מה דעתכם?

nprunv

New member
מה דעתכם?

אני והחברה נמצאים ביחד כ 10 חודשים. אני עובד כל היום וחוזר מאו7חר ועייף. לא פעם ולא פעמיים רבנו ונפרדנו(מיוזמתה) לימים בודדים וחזרנו כשעל הרקע הנושא: "אתה לא מפנק אותי","אני לא שמחה",רע לי. אני לעומת זאת מרגיש כמו תחת משטר שבזמן המעט שיש לי איתה אני מנסה להעניק ותת לא רק ברמה החומרית אבל רבותיי--------אני עייף,קשה לי עם הבלאגן. אני אוהב אותה היא אותי(למרות שלהאחרונה הצהירה כי מתחילה לאבד עניין). הבעיה העיקרית:רבנו ביום האהבה(העבירה ביקורת על התנהלות העינינים),מרוב עצבים קיללתי אותה-אני יודע שלא הייתי צריך לעשות זאת אבל הגיעו מים עד נפש ולא יכלתי לצבור בפנים). התנצלתי,התקשרתי והתנצלתי-הבחורה עקשנית ולא רוצה לדבר איתי מכיוון שנפגעה ומעולם לא קיללו אותה. הפרש השנים ביננו הוא 4 שנים היא בת 21. מה דעתכם?

סוף סוף הנושא מנקודת המבט הגברית

בדרך כלל קוראים הודעות של "נשים זנוחות". ודעתי היא שעם כזה פער ביניכם וכזו מריבה שהביאה אותך לאלימות מילולית, כדאי לחשוב אם אתם מתאימים. זה לא שאתם אחרי כמה שנות נישואים ועם ילדים. אז עושים הכל כדי לתקן ולשפץ. אבל למה לכם את הבלגן הזה? אולי אתם לא מתאימים?

nprunv

New member
יכול להיות אבל

את יודעת....יכול להיות שאת צודקת הנקודה היא שיש המון נושאים משותפים לשיחה יש כימיה. לי נראה שהאשם העיקרי הוא אני....לא ידעתי להציב עמדה או החלטיות מסויימת לאורך הקשר והייתי די נשלט(יכול להיות שהעדפתי "לזרום" ולהבליג עד שהדבר "התפרץ בצורת העצבים הנקודתית הזאת". שלא תתבלבלי אני לא מקלל אותה כל היום והלילה----אני חושב שהיא מפונקת יותר מידי. בקיצור אני מבלבל את השכל כי אני אוהב אותה.

קיבלת כאן מגוון של תגובות

החל מ"בוא אליה עם זר פרחים" וכלה ב"זרוק אותה לכל הרוחות". אבל רק אתה יכול לדעת מה מתאים לך, לכם. מכמה שורות שכתבת אנחנו לא יכולים להכיר אתכם ואת מערכת היחסים שלכם. אז קיבלת כיווני מחשבה, ההמשך כולו שלך...

seeyou

New member
דעתי האישית-כול אחד לדרכו החדשה.

סיפור "אהבה" לא הולך ביחד עם טענות קשות כפי שציינת. חבל על זמנכם. מכול הסיפור מאוד רצוי לך ללמוד לא לפגוע ברגשות של אדם אחר פי כמה בבת זוג(מרוב עצבים קיללתי אותה)...סליחה זה לא עוזר ולא מרפא. בהצלחה יוסי

אם אתה אוהב אותה

כמו שאתה מתאר בוא אליה עם זר פרחים תתנצל ותגיד לה שאתה מותש מ"לפנק" אותה והאהבה היא החשובה

אני אומר לך את דעתי

אם אינך יכול לשלוט בפיך, בשעת כעס, אולי אינך יכול לשלוט ברצונותיך כאשר אתם ביחד, כלומר שאתה מעדיף לנהל את חייך והיא תהיה לצידך? גם לי יהיה קשה מאוד לסלוח, אם מקללים אותי, זה מתחיל פעם אחת, וזה עלול להמשיך עוד ועוד. שים לב עד כמה אתה מרוכז בעצמך? האם אתה נח לפני שאתה רואה אותה? האם אתם מבלים עד שעות מאוחרות ואינך מספיק לישון כמו שצריך ולקום כמו בן אדם ביום עבודה? ואולי אתם בכלל לא מתאימים?

ענתי 10

New member
כמו שורדה רזיאל הייתה אומרת...

תזררררררררוק אותה!!!!!! נו באמת! "רע לה?" "לא טוב לה"? היא לא שמחה? אז מה בדיוק היא עושה איתך? שתלך לחפש מישהו שינדנד לה בטלפון כל חצי שעה, ויביא לה מתנות פעמיים ביום, ויקרא לה בשמות בסגנון "קוקי" ו"מאמי" ו"מושמוש" עד שהיא תרצה להקיא. ועכשיו ברצינות - הבחורה לא יודעת להעריך אותך = היא לא אוהבת אותך (ושלא תספר אחרת). ממה שסיפרת מצטיירת לי בחורה אגואיסטית וילדותית. ואתה לא צריך לסבול אותה ולחפש את הבעיה אצלך. אז ההמלצה שלי - תגיד לה שלום ולא להתראות.

polegra

New member
אני אגיב קצת שונה מהרוב...

אתה אוהב אותה והיא אותך? זה נפלא זה נותן לכם את הדבר הראשון החשוב במערכת יחסים. אבל חוץ מהאהבה וכמה נושאי שיחה משותפים יש עוד הרבה דברים בזוגיות. קודם כל אין שולט ונשלט.....אתה לא יכול תמיד להכנע לרצונותיה ולא היא לשלך אחרת זה יגיע למצב של משחקי כוח ושליטה וחבל...גם באם לא תשימו לב התת מודע שלכם כן. אתם צריכים לשבת ולדבר על כל הבעיות ....לא לריב...לדבר אפשר אפילו בבית קפה או בפארק...מקום נייטרלי..רצוי רגוע ורומנטי להכניס למוד של אהבה ואכפתיות ושכל אחד יפרוק את אשר על ליבו...הצד השני צריך לשמוע בלי להגיב בלי לקטוע ובלי לריב ואז לבדוק מה הוא יכול לשנות. לא להבטיח הבטחות שאי אפשר לקיים ולהצהיר הצהרות בשמיים...אבל יחד צעד צעד להגיע להבנה של כיצד אתם רוצים שהזוגיות שלכם תראה. אתה יכול למשל להשקיע יותר בסופי שבוע שהם אינם ימי עבודה..היא יכולה להבין אותך יותר באמצע השבוע ודווקא לפנק אותך... אבל באם לא תדברו ורק תריבו תגיעו כל פעם לאותה נקודה שפולטים דברים פוגעים ונפרדים ואם לא תצליחו לדבר וללבן את הדברים..אז למרות כל האהבה והמשיכה וואטאבר...כנראה שלחיות יחד אתם לא תהיו מסוגלים טלי

nprunv

New member
אתם בסדר

רבותי תודה רבה על הקוים למחשבה. אני מקווה שאוכל לישם אותם מכיוון שכרגע זהו היום השביעי שאנו לא ביחד. אין טלפון ממנה רק אני מתקשר(כרגע רע לי מאוד בלי לדבר איתה לפחות פעם אחת ולראות שהכל בסדר). יצא לי לראות אותה פעם אחת אבל היא היתה קרה. לא יודע אולי הזמן יעשה את שלו.

למעלה