מה דעתכם?

Dudidud

New member
---

1.אנשים תמימים וזכים, כל מה שהם רוצים זה להגן על זכותו של העם המסכן להתפרנס. אני יודע על הרבה אנשים שרק רצו להתפרנס בכבוד, אבל מה לעשות הם התפוצצו בדרך. והם הרבה יותר מעניינים אותי מהחברים שלך. בני אדם או לא, אדם קרוב אצל עצנו ובצדק. האנשים שנוסעים לשם פוגעים בבטחונו של העם בישראל. הם בוגדים. 2.מאבק שהוא בעקרונו אלים? אין לך שמץ של מושג. את קשקשנית. ואחרי זה מבקשת לקחת את התקשורת בערבון מוגבל. "טלי קורה מבין עינייך". 3.הפגנות כל כך תמימות וצודקות, רק מלאכים לוקחים בהם חלק. איך העלנו על דעתנו שאיי פעם נפגע מישהו מהפגנה כזאת?

בולשיט

1.העובדה שנפגעי הטרור הם חפים מפשע אינה קשורה אתה סתם מנסה להכניס אמוציות לעיניין.. זה לא קשור.. הם לא אותם אנשים ותאמין לי שרבים מהם מתנגדים לטרור בדיוק כמוך.. רק שהם מתנגדים לטרור משני הצדדים ולא רק מהצד הפלשתיני. 2. האנשים שנוסעים לשם לא פוגעים בביטחון מדינ ישראל.. אלא אם תוכיח לי אחרת. 3. המאבק בעיקרון הוא בלתי אלים, יש לי שמץ של מושג מה הולך שם הייתי שם כמה פעמים ואיתי תדברים לא רק מעיני התקשורת. כן, נזרקות אבנים ע"י ילדים מהכפר. לא, אני לא בעד זה, אני נגד אלימות מכל כיוון, אני יכולה להבין מאיפה זה בא אני לא יכולה לקבל את זה. אני לא יכולה להבין מאיפה באה הזכות לגזול לאנשים אדמה.. אתה מוזמן להאיר את עיני. 4.אני מבקשת לקחת את התקשורת בעירבון מוגבל בגלל שהתקשורת נוהגת להיות מגמתית כמו שאני לקחתי את מה שהראו על עמונה בערבון מוגבל היתי רוצה שגם אחרים יעשו זאת. 5. לא רק מלאכים לוקחים חלק בהפגנות כמו שבכל מאבק צודק יש גם אנשים טועים. 6. כן אנשים חפים מפשע נפגעו, תראה מה קרה למתן.. או ל11 פלשתינאים שנהרגו במהלך ההפגנות נגד הגדר.. (נתון מ"בצלם" מוזמן לאמת.) תודה ויום טוב.

toxic2004

New member
לבצלם להאמין ולתשקורת לא?

קצת אבסורד,לא? אני הייתי גם בעמונה וראיתי, נו אז מה? האבנים נזרקו מכמה ילדים קיצונים... והנפגעים הם חפים מפשע. מותר להיות בהפגנות נגד הגדר? מותר בעמונה, ובגוש קטיף!

toxic2004

New member
ואל תגידי לי חוקי, לא חוקי.

כי גם לעודד ערבים זה בגידה בציונות וזה לא חוקי.במקרה לגוש קטיף, הגוסס והפושע שרון שלח אותם לשם, אמר להם: רוצו לתפוס לכם גבעות. אז הלכו...

מעולם לא שמעתי שלהפגין עם ערבים זו

בגידה בציונות 2. זה לא ממש מפריע לי אני לא ציונית 3. ממתי זה לא חוקי להיות לא ציוני? 4 החוק לא חשוב כרגע הבעיה עם עמונה זה לא שזרקתם בנים זה באמת לא מעניין אותי מבחנתי הבעיה היחידה היא שהיו שם אנשים, עזוב חוק לא חוק, אנשים לא צריכים להיות שם המקום הזה צריך להיות מפונה לא בגלל שהחליטו אלא בגלל שזה לא מוסרי לבוטש מקום שלא שיך לך. 5. בגלל זה כתבתי מאיפה הנתונים אתה מוזמן לאמת עם מקומות אחרים למרות שבצלם נחשב למקור אמין לרובגם בעיני כאלה כמוך.

toxic2004

New member
משהו קטן

האדמה הכבושה, בפעם האלף היא גם תל אביב, ירושלים וחיפה! לא מאמין לבצלם. למה? את וקקטוסץ מאמינות ל"בשבע"? זה קיצוני? ובצלם לא קיצונים.

אני לא יודעת מזה "בשבע"

אמרתי לך אם אתה לא מאמין תאמת נתונים עם מקורות אחרים.. כמה פעמים אפשר לכתוב לך את אותו הדבר לעזאזל.

קקטוסץ

New member
אוף. די! די! נמאסת! פעם אחת ולתמיד:

תל-אביב וחיפה אינן על שטח כבוש! בתור אחד שמתיימר לתמוך בפעולות המתנחלים אולי הגיע הזמן שתלמד קצת על ההיסטוריה של העם שלך: בכ"ט בנובמבר 1947, עפ"י תוכנית החלוקה שנתקבלה באו"ם ניתנו לעם היהודי השטחים הבאים: שפלת החוף (וגם תל-אביב וחיפה), הנגב ורמת הגולן. ירושלים הייתה על שטח בינלאומי עד שהערבים פצחו במלחמה וכחלק ממהלך המלחמה נכבשו השטחים סביב ירשולים ולאחר-מכן ירושלים.

Dudidud

New member
???

אני רוצה להבין. שטח שאינו כבוש הוא כזה שכמה מדינות יהירות החליטו ב1947 לתת לעם היהודי. ושטח כבוש הוא זה שהם החליטו שלא לתת לעם היהודי ובאורח פלא כלשהו הגיע לידיו. ככה זה? בד"כ משהו צריך להיות שלך כדי לתת אותו. מי מינה את האו"ם לחלק את אדמת ארץ ישראל? כמה שנים לפני זה הצהירה אחת מאותן המדינות כי שני עברי הירדן שייכים לעם היהודי ובהם יקומם את מדינתו. לי יותר מתאים שזה יקבע מהו שטח כבוש.

קקטוסץ

New member
אתה יכול לדבר כמו ילד קטן או שאתה

יכול להכיר בעובדה שאתה לא חי בואקום ולעולם שמסביבך יש כוח והשפעה. בגישה כזאת אתה יכול להחליט שכל העולם הוא של אבא שלך ומדינת ישראל צריכה להתפרש על ארבע יבשות לפחות. מדינות העולם מינו את האו"ם לחלק את אדמת ארץ-ישראל מאחר ולא היה אף אחד אחר שיעשה את זה. מה לעשות שבן-גוריון וחבריו לא היו תלויים רק בעצמם ולכן השטח שקיבלנו מהאו"ם הוא שטח המדינה. נקודה. את שאר השטחים כבשנו במהלך המלחמות וזה לגיטימי לגמרי. אתה לא במעמד של לקבוע דברים כאלו. מי קבע את זה? העם שלא בחר אותך לשום דבר.

Dudidud

New member
אני מודע לעובדה הזו טוב מאוד.

ועדיין אף אחד לא מינה את האו"ם פרט לו עצמו, אולי בריטניה ששלטה על ארץ ישראל לאחר שכבשה אותה מידי העות'מנים וכאילו קיבלתה מ"חבר הלאומים" מנדט בשטחיה. אותה בריטניה ו"חבר הלאומים" הם שהכירו לפני זה בזכותו של העם היהודי על כל שטחי ישראל. לאף אחד לא ניתנה הסמכות לחלק את שטחי העולם לעמים כאלה ואחרים, הכל נובע מיהירותם של מעצמות (לשעבר..) אירופה (מערב בעיקר) שרואות עצמן כנעלות על שאר יושבי תבל ואחראיות לשמירת השקט והשלווה (כל עוד זה לא בא על חשבונם כמובן). בן גוריון וחבריו היו תלויים רק בעצמם, והצהירו על הקמתה של מדינת ישראל למרות התנדותם של מעצמות העולם. איזה עם קבע את זה? אותו עם שעד לאותה הצהרה לא ניתנה לו הרשות לעלות לארצו? אותו עם שחוסל בשיטתיות לנוכח אדישותן של אותן מדינות? העם שלי לא קבע את זה.

Dudidud

New member
---

1.מטרתה של הגדר- של כל הגדרות למינהם, היא למנוע חדירת מחבלים. הגדר צריכה להיבנות (בהנחה שכן..) ומישהו יפגע מזה. אני מעדיך שיהא זה מהצד הפלשתינאי שהוא גם הגורם לה ולא להיפך. 2.הם פוגעים בחיילי צה"ל. מפריעים להם בעת מילוי תפקידם. מעכבים את בנייתה של הגדר כנ"ל. זו פגיעה בבטחונם של אזרחי ישראל. 3.איך אמר חלוץ על דברי החמאס: "מתק שפתיים". אז יופי שאת אומרת שזה לא אלים ובלה בלה בלה.. בפועל זה אלים. 4.את לא לקחת את מה שהוצג בתקשורת לגבי עמונה בערבון מוגבל. ודברייך מוכיחים זאת..("ראינו את התמונות.." מה בדיוק ראית?). 5.לפחות בזה את מודה. להם מותר לקרוא בוגדים?! או שמא גם הם תמימים וטהורים? 6.חה חה חה.

...

1. מטרת החומה לפחות בבילעין ובאיזור היא לגזול אדמות אם המטרת היתה להגן לא היו בונים בתים לאנשים על האדמות שנגזלו. 2. כששוטרים היו בעמונה זה לא נראה כאילו הפריע לעמונאים לפגוע בהם, או להפריע למילוי תפקידם.. וחוץ מזה נפגעים הרבה יותר מפגינים מחילים ומפגינים ישראלים לא זורקים אבנים, אלו שזורקים הם ילדים פלשתינאים מהכפר בגילאים 15-17 שלא יודעים איך להתמודד אם זה שצה"ל נכנס לכפר שלהם ויורה בבהורים שלהם ובחברים שלם... לא, זה לא מוצדק לזרוק אבנים, זה לא מוצדק לירות כדוי גומי מתווך של 20 מטר בעיניים של אנשים שלא עשו להם דבר. 3.ההפגנות הן בלתי אלימות עד שהצבא מגיע אבנים לא נזרקו לפני שהחילים יורים והרבה פעמים גם אחרי. 4.אני כן לוקחת את מה שקרה בעמונה בעירבון מוגבל.. אני בהחלט ראיתי שהיתה אלימות משטרתית מוגזמת והתקשורת מנסה להשתיק לפעמי את הצד של המתנחלים ולפעמים ת הצד של החילים, יש דברים שאי אפשר לכחיש כמו שאני יודעת שילדים זורקים אבנים על חילים אני מצפה שגם את תדע שמתנחלים זרקו אבנים על שוטרים עזוב לשניה אם זה מוצדק או לא.. זה קרה. 5. לא יודעת אם בוגדים.. כמו שאני מניחה (או לפחות מקווה) שאתה מגנה את מעשיו של ברוך גולדשטיין למרות שהוא היה ימני ודי והכל.. אני מגנה מעשים שלא לגיטימיים למאבק.. אם מפגין יזרוק פצצה על טנק או משו כזה אני אראה את זה כצעד בלתי לגיתימי ואעשה ככל יכולתי למנוע אותו. שיהיהיום טוב.

toxic2004

New member
האלימות בעמונה לא הייתה לפני

שהשוטרים הגיעו. הם הגיעו וחטפו אבנים מילדים! והאנשים שלא זרקו חטפו מכות רצח. זה צודק?

תגיד אתה קורא תגובות לפני שאתה מגיב

אליהן.. פשוט קצת נמאס לכתוב כל פעם מחדש שמה שקרה בעמונה לא היה בסדר מה אפשר לעשות כדי שתאמין לי שאני נגד אלימות כלפי כל בנאדם ולא רק כלפי ערבים...?

toxic2004

New member
הבנתי שאת נגד אלימות

מה שלא הבנתי זה למה גם נגד האויב? הם אנשים מיוחדים?

ההגדרה שלנו לאויב היא שונה

אתה רואה את האויב ככל מי ערבי.. אני רואה את האויב כמי שמטרתו לפגוע בי. לי הרביצו חילים.. אני אויב? אני פשוט לא מבינה למה נראה לך שאם צה"ל פושע כלפיך הוא לא יפםשע גם כלפי אחרים?

Dudidud

New member
1234

1.תעשי לי טובה. אז אחרי שהשטח סופח עדיף להשאירו שומם. 2.מה שעשו בעמונה או לא עשו בעמונה לא קשור. ברור שיפגעו יותר מפגינים מחיילים, וטוב שכך. העובדה שתוך כדי שיתוף פעולה עם גורמים עוינים (ושיגידו מה שהם רוצים), נפגעים חיילים היא מספיקה כדי להגדירם כבוגדים. תוכיחי לי שנורו כדורי גומי בעיניים של אנשים מ20 מטר ואם תצליחי אז תנסי להוכיח שזה היה מכוון. 3.זה מה שקורה: יש מקום ריק, שומם, אין בו אף גוף חי. ואז מגיעים מפגינים ופשוט עומדים במקום- לא עושים כלום פרט לנשיאת כרזות וצריחה. ואז צה"ל שומע שאנשים עומדים שם מזעיק את חייליו שמתחילים לירות לכל עבר. למה לא נראה לי? 4.אסתפק בלהגיד שאני יכול לתרץ את האלימות שם בתירוצים הרבה יותר טובים משלך. 5. מתוך מה הוא בלתי לגיטימי?

toxic2004

New member
12345 ו6

1. תפסיקו להגיד נגזלו ולהצדיק את האויב. יש עובדה, היה כיבוש או לא? 2. השוטרים בעמונה קבלו הנחיות ברורות לפגוע בראשי ילדים מהדרג המדיני, וזה ברור! רק צריך לחכות לועדה שמשום מה בקדימה מפחדים שהיא תציג את העובדות החותכות. 3. החיילים פשוט יורים, נכון? תסבירי לי איך זה שאין מאות פצועים כמו בפוגרום בעמונה? למה אין תמונות של עשרות אנשים עם דם על הפרצוף? הסבר בבקשה.

toxic2004

New member
אה. 45 ו6

4. אף אחד לא מכחיש את האבנים. היה. וגם יהיה בגירוש הבא-שלא יהיה. התשקורת לא מנסה אלא משתיקה. יש הוכחות על גלי צה"ל בערוץ 7. 5. בוגדים זה לא מילה. ציבור המתנחלים שהיו בקטיף היו נאמנים למדינה, והיא בגדה בהם! ואילו הם באים ומשתפים פעולה עם האויב. במקום אחר היה עונש מוות מזמן עושה את הדבר הנכון למשתפי פעולה. 6. את באמת לא יודעת מה זה "בשבע"?

למעלה