מה דעתכם?

dori123

New member
מה דעתכם?

אני נשואה כמעט 10 שנים ואמא לשני ילדים מקסימים.לאחרונה מצאתי את עצמי מפנטזת וחושבת רבות על גבר אחר.נורמלי? האם זה מעיד על תחילת הסוף? אני מרגישה רע עם הסיפור ולמרות שלא קרה ביננו דבר התחושה שלי היא של בגידה. מה דעתכם?

seeyou

New member
גבר .נורמלי?

טוענים יודעי דבר שאלוהים נתן לאישה -את הגבר -ואת הכושר לפנטז בתנאי ששני התכונות לא יהיו בו זמנית באדם אחד. לפנטז? זה טוב וזה בריא... אחרי 10 שנות של אכילת קוויאר אפשרלפנטז לאכול קצת מאמאליגה... גבר אחר? אני לא מטיף,אבל זה פיתרון אפשרי, מקובל בהרבה משפחות, למרות שזה מוביל במוקדם או במאוחר לפירוק המסגרת. (ולרוב הילדים סובלים יותר) גבר "נורמאלי", שיענה לכול הדרישות והחלומות של כול אישה לא קיים. אם הוא "גבר" הוא לא יכול להיות נורמאלי. ואם הוא נורמאלי הוא כבר לא גבר. ואם במקרה מצאת את שני התכונות,באדם אחד, הוא כבר שייך לאחרת-אולי של החברה הטובה. הדשא אצל השכן לא ירוק יותר-הוא רק מטופח יותר. keep smiling יוסי

dori123

New member
לראשונה מזה מספר ימים

מישהו הצליח להעלות חיוך על שפתי. אהבתי מאוד את התגובה. תודה!

לפנטז זה

נורמאלי בהחלט. ובכלל טוב שאי אפשר לצלם מחשבות. פנטזי כאוות נפשך מותק...... ותני לעצמך חופש מחשבה...... מה כבר יכול להיות?

seeyou

New member
אני חושב שגבי מתכוונת שמותר לך

לפנטז אך לא להגשים את הפאנטזיה! ישנה דיאטה חדשה ...מותר לאכול כול דבר ובכול כמות שרוצים בתנאי שלא......בולעים.

למעלה