מה דעתכם ?

המבשלת

New member
מה דעתכם ?

מה אתם אומרים על סקס פרוע וטוב בזמן מחזור. יוצאים לסוף שבוע בלי הילדים, הצטיידתי בבגדים חבל על הזמן אבל..... מה עושים?

תקופת מחזור היא ה-זמן לסקס פרוע !!!

להרבה (לדעתי בעיקר נשים) יש רתיעה מה"לכלוך", אבל מי שלא פוחד לשחק גם אם יש קצת בוץ יודע שמחזור זו התקופה לסקס פרוע. לא חייבים לרדת לאישה (למרות שמי שמפריע לו טמפון יכול לסייע ב"עצירת השטפונות"), ואפשר לנצל את החרמנות המוגברת של בת הזוג (סליחה על ההכללה) לשיפור יכולות המעבר בדלת האחורית.. ולמי שבכל זאת מתביישת בהפרשותיה - אפשר למרוח קצת רסק עגבניות למטה ואז אי אפשר לדעת אם זה שלך או שזה בא מהסופר...(מודה שלא ניסיתי)

חופ שיה

New member
לא הגזמת ב- "ה-זמן" לסקס פרוע

לא שיש לי בעיה עם דם , אבל האמן לי, זה ממש לא נחמד להתפלש בדם הזה ולא משנה כמה הוא נקי. בתחושה הפנימית כאשר חודרים אלי במחזור יש פחות חיכוך בגלל רטיבות מוגברת , אבל כשחרמנים, גם זה לא ישפיע על ההנאה. רק שלא הייתי מגזימה ואומרת שזה הזמן האידיאלי לעשות סקס, לדעתי. כמו שהציעו פה : אנאלי אצבעות צעצועים אוראלי לגבר,אוראלי לאשה עם טמפון בפנים. וכן גם חדירה וגינאלית - אפשרות בג'קוזי לאנשים שקצת קשה להם עם הדם, או קונדום. מה גם שזה מאוד תלוי באלו ימים של המחזור האשה נמצאת.

דעתי תמיד טובה על סקס באשר הוא...

אני אישית ממש אין לי בעיה לסקס בזמן מחזור (עם בת זוג קבועה כמובן). אם אני כבר אוהב מישהי זה אומר שאני נמשך אליה בטירוף וזה אומר שאני לא נרתע משום דבר שקשור אליה,כולל קצת דם במחזור. מקלחת קלה לפני הזיון והכל סבבה. אתן גם חרמניות משהו טוב בתקופה הזו. אם לבחורה גם אין סרטים מהמחזור של עצמה (לא מתבאסת מהלכלוך הפוטנציאלי) אז ממש אין בעיה. כבר השארתי סדינים קצת מוכתמים בכל מיני מקומות בעולם ובארץ...(מקווה שלא תקבלי אחד מהם בחופשה שלך עכשיו...
)

eh beh

New member
כל זמן טוב לסקס

גם מחזור, ואם נרתעים מהדם, פשוט צריך להיות קצת יותר יצירתיים

למעלה