקצוע הזה, לא? קודם כל הכסף, אחר כך נחשוב על הלקוחות שחושקים בנו...
T The missing link New member 1/3/06 #3 אני חושב שהכתבה היא לא ממש "נותני שירות כ.." אבל כתבה משעשעת ביותר. ציניות רולז.