מה דעתכם? מקווה שיראו
M Ms UnderstOod New member 10/2/06 #3 פסדר.. אפשר היה בתאריך אחר אבל בואו לא נגזים יש למדינה שלנו מספיק ימי אבל.. בואו לא נשבית עוד שמחות, הא?
פסדר.. אפשר היה בתאריך אחר אבל בואו לא נגזים יש למדינה שלנו מספיק ימי אבל.. בואו לא נשבית עוד שמחות, הא?
מ מפריס פרסה New member 10/2/06 #6 זה לא יום אבל של המידנה שלנו בכוונה יום השואה הבינלאומי בקושי צויין בישראל,כי יש לנו יום זיכרון משלנו. הבןאדם סתם קטנוני.
זה לא יום אבל של המידנה שלנו בכוונה יום השואה הבינלאומי בקושי צויין בישראל,כי יש לנו יום זיכרון משלנו. הבןאדם סתם קטנוני.
S s h e e p i t New member 10/2/06 #5 # אקספרסיוניזם: מונק, אנסור. "הגשר": קירשנר. הפרש: קנדינסקי. פוטוריזם: בוצ'יני, בלה, רוסולו. דאדא: מרסל דושאן אין לי פירוט זה מה שאמרו לי
# אקספרסיוניזם: מונק, אנסור. "הגשר": קירשנר. הפרש: קנדינסקי. פוטוריזם: בוצ'יני, בלה, רוסולו. דאדא: מרסל דושאן אין לי פירוט זה מה שאמרו לי
V v i o L e T New member 10/2/06 #7 חסר לי רק לדעת מהן היצירות של דושאן נראה לי שזה : עירום יורד במדרגות. why not sneeze rose selavy? פרמאסי מזרקה הזכוכית הגדולה מתקן בקבוקים גלגל אופניים 3 standard stoppages נראה לי שזהו לא?
חסר לי רק לדעת מהן היצירות של דושאן נראה לי שזה : עירום יורד במדרגות. why not sneeze rose selavy? פרמאסי מזרקה הזכוכית הגדולה מתקן בקבוקים גלגל אופניים 3 standard stoppages נראה לי שזהו לא?
S s h e e p i t New member 10/2/06 #8 ממ "עירום יורד במדרגות" "הכלה" "מתקן ליבוש בקבוקים" גם כן שובב "המזרקה" "מדוע שלא תתעטשי רוז סלאבי" - אבל יש לי רק את הכותרת של זה במחברת אני לא יודעת אם למדנו ואת גלגל אופניים ושרפרף גם לא יודעת =\
ממ "עירום יורד במדרגות" "הכלה" "מתקן ליבוש בקבוקים" גם כן שובב "המזרקה" "מדוע שלא תתעטשי רוז סלאבי" - אבל יש לי רק את הכותרת של זה במחברת אני לא יודעת אם למדנו ואת גלגל אופניים ושרפרף גם לא יודעת =\
B Bitca New member 11/2/06 #9 ../images/Emo210.gif אלה היצירות ../images/Emo210.gif "עירום יורד במדרגות"- כן "מתקן לייבוש בקבוקים" -כן "המזרקה"- כן זה הכל
../images/Emo210.gif אלה היצירות ../images/Emo210.gif "עירום יורד במדרגות"- כן "מתקן לייבוש בקבוקים" -כן "המזרקה"- כן זה הכל