מה דעתכם?

shirley84

New member
מה דעתכם?

יש לי אקס שיצאתי איתו חודש, נפרדנו באוגוסט. הוא נפרד ממני כי הוא חושב שאני לא "האחת" שלו. הסכמתי איתו ואני יודעת גם שהוא לא "האחד" שלי. למעשה, אין לנו שומדבר במשותף מלבד העניין ששנינו מאד נהנים מהמגע המיני שהיה לנו. בהתחלה משום מה קצת כעסתי עליו כי נפגעתי איפשהו וביקשתי לנתק כל קשר איתו, אבל אח"כ ביקשתי ממנו סליחה לרגש ראש השנה ויום כיפור ושבנו להיות ידידים (וירטואלים). באינטרנט הצלחנו לדבר על כל מיני נושאים והיה נעים שמאחורינו כל הזמן מהדהד הנושא המיני. בסופ"ש באתי לבקר אותו, שכבנו והיה נעים. דיברנו גם על הא ודא והיה נחמד ואפילו הכרתי את ההורים שלו טיפה. בכל פעם שהיה לי נעים כל כך רציתי להגיד לו שאני אוהבת, אבל לא יכולתי, כי ידעתי שאנחנו לא נחזור ואני גם לא בטוחה שזה מה שאני רוצה (בגלל שאין לנו כלום במשותף, מלבד דבר אחד). ובכל זאת... כ"כ נח ונעים איתו ואחרי הביקור חזרתי עם ממש הרגשה טובה. מה עושים?

ענתי 10

New member
זורמים!

כל עוד אין לך מישהו רציני סקס מזדמן וטוב זה דבר הכי נפלא שיכולתי לאחל לעצמי. אבל לא לערב שום רגש. לא לצפות להתפתחויות רומנטיות, בטח לא להגיד לו שאת אוהבת (הם לא אוהבים את זה).

alophind

New member
זה מה שנקרא יזיזים...

או ידיזים בשפה יותר עדינה... אין שום רע , רק כמובן להקפיד על אמצעי מניעה נאותים , וקחי בחשבון דבר אחד חשוב , אין לו שום מחוייבות כלפייך , תכניסי את זה טוב טוב לראש... יום אחד הוא יכול פשוט להחליט שלא בא לו ואת עלולה להפגע מזה... או יותר גרוע (בשבילך , לא בשבילו... ) יכולות להיות לו עוד כמה יזיזות... קיצקץ... תתארגני בהתאם... תהני מה

יש לי תחושה מהכתוב שאת כותבת דבר

אחד ומרגישה דבר אחר. אם באמת את נהנית מקשר סתמי, נעים וללא כל מחוייבות, אז יופי. אבל יש לי תחושה שאת שואפת ליותר. "רציתי להגיד לו שאני אוהבת, אבל לא יכולתי". זה כבר פעמון אזעקה שאת הולכת להיפגע...

למעלה