מה דעתכם? ניסיון ראשון (בערך) באיור ממוחשב.. כל תגובה תתקבל בברכה
E enbalush New member 8/10/05 #2 מקסים הרקע כהה מידי ומעכיר את הפנים, הייתי מוסיפה גם גוף, כי זה נראה ריאליסטי.
N noamman New member 9/10/05 #3 התוכנית היא אכן להוסיף גם גוף אבל אני טיפה מסתבך עם זה בנתיים... עניין הרקע יישקל. עוד תגובות?
מ מתלהב New member 9/10/05 #5 מתוקונת רק נראה שהמצח והחלק העליון של הראש התחברו למשטח אחיד ושטוח למדי
E enbalush New member 9/10/05 #7 ע"י חוקים אופטיים מה שרחוק כהה יותר ומטושטש יותר ווקטן יותר, פשוט להבהיר את המצח לדעתי.
N noamman New member 9/10/05 #8 וואלה... עכשיו שאני מסתכל על התמונה שלפיה ציירתי אכן היה מקום להכהות את הקצוות. להבהיר את המצח אני לא מעוניין משום שהכתם הכהה מאד אותנטי וגם יצא נחמד לדעתי. מצורפת התמונה עליה ביססתי את הציור.
וואלה... עכשיו שאני מסתכל על התמונה שלפיה ציירתי אכן היה מקום להכהות את הקצוות. להבהיר את המצח אני לא מעוניין משום שהכתם הכהה מאד אותנטי וגם יצא נחמד לדעתי. מצורפת התמונה עליה ביססתי את הציור.
N noamman New member 11/10/05 #11 ../images/Emo9.gif תודה רבה אמשיך לעבוד על האיור ואעלה תמונות בשלב מאוחר יותר. תודה לכולם על התגובות!
../images/Emo9.gif תודה רבה אמשיך לעבוד על האיור ואעלה תמונות בשלב מאוחר יותר. תודה לכולם על התגובות!