שאולי יום אחד נעשה פה צ`אט? כן, אני יודעת, זה פורום ולא צ`אט, אבל אולי נקבע שעה מסויימת בתאריך מסוים שבו כולנו נתכנס בפורום ונכתוב מכתבים חופשי ונהפוך אותו פעם לצ`אט? כתבו לי למטה תגובות (אין לי כתובת E-MAIL מדויקת).
זה יהיה מאוד מקורי אם ננסה להפוך פורום לצ`אט. ממש מקורי. זה יהיה גאוניות אם משהו שהמחשב ייעד אותו להיות דואר מכתבים יהפך לחדר שיחות. אם נשתמש בצ`אט אמיתי זה יאבד מהמקוריות של הניסוי.
שצריך לנטוש את הרעיון. להיפך. מחקרים מדעיים הוכיחו שהמוח יכול להשתנות. בן-אדם שלא מתעסק בכל דבר שנראה לו קצת מסובך בסוף המוח שלו מתנוון והוא מאבד הרבה נקודות IQ. בן-אדם שרץ לכל עניין מסובך שהוא מציץ בו בסוף הIQ שלו יכול לגדול באיזה 15-30 נקודות! ולכן אני ממליצה לכם לעשות מהפורום הזה צ`אט. זה טוב לIQ.
תני לי לגלות לך שיש פורום שנקרא צ`אט והוא לא ממש רחוק מכאן. הרעיון נשמע לי רע כי זה עניין של התאמה יש סיבה שמבקשים לא לכתוב הודעות צ`אט דבר שכן קורה לפעמים אבל זה לא נורא. אבל כשזה בכמויות ומכוון זה מרגיז
מהדיונים האחרונים שלנו מהפורום הם יהיו נגישים כמה שיותר לחדשים או לכאלה שלא היו פה הרבה זמן... למשל אני נוסעת לקורס מדצים ואני ממש לא רוצה שאחרי שבועיים שאני לא אהיה פה אז לא להבין כלום ושזה לא היהינ וח לקרוא את ההודעות שהפסדתי...
טוב לא בכוונה אבל יש פה כמה ניצולי פ]ורום הארי פוטר מיויו שיכולים להסכים,וכן הוא הפך לצ`ט וזה היה אסון גדול אחר כך הוא התיבש ורוב החברה עזבו אותו...ממש לא כדי....
שעניין הצ`אט הורס את האידיאליות של הפורום!!! זה אמור להיות פורום לא צ`אט... א אני חושבת שהרעיון שנדבר כולם ביחד ונקבע שעה...נדבר בצ`אט...זה היה נחמד...אבל בצ`אט אמיתי לא בפורום כי זה יהרוס... תודיעו לי מה קורה... טלי פוטר