מה דעתכם...

Nagini Potter

New member
אוקיי, כדי שיהיה ברור ומובן לאומה..

מה זאת אומרת משחק תפקידים?!?!?!?!?!?!?!??!?! זהו. הוצאתי את זה. *נאנחת בהקלה*. אני יודעת מה זה אומר ´משחק תפקידים´ אבל באופן מעשי מה זה אומר?!?! Nagini Potter

טא טאמ טאמאטא טאן

יוצרים דמות (תכונות, מראה, הסטוריה בלה בלה) ו....משחקים אותה, בעיקרון.....די דומה לפאנפיק (במקרה הזה, פאנפיק מוזר מאאאד), כשחושבים על זה... והדרך הכי טובה להבין היא...בעיקרון, לקרא את ההודעות (המוזרות להחריד ששבע שמיניות מהן נכתבו בשעת לילה מאאאד מאוחרת או לחליפין-חמש וחצי בבוקר ::חיוך אשם::) -ליאת- ציירתי את קרולי והוא יצא נורא חמוד...::גאה בעצמה::::מרגישה מוזרה::

Nagini Potter

New member
אוקיי... אנחנו מתקדמים... עכשיו....

איך אני עושה את זה?!?!?! Nagini Potter

איך את נכנסת להודעות?!

קודם כל-את לוחצת על שם הפורום שאת רוצה להיכנס אליו...מחכה שזה יטען...רואה את רשימת ההודעות...בוחרת הודעה שאת רוצה להיכנס אליה או בוחרת עמוד כלשהו (העמודים ממוספרים למעלה) ונכנסת.....אההה....מובן...? -ליאת-

נעמה ע.

New member
בעיקרון...

*מסתכלת לצדדים* הממ... אני מודה באשמה: אף פעם בחיים שלי לא השתתפתי בכזה דבר! אבל אמרו לי שזה ממש נחמד, אז כתבתי את ההודעה הזאת, בתקווה שאנשים ישתפו פעולה ואז אני כבר אבין... תוך כדי... עלוב ביותר, מה?

הנה קטע נחמד לכל מי שחושב שזה...

רעיון טוב מי שאוהב הרפתקאות או בכלל שחקו D&D משחק מדהים והכל מתרחש בדמיון שלך אתה נהנה יותר ככל שיש לך יותר דמיון ושהDM עם דמיון לעוד פרטים פשוט תשאלו דורותי

Nagini Potter

New member
אוקיי. יפה. איך יוצרים דמות?

כאילו, אני יודעת מה לכתוב והכל, אבל איפה לכתוב את זה? וכמה הודעות מתחת מישהיא כתבה לי איך נכנסים להודעה. היא סיפרה לי כל מה שאני יודעת (איך לראות את הכותרת של ההודעה) ואז איך שהגעת לשאלה שלי אמרת ´ונכנסים´. יופי. נכנסים. איך נכנסים?! במקום לספר לי את כל הדרך עד להודעה, היית צריכה פשוט להגיד לי ללחוץ על הכותרת של ההודעה והייתי מבינה יופי. אני אמנם אטומה, אבל לא כל כך אטומה! טוב, אניוואי, אל תגיבו על זה, תגיבו על השאלה איך יוצרים דמות Nagini Potter

או...

בהודעה מיוחדת בשביל דברים כאלה..."פרטי דמויות" שם אפשר גם לקרא את הפרטים של הדמויותץ האחרות...אני עובדת על זה שאני אוכל לכתוב בקצרה על הדמויות באזור של המיילים, אבל זה לא הולך כרגע....... יש 2 הודעות של פרטי דמויות-הודעה אחת, נראה לי, נמצאת גם בעמוד הראשון...ההודעה השניה נמצאת בעמוד 3 או 4.... -ליאת-

חחח

יש רגעים נורמליים...=אהמ= החלטתי לנסות לפתוח הודעות שפויות יותר, אבל לא משתפים פעולה....::חיוך סלחני:: -ליאת-

Mentos

New member
אני יודע שליאת היתה אמורה

לכתוב את זה... *מסתכל לצדדים* יש פורום RPG של הארי פוטר ועכשיו גם בכתובת חדשה! HPRPG.KEF.LI

אוווו...! ::שמחה ומאושרת::

מי עשה את הקיצור? אתה? ::עדיין שמחה ומאושרת:: -ליאת-

Mentos

New member
כן, ולמה את לא באס"ק

-סליחה ענבל- -=MentoS=- (שאוכל מנטוס קולצ´וס)

כן חביבתי

D&D = מבוכים ודרקונים דנג´נס אנד דרקונס.... יאיא אחלה משחק קשה להחריד דורותי בן אני בןבן אני בן כולם לדעת בן רק בן בן

למעלה