מה דעתכם

freshlama

New member
את באמת חושבת

שאנשים מבוגרים לא מסוגלים לשקר. או אנשים עם משפחה. יכול להיות גם שמה שהם מספרים לך הוא סובייקטיבי ולא פרופורציונלי.

ביוב בקראוילות

למי שלא ראה מימיו קראוילה ולא הבין על מה היא מדברת,אז ככה- בכל מקלחת נורמלית הפתח של הביוב נוטה טיפה למטה-כדי שהמים מהמקלחת יזרמו לשם -או שהוא ישר לגמרי ואז צריך להתאמץ קצת יותר ולהשתמש במגב, לעומת זאת בקראוילות הרצפה של פתח הביוב נוטה כלפי מעלה-כך שהמים של המקלחת לא זורמים לשם, וגם עם מגב קשה לעשות את זה ולא כל המים יורדים לבסוף לביוב. כיון שבנאדם ממוצע מתקלח לפחות פעם אחת ביום,ותקחו בחשבון את כל בני המשפחה...התוצאה: הצפה גדולה ומגעילה במקלחת.

iknow

New member
אהבתי את "ושלא היו מזגנים"

לי אין מזגן מאז שנולדתי. את יודעת איך נוצרים סיפורי הזוועה של האימונים ביחידות מובחרות? אנשים ששמעו מחבר שלהם והגזימו כשהם סיפרו לחבר אחר שלהם והחבר האחר הגזים כשהוא סיפר לחבר נוסף. ככה נוצרים המיתוסים שאנשי סיירת מטכ"ל עוברים מסדרי הרבצה עם אלות ושהם סוחבים 120 קילו על הגב לאורך מסלול של 60 ק"מ. כששמעתי את השטויות האלו מיהרתי להתווכח (במקרה יש לי 2 חברים שהיו ביחידות כאלו בצבא והם אכן עברו הרבה דברים קשים אבל לא קשים כמו שרבים מספרים) ,להפתעתי, אנשים הגנו בחירוף נפש ממש על העובדה ש"אנשים ביחידות מובחרות עוברים מסדרי הרבצה" (אפילו קיים סיכוי שאיזה ליצן יכתוב פה הודעת תגובה על כך שהם "כן עוברים מסדרי הרבצה" וכד'). זה ממש לא מובן לי העניין הזה אבל זה יכול לתת לנו אינדיקציה לא רעה בקשר להגזמות שאת מתארת כאן, וזאת בלי לציין (נו, בכל זאת ציינתי) את העובדה שההגזמות שלך מתיישרות עם הדעה הפוליטית שלך ולא שחס וחלילה התאמת את הדעות הפוליטיות שלך לפי העובדות.

?

טוב תשמע,אפילו אצלנו בחדרים של הפנימייה יש מזגנים,וחוצמזה אם היה להם מזגן בבית ועכשיו אין להם-אז איפה בדיק הפיצוי פה? אני לא יודעת איך אתה מגדיר את המילה פיצוי,אבל הפיצויים אמורים להיות בנוסף לציוד הנוכחי ולא על חשבונו.

iknow

New member
האם שמת או לא שמת לב

לנקודה המרכזית בהודעה שלי?

לא!

היה מספיק לי לקרוא את הכותרת כדי להתעצבן עליך! מצטערת לומר לך אבל הכותרת שלך הצליחה להעלות לי ת'פיוזים למוח-את שאר ההודעה לא טרחתי אפילו לפתוח.

סלוניק

New member
זה אומר שלא תאמינו לי יותר

כשאני אספר לכם על התנאים שהיו לי בעיר האוהלים?

iknow

New member
ברור. הרי ברור שאני לא "אלך לראות

בעצמי" אז מה הטעם בהזמנה הזאת?

freshlama

New member
כי זה לא פרקטי.

אם הייתי אומר לך לבוא לראות את ההפגנות על הגדר, היית באה?

freshlama

New member
ולמה?

נראה לך שפרקטי שילד בן 14 יבוא מחיפה עד לקראוילות בניצן בכוחות עצמו כדי לראות משהו. ואם אני אגיד לך שכל יום שישי יש בכפ"ת חייזרים, היתת באה במיוחד רק כדי לראות?

תתפלא אבל הגיעו

לא כדי לראות כדי לעזור. אחלה השוואה, אני מבינה שבשבילך מפוני הגוש מקבילים חייזרים?

freshlama

New member
אז את מבינה לא נכון

אני משווה אירוע לאירוע, ולא את התוכן שלו. אם הייתה רעידת אדמה בצפת, והיו מלא הרוגים ופצועים והומלסים, היית באה לראות? ואל תדברי איתי על לבוא לעזור, על איך אחרים עשו. את בתור בנאדם בין 14 ללא שום גוף קרוב אלייך שבא איתך, היית הולכת לעזור ?

freshlama

New member
מצב היפוטטתי

את לא מעורבת בשום גוף שכזה. ככה זה. היית מגיעה לשם לבד, בכוחות עצמך, ללא שום תמיכה?

מצטערת

אני לא מאמינה בדיברוים בלי עשיה- לכן, אם הייתי בת 114 בלי מעורבות בגוף כזה לא הייתי סתם אומרת דברים ולא הייתי מתווכחת על נושאים שאני לא מבינה בהם.

freshlama

New member
מאיפה הסקת שאני לא מעורב?

קודם כל, אם היית בת 114 לא היית זזה לשום מקום. דבר שני, מאיפה לך שאני לא מעורב? והאם מישהו שלא פעיל בארגון\אגודה שנוקטת עמדה, אינו יכול לפעול והוא אינו מבין? ואם אני אגיד לך שאת מתנשאת- זה מכל הלב.

אם הייתי בת 114....

אם היית מסתכל שורה מתחת היית רואה שתיקנתי אבל לא משנה... אני טענתי שאתה לא מעורב? אני אמרתי שאם אני הייתי בת 14 ולא מעורבת לא הייתי מדברת-זה הכל. כל אחד והדעה שלו וכל אחד ההיבטים שלו. לא קבעתי שאתה לא מעורב ואני לא אקבע כי אין לי מושג ואני לא מכירה אותך. תגיד לי שאני מתנשאת-אז תגיד-כמו שאני לא מכירה אותך אתה לא מכיר אותי. יכול להיות שבהודעה הקודמת שלי היתה נימת התנשאות-מצטערת זאת לא היתה הכוונה

למעלה