מה דעתכם,

zoeid

New member
מה דעתכם,

האם הסידרה הייתה פחות מרשימה ומיוחדת, האם עדיין הייתם מתלהבים ממנה, וצופים בה, ללא הפסקול המיוחד? הצילום המעניין? לדעתי הצילום והמוזיקה הם חמישים אחוז מהסידרה, למרות התסריט והעלילה המעולים, זה מוסיף המון לסידרה. יש כאלו שלא צופים בסידרה, בדיוק בגלל זה. (הצילום והפסקול המיוחדים). זה עניין של טעם, מה דעתכם?

אני לא יודעת אם אני שם בגלל המוזיקה

כאילו ברור שהיא מוסיפה אבל לא היא מה שגורם לי להתמכר לסדרה . מבחינתי אלה גם אוסף מופלא של שחקנים ביחד, עם עלילה מקסימה. ברור שהצילום המיוחד עוזר ומוסיף , אבל אני חושבת שהסדרה מיוחדת בגלל הכל ביחד ולא בגלל פרט כזה או אחר ..

תלתלית

New member
אני בגלל הכול

אבל הכי בגלל יואל. הוא שבה את ליבי מהרגעים הראשונים של העונה הראשונה. אני תמיד מרגישה שאני חייבת לראות מה שלומו...

טוהר88

New member
אני בטוחה שהתמכרתי לסידרה בגלל

הצילום המיוחד זה פשוט כ"כ מוסיף לסידרה, נכון שהתסריט והבימוי והשחקנים וכל הצוות גם עושה עבודה נפלאה אבל חלק נכבד מכך הוא הצילום הוא מוסיף רגש הוא מוסיף למה שהשחקנים רוצים להעביר לנו, גם הפסקול משדר לנו מה שהחשקנים רוצים להעביר, בקיצור הפסקול והצילום הם לפחות חמישים אחוז ממה שעושה את הסידרה הזאת כ"כ מיוחדת... ד"א שהייתי יותר קטנה בעונה הראשונה או השנייה אני ממש לא אהבתי לראות את הסידרה הזאת רק בגלל הצילום - זה היה ניראה לי כ"כ אמיתי אני זוכרת שחשבתי לעצמי - למה הם מצלמים את זה כמו במצלמת וידאו ביתית זאת לא אמורה להיות סידרה בטלוויזיה?... רק אחרי שגדלתי קצת הבנתי שזה מה שעושה א הסידרה הזאת - ולדעתי אחד הדברים שעושים את העונה הראשונה לטובה ביותר הוא זה שהצילום בו הוא הכי אמיתי לעומת העונה הנוכחית שהוא קצת יותר טלווזיוני ...

qt1

New member
לא נראה לי שפחות מרשימה/מיוחדת

ללא הפס קול, אם כי זה מוסיף ה-מוןןןןןןןןןןןןן! גם הצילום , קלוז אפ וכאלה גם מוסיפים סוף הדרך. העלילה לדעתי קרובה לאללה למה שקורה בחיים וזה מה שתפס אותי בסדרה , ככה החיים , לא מתיימרים להיות מה שאנחנו לא , וכל המסביב רק מוסיף והמון...
אחלה שאלה

zoeid

New member
מקפיצה כי קיבלתי הארה,

שמתם לב שיש יותר ויותר בקשות ושאלות לגבי השירים שהופיעו בסידרה? כנראה שכן, המוזיקה בהחלט מוסיפה המון והיא חמישים אחוז מהסדרה, היא מלווה ברקע כחלק בלתי נפרד, ולא סתם מוזיקה, אלא מוזיקה טובה שיש בה הרבה עניין עבור הצופים, כנראה שהיא לא סתם ''רקע'' אם הם באים לשאול ולהתעניין.

למעלה