מה דעתכם?

arielle2

New member
מה דעתכם?

מצאתי מוכר באיביי יושב בארה"ב, הפאזלים נמצאים בקייב, אוקראינה. יש לו מבחר של כ-180 פאזלים למכירה חלקם נראים מדהים. מה דעתכם על הפאזל הזה. מחיר $25.99 ומשלוח לארץ $13.50 כדאי?

solitaryshell

New member
מדהים../images/Emo45.gif

ובהתחשב שמודבר ב 3000 חלקים המחיר סביר בהחלט.

arielle2

New member
מאד מיוחד בעיני אבל אני מתלבטת

אין לי מושג מי יצרן הפאזל ומה האיכות שלו. גם המוכר הוא חדש ויש לו בינתיים פידבק חיובי אחד. ראית את שאר הפאזלים שלו? עוד דוגמה

solitaryshell

New member
יש לו מספר פאזלים יפים

אני לא כל כך מבינה בקנייה באיביי. עדיין לא קניתי משם כלום, ולכן אני לא יודעת כמה גדול הסיכון, אבל נראה לי שהייתי לוקחת אותו בשביל פאזל כזה (הליידי בשמלה סגולה). אני אשמח לדעת אם קנית אותו ואיך יצא...

Puzzluna

New member
איזה פאזל מהמם!!!!!! ../images/Emo99.gif

הייתי מאוד רוצה כזה.... למה לא עושים כאלה יותר???

arielle2

New member
כן עושים

בתחילת השרשור סיפרתי שמצאתי מוכר באיביי.. הפאזלים האלה הם חדשים וניתן לקנות אותם. אני פשוט לא יודעת מי היצרן ומה האיכות. ושאלתי מה דעתכם האם כדי לקחת סיכון?

יצרן של הפאזל

התמונה של האישה בשמלה הסגולה אכן מדהימה ואני הייתי קונה את הפאזל ללא היסוס על סמך התמונה בלבד. בינתיים עשיתי חיפוש באינטרנט כדי למצוא את שם היצרן. אז גיליתי שיש חברה בשם Castorland, חברה פולנית. אני מצרפת לך כאן קישורית לאתר הבית של החברה. מקוה שזה עוזר לך. בהצלחה!

arielle2

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

איך הגעת אליהם? לא ראיתי בתיאור שלו את השם Castorland. בכל זאת אין שם מחירים. המחיר נראה לי סביר בהשוואה למחירים בארץ, כך שנראה לי שאני אסתדר עם זה.

יש לי שיטה מיוחדת

לאיתור באינטרנט
. בעבודה אומרים שאני אלופת ה"חיפושים"

Miss CBR

New member
חבל"ז ../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif

אני הייתי הולכת על זה....( ולוקחת בחשבון מקדם ביעוס ).

Daniela R

New member
וואי הוא ממש יפה!

התמונה מדהימה בעיני וראיתי שהביאו לך קישור לאתר החברה.. תתרשמי קצת ואם את לא מוצאת משהו חריג הייתי קונה אותו!

Kניבל

New member
לא נשמע אמין

חג שמייח לך אריאלה לא הייתי רוכש ממנו לא זול שתי כתובות גם קייב וגם ארה"ב לא מוצא חן בעיני מבחר כזה גדול שהוא מציג חייב להיות מאיזו שהיא חנות. אני ממליץ לך בחום להתאפק קצת (יודע כמה זה קשה)עד שיתקבלו יותר פידבקים לאותו מוכר כרגע יש כבר2 יש לי פאזל מיניאטורי להחלפה (שם אותו בגלריה) אם תרצי אשמח להחליף איתך

arielle2

New member
חג שמל גם לך Kניבל

אני בטוחה שזאת חנות או מפיץ של פאזלים ואין לי בעייה עם זה. למה נראה לך מחיר יקר? כמעט $40 שזה 180 ש"ח לפאזל 3000 זה חצי מחיר מהארץ. אף פעם לא היה לי פאזל מיניאטורי, האם זה אומר חתיכות קטנות מהמקובל? את גאודי אני מאד אוהבת ואין לי פאזל שלו. איזה פאזל היית רוצה במקומו? אתה יכול גם להסתכל בגלריה שלי אם כי לא רב הפאזלים שם לא להחלפה או למכירה. מחכה לתשובתך. אריאלה

Kניבל

New member
אכן חלקים קטנים מהמקובל

מאוד קטנים התחלתי עם המסגרת מיינתי לפי צבעים וככה זה שכב חודשיים לא התקדמתי בסוף נשברתי הכנסתי חזרה לקופסה ראיתי את הגלריה להחלפות לא משהו שתפס חזק פה __________________________ אישית אני לא ממליץ לך על הפאזל הזה (לא רוצה שתשנאי אותי על זה) צוחק __________________________________ בקשר למחיר באיביי אני חושב שזו טעות לעשות השואה למחירים בארץ אני משווה בד"כ למחירים של אותו מוצר המוצעים לרוב באתר ולא בארץ...אמרתי כבר לא בארץ? ___________________________________ גם אני אוהב גאודי מאוד הנה אחד שלו

למעלה