מה דעתכם?

• פותח הנושא Roky
  • פורסם בתאריך

Roky

New member
מה דעתכם?

אני עורך סקר בנושא רוק , מה דעתכם על creed?

red hot

New member
creed = גועל נפש

לסולן שלהם יש קול מגעיל והם לא יודעים לנגן.

בןלי

New member
אחלה

אחלה להקה שבעולם בעיקר במלודיות ובשירים השקטים יותר. גם השירים היותר כבדים עוברים טוב. לא במקרה הם כ"כ מצליחים בארה"ב.

הם חרא להקה..........

הם גרועים יש להם שירים בלי מטרה ובלי שמץ של רוק אמיתי והסולן שלהם גרוע במיוחד הוא חקיין של אדי וודר הענק ובקשר לזה שלא במקרה הם מצליחים בארה"ב גם בריטני אז מה

אולי...

הוא רוצה להקות שמפתחות את הסאונד שלהן ולא מנסות לחקות להקה מצליחה אחרת....

ed547

New member
אוקיי אני לא מעריץ של קריד אבל..

מה זה השטויות האלה של יש להם שירים בלי מטרה?? שמעת דיסק שלהם והחלטת לפי זה?? במקרה סקוט סטפ הסולן כותב בדרך כלל על הילדות הנוצרית שלו ועל איך שהוא רצה להפסיק להאמין באלוהים ומאבקים אישיים שלו בחיים. כתיבה סגנון טורניקט כזאת אבל הם לא להקה קתולית וגם להם יש שירים מחאתיים על החברה פשוט בסגנון שונה משל פארל ג´אם. יש להם סאונד יותר כבד מלפארל גאם והם בהחלט גראנג. הסולן באמת מחקה לפעמים את אדי ודר שזה ממש מעצבן אבל זה מכבוד אליו. אחרי הכל פארל גאם השפיעו עליהם הרבה.. סך הכל הם להקת גראנג נחמדה אבל אולי בגלל שירים שלהם שנטחנים כמו higher זה גורם לאנשים לזלזל בהם הרבה. הם לא שולטים במה שהרדיו משמיע.. הבאסיסט לשעבר שלהם די שמוק הוא ירד הרבה על אדי ודר ואמר שהוא היה מת לכתוב כמו סקוט סטאפ ואפילו הביא מכה מתחת לחגורה ואמר שפארל גאם הוציאו אחרי בינאיורל את כל הדיסקים האלה של ההופעות באירופה כדי לקבל כסף מהמעריצים שלהם דבר שלא נכון בכלל. נראה לי שזאת אחת מהסיבות שהם העיפו אותו..

נושיק

New member
חיקוי

creed היא להקה בסגנון גראנז´ סיאטל, שתמציתה היא בעצם חיקוי של הסאונד (מבחינת מרכיבים כמו הרמוניות ועבודה קולית) והחומרים של Perl jam המצויינים, alice in chains (מבחינת סאונד הגיטרות)ועוד רבים וטובים. הבעייה היא כזו: הם לא מצליחים לכתוב טוב, והם לא לוקחים את עצמם מספיק ברצינות לשום כיוון, ובגלל זה כולנו יודעים איך הם נשמעים. חוץ מזנ יש להם שם גרוע.

חקיינים!!!

מה הם מרגישים פרל ג´אם???? הצחיקו אותי אלה.. אבל שמעתי שיר אחד שלהם higher דווקא אהבתי..

למעלה