מה דעתכם?

InfeCtedShesek

New member
מה דעתכם?

ב-MOOMA הגדירו את הז'אנר של אביתר כרוק, דאנס ואלקטרוני. את חושבים שאלו הז'אנרים שאליהם הוא נכנס? אולי יש עוד? דברו אלי.

evib

New member
גם אני חושבת

שיש ז'אנר מיוחד ומדהים שקוראים לו "אביתר בנאי"... הוא ממש לא דומה לכלום וטוב שכך

xdye1

New member
הם די צודקים..

חוץ מהדאנס נראה לי. אין ספק שהוא רוקיסט קטן, במיוחד באלבומו האחרון. וכולנו ראינו שהוא מסוגל לעשות אלקטרוניקה משובחת בשיר טיול.

0mroosh

New member
לא!!!!!!

אני מוחה כנגד זה בתוקף. למרות שאני אוהב את "אביתר בנאי" כמו שאני אוהב את עצמי,שום דבר לא משתווה ל"שיר טיול"! פשוט כלום.

evib

New member
חבר'ה...

אני לא מרשה לתת ככה ציונים לאלבומים של אביתר- הם כולם מדהימים באותה מידה וכולם הכי מדהימים בארץ!!!

0mroosh

New member
עדי! אפשר.

כולם מדהימים, זה ברור! אבל "שיר טיול" גאוני מהכל!

evib

New member
אם הכל ברור

אז תשתעשעו לכם... העיקר שאתם יודעים שכולם מדהימים... אבל תרשו לי אישית לא להביע דעה...

NAstyBOY1

New member
שיר טיול מעולה

גם לדעתי
אבל אני פשוט אוהב יותר את "אביתר בנאי".... מהרבה סיבות שלאו דווקא קשורות לאלבום עצמו, אלא גם למקרים בחיי בהם הוא ליווה אותי. אחרי הכל, זה סתם עניין של טעם

orbiti

New member
להיפך, רק על זה אפשר להתווכח

איך בדיוק אפשר להתווכח על עובדות?

NAstyBOY1

New member
על עובדות אי אפשר להתווכח

על דיעות אפשר, והרבה. גם המהות של דיונים בכל מיני מסגרות היא וויכוחים.לא מזמן נתקלתי באיזה פורום בדיון שעוסק בנושא: "קיים בן אדם שהוא חולה סופני שנותר לו חודשים ספורים לחיות, אך הוא לא מודע להיותו כזה. האם לספר לו או להסתיר זאת ממנו?" השאלה הזאת גררה אחריה וויכוחים ארוכים וממושכים בהם כל אחד הציג ונימק את הדיעה שלו. הנקודה שלי היא, בקיצור, שאנשים מתווכחים על דיעות בעיקר.כמו שאמרת, על עובדות אין טעם להתווכח כי הן פשוט עובדות מוגמרות ועל טעם למען האמת גם אפשר להתווכח, פשוט אין טעם כי לכל אחד יש את הטעם שלו.
בקיצור, האלבום "אביתר בנאי" שולט

orbiti

New member
מה ההבדל בין דיעות לטעם?

שניהם עניין של אינטואיציה באותה מידה. אני חושב שזה בסה"כ נובע מפחד מוויכוחים - אנשים מפחדים לעמוד מאחורי הדיעה שלהם בנושאים בהם אין להם מה להגיד, ומתחמקים בעזרת הביטוי הנדוש ההוא. לא שאני חושב שדיון כזה ישכנע אנשים לשנות את הטעם שלהם, אבל זאת לא המטרה של דיון בפורום, בדיוק כפי שברוב הדיונים על פוליטיקה או מוסר רוב האנשים לא משנים את הדיעה שלהם, ולרוב נשארים עם האינטואיציה המקורית שלהם - המטרה היא ללמוד ולשמוע דיעות שונות. בלי להעליב, אני שלא חושב המציאו את הפורומים בשביל שרשורים שרובם הגדול סקרי דעת ושרשורי היכרות קהל כפי שקורה בפורום הזה ובפורומים אחרים. בשביל קבוצות תמיכה יש לי את המתנ"ס המקומי, תודה.

נועינה

New member
אביתר זה...

אביתר זה ז'אנר. זה לא מוגדר , זה מוזר ומשונה. וזה טוב!

למעלה