מה דעתכם?

• פותח הנושא shlox
  • פורסם בתאריך
אני בטוח שהבחורה במצוקה אמיתית

ואני מסכים עם SHLOX בחורה חרדיה לא תלך סתם ככה להתראיין ברדיו חילוני, אולי היא כבר כל כך מיואשת מזה שהחרימו אותה שהיא מחפשת כל דרך וכל יד שמושיטים לה לעזרה? כמו שזה נראה- מנסים לשכנע אותה לעזוב את הבחור לא בגלל שזה טוב בשבילה, אלא זה טוב למשפחה שלה ולסמינר שבו היא למדה ( למען יראו וירָאו), ולא חושבים מה שהיא מרגישה,ולצערי בחברה החרדית שלנו ל בדרך כלל הכלל שמכתיב התיחסות לאנשים שיוצאים מהתלם היא כזאת וזה חבל, כי זה גם פוגע בפרט וגם הם יוצאים אחר כך לחברה החילונית ומספרים מה שמספרים ואז זה לא מוסיף לחברה שלנו כבוד.

א77

New member
אני בטוח שהבחורה במצוקה אמיתית - 2

ולא חשוב אם היא מבית דתי או שהיא חילונית / ליצנית. ככה וככה היא במצוקה אמיתית.

לנו בטח אין מה לעשות

מה זה בכזה? וגם הבחורה יודעת שאנחנו לא עוזרים, בשביל זה היא פונה לחילונים, לרדיו או להל"ל או לכל מי שמוכן לעזור לה.

הבחורה באמת במצוקה

וכדי שלא יהיה יותר גרוע- אביא דוגמה בחורה שהיה לה חבר נהג באגד- הרבה זמן הסתירה את הפרשה עד שנתגלה העניין יום אחד הבחור- הנהג הלך לתומו ברחוב וכמה בריונים חרדים התנפלו עליו והכניסו לו מכות, למותר לספר שהקשר שם נותק \היום הנערה- כבר לא כל כך נערה, עדיין בבתוליה והיא מתקרבת לשלושים- זה יותר טוב?

moti6310

New member
ADAIN BIBTULEA?

SHEMITKAREVET LE30 YACHOL LIYOT ABAL KAZU BACHURA SHEADAIN BIBTULEA KASHE LEAAMIN! VESLICHA SHEANI COTEV CACHA AVAL.....MA LAASOT?

למעלה